به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت پتروشیمی ارومیه در خصوص تغییر سود در صورت های مالی حسابرسی شده شفاف سازی کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت پتروشیمی ارومیه در خصوص تغییر سود در صورت های مالی حسابرسی شده شفاف سازی کرد.
شاروم اظهار داشت شرکت اقدام به اخذ معافیت مالیاتی موضوع ماده ۱۳۲ قانون مالیات های مستقیم نموده که در تاریخ تهیه صورتهای مالی به استناد نامه کارگروه که شرکت را معاف دانسته و از اداره امور مالیاتی درخواست ارائه معافیت مزبور را کرده است ذخیره ای از بابت مالیات در حسابها لحاظ نکرده است لیکن نامه فوق مورد قبول حسابرس محترم واقع نگردیده و شرکت مبلغ ۱۳۷۶۵۸ میلیون ریال از این بابت هزینه مالیات در حسابها منعکس کرده است.
شرکت در تاریخ تهیه صورت های مالی حسابرسی نشده از بابت برخی از هزینه های عملیاتی و اداری خود ذخیره در حساب ها لحاظ نموده بود که در زمان تهیه صورت های مالی حسابرسی شده هزینه های مذکور با مبلغ بیشتری قطعیت یافت لذا اصلاح حساب ها از این بابت در حساب ها منظور گردید.
این واحد تجاری در ادامه افزود محصول کریستال ملامین شرکت هر چند زبان ده می باشد لیکن در بورس کالا به صورت نقد به فروش می رسد در حالی که سایر محصولات شرکت عمدتا به صورت نسیه و به شرکت خدمات کشاورزی(دولتی) به فروش می رسد و با توجه به شرایط اقتصادی و بودجه ای دولت وصول مطالبات شرکت به شدت افزایش یافته است. این در حالی است که شرکت با فروش نقد کریستال ملامین درصدد جبران کمبود نقدینگی می باشد. ضمناً محصول فرعی کربنات آمونیوم استخراجی از این خط تولید در تولید سولفات آمونیوم مورد استفاده قرار می گیرند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.