علی اکبر الوندیان، دبیر انجمن سیمان، با بیان اینکه رفع محدودیت برق نوید روزهای خوب را در صنعت سیمان میدهد، افزود: در صورتی که روند فعلی تولید تا پایان سال تداوم پیدا کند، میتوان شاهد ثبات در قیمت محصولات سیمانی بود.
بورس24 : علی اکبر الوندیان، دبیر انجمن سیمان، با بیان اینکه رفع محدودیت برق نوید روزهای خوب را در صنعت سیمان میدهد، افزود: در صورتی که روند فعلی تولید تا پایان سال تداوم پیدا کند، میتوان شاهد ثبات در قیمت محصولات سیمانی بود.
علی اکبر الوندیان، دبیر انجمن سیمان حمایت و قول دولت درباره قطع نشدن برق صنایع را اتفاق مثبتی دانست و گفت: با توجه به محدودیت برق خانگی، برق صنایع تا کنون پایدار بوده و محدودیتی برای صنعت سیمان ایجاد نکرده است.
الوندیان، با تاکید براینکه تثبیت روند تولید، باعث متعادل شدن قیمت سیمان و ساماندهی بازار میشود، گفت: در صورت ادامه روند فعلی، شاهد اتفاقات مثبتی در صنایع به ویژه صنایع بورسی خواهیم بود.
او در عین حال، کمبود سوخت را نگرانی مهم صنایع سیمان برشمرد و تاکید کرد: در مهر ماه امسال، سوخت صنایع سیمان محدود و گاز بیشتر کارخانههای تولیدکنده سیمان قطع شد از این رو، کارخانههای سیمان مجبور به استفاده از سوخت جایگزین شدند.
ضرورت رفع محدودیت انرژی
دبیر انجمن سیمان، رفع محدودیت انرژی در این صنعت را مهم خواند و گفت: پافشاری برای تامین مازوت از ماهشهر و بندرعباس، موجب توقف کورهها در کارخانههای سیمانی خواهد شد.
او با بیان اینکه اخیرا دولت در این باره مساعدتهایی داشته، تاکید کرد: در صورتی که صنایع سیمانی برای حفظ تولید کورههای این صنعت، بتوانند از نزدیکترین انبار نفت یا پالایشگاهها، مازوت دریافت کنند، شاهد بازار باثباتی خواهیم بود.
الوندیان در بخش دیگری از صحبتهایش، با بیان اینکه برخی شرکتهای سیمان در کلانشهرها، با ممنوعیت مصرف مازوت روبهرو هستند گفت: درخواست روزانه ۷ میلیون متر مکعب گاز را دادهایم تا این واحدها بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند و مابقی نیز بتوانند از نزدیکترین پالایشگاهها مازوت دریافت کنند.
مذاکره سیمانیها با وزیر صمت
او از مذاکره با وزیر صمت برای رفع مشکل تامین انرژی خبر داد و اعلام کرد: امیدواریم با پیگیری مقامات وزارت صمت چالشهای این بخش مرتفع شود.
دبیر انجمن سیمان، تاکید کرد: با رفع ناترازی انرژی در صنعت سیمان هم حاشیه سود صنایع افزایش مییابد و هم شرکتهای سیمانی خسارت کمتری میبینند و هم مردم از ثبات قیمتها منتفع میشوند.
او با بیان اینکه، کاهش تولید، خسارات قابل توجهی را متوجه صنایع سیمان میکند، افزود: انجمن سیمان به دنبال این است که هم بازده در این صنعت متعادل شود و هم به میزان کافی سیمان به مصرفکنندگان تحویل داده شود.
الوندیان اضافه کرد: با افزایش تولید و تحویل بالای سیمان هم مردم و هم کارخانهها منتفع میشوند.
وضعیت تولید سیمان
او با اشاره به کارنامه تولید سیمان در طول سال جاری، گفت: در ۷ ماه امسال، ۴۳ میلیون تن کلینکر تولید شد که به دلیل مشکلات برق حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کمتر از سال گذشته تولید بود.
الوندیان با تاکید براینکه در مرداد ماه امسال ۷۰ درصد کورههای سیمان متوقف شد، درباره میزان تولید سیمان تا پایان سال، توضیح داد: میزان تولید بستگی به تامین انرژی دارد اما اگر انرژی مورد نیاز صنایع تامین شود و از صنایع حمایت بیشتری صورت گیرد، میزان تولید سیمان تا پایان سال به ۷۶ میلیون تن خواهد رسید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.