Bourse24 Ads 236

سرمایه‌گذاری این پروژه حدود ۳۲ میلیون یورو و سرمایه‌گزار این پروژه شرکت ملی نفت ایران و کارفرمای اجرایی، شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران است که با شرکت مارون مکانیک به‌عنوان پیمانکار اجرایی همکاری داشت و نخستین انتقال نفت خام به مخازن پالایشگاه بندرعباس در پنجم دی ۱۴۰۳ انجام شد...

خط لوله ای حامل نفت از جاسک به «شبندر» رسید

بورس24 : خط لوله تأمین خوراک پالایشگاه بندرعباس‌ (انشعابی از خط لوله نفت‌خام گوره - جاسک) با ظرفیت ۳۰۰ هزار بشکه در روز و با هدف افزایش پایداری تولید و توسعه زیرساخت‌های راهبردی کشور به‌طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

بهره‌برداری از خط لوله تأمین خوراک پالایشگاه بندرعباس روز پنجشنبه با حضور محمدصادق عظیمی‌فر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، محمد مشکین‌فام مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، احمد هاشمی مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس، موسی احمدی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان انجام شد.

تکمیل و بهره‌برداری از پروژه خط لوله تأمین خوراک پالایشگاه بندرعباس که خط لوله‌ای ۳۰ اینچی انشعاب گوره - جاسک با طول ۳۷ کیلومتر است، امکان تثبیت خوراک پالایشگاه به مقدار ۳۰۰ هزار بشکه در روز فراهم کرده که گامی مؤثر در افزایش بهره‌وری و تولیدات پالایشی کشور است.

این پروژه نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف صنعت نفت است که صرفه‌جویی محقق‌شده ناشی از کاهش هزینه انتقال خوراک با اجرای این پروژه نزدیک به ۸۰ میلیون دلار در سال برآورد شده است.

قرارداد این پروژه در آبان ۱۳۹۹ با شرکت مارون مکانیک منعقد شد و عملیات اجرایی آن در مدت ۱۵ ماه به پایان رسید. این خط لوله از کیلومتر ۷۳۷ خط لوله گوره - جاسک منشعب و به پالایشگاه بندرعباس متصل شد.

سرمایه‌گذاری این پروژه حدود ۳۲ میلیون یورو و سرمایه‌گزار این پروژه شرکت ملی نفت ایران و کارفرمای اجرایی، شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران است که با شرکت مارون مکانیک به‌عنوان پیمانکار اجرایی همکاری داشت و نخستین انتقال نفت خام به مخازن پالایشگاه بندرعباس در پنجم دی ۱۴۰۳ انجام شد.

راه‌اندازی این خط لوله افزون بر تأمین خوراک پایدار پالایشگاه بندرعباس، مشکلات ناشی از حمل‌ونقل دریایی و شرایط جوی را برطرف می‌کند.

از این پس با راه‌اندازی این خط لوله خوراک پالایشگاه از طریق خط لوله خشکی تأمین می‌شود که سبب کاهش هزینه‌ها و افزایش پایداری تأمین خوراک می‌شود.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24