امروز ۱۵ آبان ماه، نشست خبری با موضوع عملکرد شش ماهه شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین با حضور خبرنگاران در محل شرکت برگزار شد.
بورس24 : امروز ۱۵ آبان ماه، نشست خبری با موضوع عملکرد شش ماهه شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین با حضور خبرنگاران در محل شرکت برگزار شد.
عقیل آرین مدیرعامل تیپیکو در این نشست خبری گفت : اولویت اصلی ما بازسازی خطوط فرسوده برای بهبود و افزایش تولید است. در سال های گذشته شرکت و نهاد های بالا دستی آن سیاست تقسیم سود بیش از 90 تا 95 درصدی داشته است که با تلاش توانستیم، تقسیم سود را به ۷۰درصد کاهش دهیم.
وی گفت : سال گذشته در بحث حاکمیت شرکتی اقداماتی برای شفاف سازی صورت گرفت که با اجرای سیاستهای درست، تمام بندهای حسابرسی ها مورد قبول واقع شد و از ۳۵۰ مورد بند شده ۱۰۰ مورد آن کم شد .
او گفت : در ۷ ماهه امسال در شرکت های محصول ساز ۳۰۰ درصد رشد در صادرات داشتیم و تقریبا ۴ برابر هفت ماهه پارسال صادرات انجام داده ایم که این روند را تا انتهای سال حفظ می کنیم. در ۷ ماهه پارسال ۱.۵ میلیون دلار صادرات داشتیم که امسال به ۴.۵ میلیون دلار رسیده است . او افزود : عراق، افغانستان، سوریه و تاجیکستان کشورهای هدف برای صادرات محصولات ساخته شده هستند.
او در ارتباط با صادرات اضافه کرد : رشد دلاری صادرات مواد اولیه ۳۴ درصد بوده و تعداد کشورهای که به آن ها صادرات انجام می شده است از ۲۹ کشور به ۳۹ کشور رسیده است و اقلام صادراتی از ۶۲ قلم به ۱۲۱ قلم افزایش یافته است.
وی گفت : ۴۰ میلیون دلار صادرات برای امسال پیشبینی شده که ۱۴.۷ میلیون دلار آن از صادرات ۷ ماهه امسال بوده است و ۲۰ میلیون دلار آن برای محصول های نهایی خواهد بود.
مدیرعامل تیپیکو گفت : برای ۷ شرکت زیر مجموعه تیپیکو برای ۱۴۲ پروژه دانش بنیان ۱۴۵ میلیارد تومان معافیت مالیاتی توانستیم بگیریم .
وی گفت : شش ماهه امسال شرکت های دارویی به لحاظ نداشتن نقدینگی، میانگین حدود ۵۳ درصد کاهش در سود نسبت به دوره مشابه سال گذشته داشتند که هلدینگ تیپیکو توانسته با ۳ درصد رشد در سودآوری همراه باشد .
او گفت : شرکت های دیگر صنعت، میانگین فقط ۱۰ درصد رشد در فروش داشتند ولی تیپیکو توانسته است ۲۳ درصد رشد در فروش داشته باشد. تیپیکو در حال حاضر ۱۵۰۰ محصول تولیدی و ۳۰۰ قلم ماده اولیه تولید می کند.
آرین گفت: کل صنعت ۲۵ همت مطالبات از مراکز پزشکی دارد و ما نیز ۱۰ همت مطالبات داریم که امسال توانستیم یک همت را از نهاد های مستقیم بگیریم و در تلاش برای گرفتن بقیه مطالبات هستیم.
وی گفت: در بخش GMP مواد اولیه و محصول ۳۹ مورد تمدید و ۵ مورد جدید داشتیم با ۱۲ درصد رشد و در حوزهGMP های وزارت بهداشت برای سایر شرکت ها ، ۱۲ مورد بود و GMP ماده اولیه و محصول نهایی دامی نیز ۸ مورد بوده با ۱۷ درصد رشد همراه بوده است.
او گفت: در حوزه آزمایشگاه های همکار ۵ مورد جدید و ۲ مورد تمدید داشتیم با ۱۷ درصد رشد و پیش بینی می شود که اخذ ۱۵ گواهینامه جدید تا نیمه اول ۱۴۰۴ داشته باشد .
از نکات مهمی که در طول نشست به آن اشاره شد بحث افزایش سرمایه شرکت بود که مدیر عامل در ارتباط با آن گفت : مجموع افزایش سرمایه شرکتها ۲.۵۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته، 1.000 میلیارد تومان از محل آورده نقدی و ۲۱.۰۰۰ میلیارد تومان از محل تجدید ارزیابی ها خواهد بود که در حال حاضر در تلاش برای شفاف سازی برای اسناد مالکیت زمین ها و گرفتن سند تک برگ برای آن ها هستیم که 560 میلیارد معافیت مالیاتی به همراه خواهد داشت.
آرین گفت: هدف از افزایش سرمایه ها تامین مالی برای منابع پروژه ها است که ۵.۱۱۳ میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری، شرکتها ارائه کردهاند که در حال حاضر، از این مبلغ ۳.۵۹۰ میلیارد تومان پروژه در شرکتها تعریف شده است.
او گفت: در بخش مولد سازی در تلاش هستیم که املاک غیر مولد را خارج کرده و شرکت هایی که چند سال است متوقف شده است را از شرکت خارج کنیم.
وی گفت : عمده مشکل و چالش بخش صنعت دارو نقدینگی برای گرفتن ارز است چرا که بانک ها برای تامین مالی و دادن تسهیلات نرخ های بهره 38 درصدی و قوانین سنگین بانکی لحاظ کرده اند .
در آخر وی در ارتباط با عملکرد شرکت های زیر مجموعه گفت : ابوریحان در ۶ ماهه امسال ۱۹۰ میلیارد تومان سود ساخته است و زهراوی بعد از سال ها زیان به سودهی رسیده.و درازک در شش ماهه دوم بهتر عمل خواهد کرد و به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.