بورس 24: در اسکیل 9 ماهه منتهی به شهریور 1403 از محل 9.26 هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی، بیش از 2.1 هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرده است؛ تقریبا 43 تومان به ازای هر سهم. این رقم درآمدی از محل فروش بیش از 684 هزار تن محصول بریکت آهن اسفنجی حاصل شده است.
بورس24 : در اسکیل 9 ماهه منتهی به شهریور 1403 از محل 9.26 هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی، بیش از 2.1 هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرده است؛ تقریبا 43 تومان به ازای هر سهم.
این رقم درآمدی از محل فروش بیش از 684 هزار تن محصول بریکت آهن اسفنجی حاصل شده است. نکته قابل ملاحظه در یادداشت های توضیحی شرکت آن است که در انتهای شهریور 1403 تقریبا 433 هزار تن بریکت آهن اسفنجی در انبار های شرکت موجود است.
در شهریور ماه، نرخ فروش هر تن بریکت آهن اسفنجی در بازار داخل 12.2 میلیون تومان گزارش شده است. بنابراین، با فرض فروش تمام موجودی انبار در بازار داخل، تقریبا 5.3 هزار میلیارد تومان درآمد در انبار های شرکت نهفته است که می تواند در ماه های آتی به سرفصل درآمدهای عملیاتی منتقل شود!
از منظر سرمایه در گردش یکی از بهترین شرکت هاست. بدین صورت که در انتهای شهریور ماه، سرفصل دارایی های جاری در سطح 8.13 هزار میلیارد تومان گزارش شده، حال آنکه رقم بدهی های جاری برابر با 2.89 همت است! بنابراین سرمایه در گردش شرکت در سطح مثبت 5.23 هزار میلیارد تومان محاسبه شده است.
در ضمن، مجموع بدهی های شرکت نیز در سطح 2.93 همت گزارش شده، بنابراین تمام بدهی های بیزینس از محل دارایی های جاری قابلیت تسویه دارد! و ریسک مالی خاصی پیرامون شرکت دیده نمی شود!
پوینت مثبت جریانات نقدی شرکت آن است که رقم 557 میلیارد تومان از منابع مالی به سمت دارایی های ثابت هدایت شده است. این عدد در قیاس با دوره مشابه از رشد 138% حکایت دارد. از آنجایی که جریانات درآمدی و سودسازی شرکت به دارایی های ثابت وابسته است، سرمایه گذاری در این دارایی های مولد، نه تنها جریانات درآمدی شرکت را تضمین می کند، بلکه در گذر زمان تاثیر مثبتی بر بهره وری و حاشیه سود فعالیت های تولیدی شرکت خواهد داشت.
با توجه به روند نزولی ارزش پول و قدرت خرید بالاتر پول های امروز نسبت به پول های فردا، تزریق تسهیلات بانکی به چرخه مالی شرکت اقدامی اقتصادی تلقی می شود؛ چرا که پول امروز به دست شرکت می رسد و وارد فعالیت های عملیاتی می شود، اما در ماه های آتی بازپرداخت خواهد شد.
تیم مدیریتی «فصبا» نیز با علم بر این موضوع، رقم تسهیلات دریافتی از سیستم بانکی را به 800 میلیارد تومان را رسانده؛ تقریبا 3.6 برابر دوره 1402! با این کار، نه تنها نقدینگی در دسترس شرکت افزایش یافته، بلکه نوعی سپر مالیاتی نیز برای شرکت ایجاد شده که اثر کاهنده بر رقم هزینه مالیات خواهد داشت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.