عابدی نژاد در نخستین جلسه شورای تحول شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه با تاکید بر ضرورت اصلاح و به روزرسانی برنامه های هلدینگ آن را لازمه موفقیت دانست و گفت: برای شرکتداری با کیفیت، افزایش بهرهوری و ارتقاء جایگاه شرکت در کشور باید چارچوبها و شاخص ها را بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی به روز و تعریف کرد.
بورس24 : عابدی نژاد در نخستین جلسه شورای تحول شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه با تاکید بر ضرورت اصلاح و به روزرسانی برنامه های هلدینگ آن را لازمه موفقیت دانست و گفت: برای شرکتداری با کیفیت، افزایش بهرهوری و ارتقاء جایگاه شرکت در کشور باید چارچوبها و شاخص ها را بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی به روز و تعریف کرد.
نخستین جلسه شورای تحول شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه صبح روز دوشنبه (1403/07/02) در محل این شرکت برگزار شد. عابدی نژاد، مدیر عامل شرکت در این جلسه با یادآوری راهبردهای شرکت در مسیر توسعه، اصلاح و تحول در برنامه ها و روش های اجرایی را یکی از عوامل موفقیت هر بنگاه اقتصادی خواند و گفت: هر بنگاه اقتصادی برای موفقیت و انجام ماموریت های خود باید با توجه به شرایط بیرونی و امکانات و ظرفیت درونی برنامه ریزی و نقشه راه تعریف کند ، بنابراین تحول، اصلاح و به روزرسانی برنامه ها یکی از الزامات موفقیت است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
عابدی نژاد با بیان اینکه شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه توانسته است به یک هلدینگ معتبر در حوزه سرمایه گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی تبدیل شود تاکید کرد: کارهای بزرگی تا امروز در شرکت انجام شده است اما هنوز راه زیادی پیش رو وجود دارد و برای رسیدن به اهداف تعیین شده و جایگاه ایدهآل نیاز به یک انسجام گروهی، افزایش تعامل در تمام هلدینگ و تبیین وبه روزآوری استراتژی ها در ستاد و شرکتهای تابعه داریم.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه در پایان با تاکید بر اهمیت تشکیل شورای تحول در هلدینگ افزود: برای شرکتداری با کیفیت، افزایش بهرهوری و ارتقاء جایگاه شرکت در کشور باید چارچوبها و شاخص ها را بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی به روز و تعریف کرد و به همین منظور این شورا با کمک کمیته های تخصصی مختلفی که در ذیل خود دارد ضمن انجام مطالعات و بررسی های کارشناسانه این شاخصها و استانداردها را مشخص می کنند.
لازم به ذکر است این شورا با هم افزایی و تعامل شرکت های زیرمجموعه، فعالیت های پیشنهادی خود را در چند حوزه اصلی از جمله برنامهریزی، اقتصادی و سرمایه گذاری، طراحی و تولید و نظارت بر امور شرکتها دنبال خواهد کرد و مقرر شده است با توجه به ماهیت شرکتهای فرعی، به صورت اولویتبندی اجرا شود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.