بورس 24: در ابتدای آبان ماه، قیمت هر سهم «بانک ملت» برابر با 185 تومان بود. امروز در 5 دی، قیمت هر سهم به حوالی 330 تومان رسیده و این یعنی ظرف مدت زمان 2 ماه، یک گین 78% نصیب سهامداران شده است.
بورس24 : در ابتدای آبان ماه، قیمت هر سهم «بانک ملت» برابر با 185 تومان بود. امروز در 5 دی، قیمت هر سهم به حوالی 330 تومان رسیده و این یعنی ظرف مدت زمان 2 ماه، یک گین 78% نصیب سهامداران شده است.
چارت تعدیل شده سهم گویای آن است که وقتی موتور سهم روشن شود، سود های بسیار جذابی به سهامداران می رسد! به چارت سهم در تایم فریم هفتگی دقت فرمایید: موج های صعودی بسیار قوی!!
«وبملت» جز معدود نماد های بانکی است که کفایت سرمایه مطلوبی دارد! در جدیدترین صورت های مالی، این نسبت بنیادی در سطح 11.2% گزارش شده که از خط کش بانک مرکزی یعنی عدد 8% بالاتر است.
در انتهای آذر 1403 سرفصل سپرده های دریافتی از مشتریان در سطح 1.229 هزار میلیارد تومان گزارش شده است. این عدد در دوره مشابه یعنی آذر 1402 برابر با 1.076 همت بوده است؛ به عبارت بهتر، در یک سال اخیر، تقریبا 153 هزار میلیارد تومان سپرده جدید در «وبملت» جذب شده است.
سرفصل سپرده های دریافتی از مشتریان یکی از مهمترین درایور های نقدینگی در دسترس بانک در فعالیت های مالی، عملیاتی و سرمایه گذاری بوده و مهمترین مجرای درآمدی بانک یعنی درآمد حاصل از اعطای تسهیلات به طور مستقیم از این سرفصل تاثیر می پذیرد؛ بدین صورت که هر چه حجم سپرده های دریافتی بیشتر باشد، قدرت تسهیلات دهی بانک نیز بیشتر شده و در نتیجه درآمد بیشتری از این محل کسب خواهد شد.
میزان تسهیلات اعطایی به عنوان یکی از مهمترین پارامتر های موثر بر رقم درآمد و سودسازی بانک، همواره مورد توجه تحلیل گران است. به آمار زیر دقت فرمایید:
- تسهیلات اعطا شده در بازه 9 ماهه 1403: 1.518 هزار میلیارد تومان
- تسهیلات اعطا شده در بازه 9 ماهه 1402: 699 همت
همانطور که ملاحظه می شود، در دوره 9 ماهه جاری شاهد رشد 117% در میزان تسهیلات اعطایی به مشتریان هستیم؛ یکی از بهترین آمار ها در صنعت بانکی که مسلما تاثیر مثبتی بر قیمت سهام بانک خواهد داشت.
در سایه رشد سنگین حجم تسهیلات اعطایی، درآمد شناسایی شده از این محل نیز رشد قابل ملاحظه ای ثبت کرده و از 95.8 همت در دوره مشابه به حوالی 117 هزار میلیارد تومان رسیده است.
در گزارش بعدی، به تحلیل تراز عملیاتی بانک در اسکیل ماهانه و تجمیعی خواهیم پرداخت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.