با توجه به درآمد های عملیاتی و غیر عملیاتی ۹ ماهه و سه ماهه سود خالص شرکت به بالای ۲۵۰۰ میلیارد تومان میرسد و با توجه به مطالبات از پالایشگاه، افشای الف شرکت سود شرکت به بالای ۴ همت میرسد.

بورس24 : «شیران» از منظر تکنیکال، فرصت خرید کم ریسکی فراهم کرده! در حال حاضر، سهم به منطقه حمایتی پرپتانسیلی رسیده که در گذشته بارها به این سطح احترام گذاشته است.
سطح حمایتی 500 تومان در گذشته به عنوان سقف کانال میان مدتی، بار ها نقش خود را به عنوان مقاومت ایفا کرده بود و پس از شکست، این سطح به حمایت تبدیل شده است. در حال حاضر به نظر می رسد که سهم در حال تکمیل پولبک بر این سطح است. در ضمن، با توجه به رند بودن سطح 500 تومان، این سطح از منظر روانشناسی نیز مورد توجه سرمایه گذاران و معامله گران بورس است.
در صورت تکمیل پولبک و تداوم فاز صعود، تارگت بعدی «شیران» را می توان سطح 680 تومان در نظر گرفت که در چارت تکنیکال به عنوان سقف قیمتی شناخته می شود (ATH).
شرکت «سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران» سال مالی 1403 را با بیش از 12.8 هزار میلیارد تومان درآمد به پایان رسانده است. این رقم در دوره مشابه برابر با 8.7 همت بوده؛ بنابراین ارزش درآمدهای سالانه تقریبا 47% رشد را ثبت کرده است. در دوره مالی 1403 متوسط درآمد ماهانه معادل 1.06 هزار میلیارد تومان محاسبه شده است! این عدد در دوره قبل برابر با 725 میلیارد تومان بوده است! بنابراین شاهد رشد 343 میلیاردی در میانگین درآمد ماهانه ورودی به «شیران» هستیم.
در صورت های مالی 9 ماهه از محل 9.43 همت درآمد عملیاتی، 1.45 هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرده است. به عبارت بهتر، مارجین خالص «شیران» در سطح 15% محاسبه شده است.
با توجه به درآمد های عملیاتی و غیر عملیاتی ۹ ماهه و سه ماهه سود خالص شرکت به بالای ۲۵۰۰ میلیارد تومان میرسد و با توجه به مطالبات از پالایشگاه، افشای الف شرکت سود شرکت به بالای ۴ همت میرسد.
در صورت های مالی 9 ماهه، مانده حساب سود انباشته در سطح 3.04 هزار میلیارد تومان گزارش شده که برآورد می شود در صورت های 12 ماهه این رقم پس از کسر اعداد قانونی، به حوالی 3.1 الی 3.2 همت برسد. سرمایه اسمی بیزینس 5.4 همت بوده و این یعنی مانده حساب سود انباشته تقریبا معادل 59% سرمایه اسمی است.
این حساب پتانسیل بالایی در افزایش سرمایه و انتقال منابع مالی جدید به فعالیت های عملیاتی و سرمایه گذاری دارد! اگر این حساب در پروسه افزایش سرمایه درگیر نشود، منابع مالی نهفته در آن یعنی حداقل 3 هزار میلیارد تومان، در جلسه مجمع بین سهامداران تقسیم خواهد شد و یا بخشی از آن نیز در این حساب باقی می ماند و به مرور زمان، در برابر تورم و روند نزولی قدرت خرید، بی ارزش خواهد شد.
بنابراین به هنگام ارزشیابی «شیران» به مانده این حساب باید توجه کرد! چرا که در صورت افزایش سرمایه و انتقال این رقم به چرخه مالی، نقدینگی در دسترس تیم مدیریتی بیشتر شده و با سرمایه گذاری در طرح های توسعه و عملیات جاری، پتانسیل های درآمدی و سودسازی شرکت تقویت خواهد شد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.