بورس 24 : شرکت «اعتباری ملل» در انتهای دی ماه 1403 مانده حساب سپرده های دریافتی از مشتریان را به عنوان یکی از مهمترین درایور های درآمدی شرکت در سطح 90.3 هزار میلیارد تومان گزارش کرده است. این رقم در دوره مشابه یعنی در 1402 برابر با 64.7 همت بوده؛ بنابراین شاهد رشد سنگین 40% معادل 25.5 همتی در این سرفصل فاندامنتال در «وملل» هستیم.
بورس24 : شرکت «اعتباری ملل» در انتهای دی ماه 1403 مانده حساب سپرده های دریافتی از مشتریان را به عنوان یکی از مهمترین درایور های درآمدی شرکت در سطح 90.3 هزار میلیارد تومان گزارش کرده است.
این رقم در دوره مشابه یعنی در 1402 برابر با 64.7 همت بوده؛ بنابراین شاهد رشد سنگین 40% معادل 25.5 همتی در این سرفصل فاندامنتال در «وملل» هستیم.
متناسب با رشد این سرفصل، حجم نقدینگی در دسترس «وملل» بیشتر شده و در نتیجه با افزایش قدرت تسهیلات دهی، درآمد بیشتری در قالب اعطای تسهیلات به سمت شرکت خواهد آمد.
در این 10 ماهه 1403 «وملل» مجموعا 60.1 هزار میلیارد تومان تسهیلات اعطا کرده؛ حال آن که میزان تسهیلات اعطایی در دوره مشابه برابر با 42.5 همت بوده و این یعنی در یک سال اخیر، 41% رشد معادل 17.5 همت در میزان تسهیلات اعطا شده به مشتریان ثبت شده است.
بنابر صورت های مالی دوره 9 ماهه 1403«وملل» ، مانده حساب زیان انباشته در سطح 22.4 همت محاسبه شده است! توجه فرمایید که این رقم صرفا جنبه حسابداری داشته و برمبنای اصول و قواعد پذیرفته شده حسابداری گزارش شده است. وقتی صحبت از تحلیل بنیادی و ارزش ذاتی می شود، لازم است به ارزش روز دارایی های شرکت توجه کنیم نه صرفا ارزش دفتری آنها که در صورت های مالی گزارش می شود که آن هم بر مبنای بهای تمام شده محاسبه شده نه ارزش روز!
بنابر افشاییه کدال شرکت در تاریخ 12 مهر 1400، لازم است 120 قطعه زمین، 117 عدد ساختمان و سایر دارایی ها را در محاسبات ارزشیابی مد نظر قرار دهیم. مسلما با فروش بخشی از این دارایی ها، دیگر واژه زیان انباشته در این شرکت معنی پیدا نخواهد کرد. تمام زیان انباشته کاور شده، مانده حساب سود انباشته مثبت می شود و شرکت می تواند با افزایش سرمایه از این محل، از منابع مالی حاصل از فروش این دارایی ها در جریان فعالیت های عملیاتی و بهبود شاخص های سودآوری استفاده کند!
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.