گروه خودروسازی سایپا طی سه ماه اول سال جاری، در سود عملیاتی و سود ناخالص به ترتیب رکورد 15 و 7 ساله خود را شکست و همچنین از زیان عملیاتی خود به میزان 1172 میلیارد تومانی کاست.
طی سه ماه اول سال جاری ثبت شد؛
شکست رکورد سود ناخالص 15 ساله گروه سایپا/ تحقق سود عملیاتی در گروه سایپا بعد از 7 سال
گروه خودروسازی سایپا طی سه ماه اول سال جاری، در سود عملیاتی و سود ناخالص به ترتیب رکورد 15 و 7 ساله خود را شکست و همچنین از زیان عملیاتی خود به میزان 1172 میلیارد تومانی کاست.
به گزارش بورس24 ،بررسی عملکرد سه ماهه بهار سایپا و گروه خودروسازی آن نشان میدهد که این شرکت با کنترل قیمت تمام شده و بهرغم عدم افزایش قیمت محصولات، رکورد سود ناخالص که بیانگر عملکرد مدیریت در حوزه عملیاتی است را شکست و در مجموع گروه خودروسازی سایپا موفق به تحقق 2،788 میلیارد تومان سود ناخالص شده که این امر به منزله شکست رکورد 15 ساله است.
همچنین ارزیابی وضعیت سه ماهه اول سال جاری شرکت سایپا بیانگر آن است که سود ناخالص این شرکت در بهار امسال 1016 میلیارد تومان بوده که در قیاس با مدت مشابه سال گذشته، رشد بیش از دو هزار میلیارد تومانی به دست آمده است.
از سویی برای اولین بار در 7 سال اخیر، گروه خودروسازی سایپا در مدت عنوان شده به سود عملیاتی 328 میلیارد تومانی رسیده که این امر نشان از آن دارد که روند تولید در گروه سایپا در قیاس با سالهای گذشته روند بسیار خوبی پیدا کرده است.
زیان عملیاتی شرکت سایپا در بهار امسال نیز 182 میلیارد تومان شده، بر این اساس و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهش 1172 میلیارد تومانی ثبت شده است. با توجه به روند مثبتی که در این حوزه شاهد هستیم، این احتمال وجود دارد که بعد از سالها شرکت سایپا به سود عملیاتی برسد.
بهبود شاخصهای بورسی در سود عملیاتی و سود ناخالص داخلی، نشان میدهد که جواد توسلی مهر، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در حدود 6 ماه انتصاب خود توانسته این مجموعه صنعتی و تولیدی که با مشکلات فراوان روبرو بود را احیا کند و مانند گذشته کارنامه کاری موفقی داشته باشد.
لازم به ذکر است که موفقیتهای گروه خودروسازی سایپا در سه ماهه اول سال جاری، در شرایطی به دست آمده که این مجموعه قیمت هیچکدام از محصولات خود را تغییر نداده و همچنین ارزی دریافت نکرده است و مهمتر آنکه اسفندماه سال گذشته در بدترین شرایط مالی سایپا، تغییر مدیریتی صورت گرفت. گروه خودروسازی سایپا در آن برهه زمانی با بدهی 121 هزار میلیارد تومانی (تلفیق 187 همت بدهی)، 101 هزار میلیارد تومانی زیان انباشته و همچنین 250 هزار دستگاه تعهدات قبلی روبرو بود.
بدین جهت به نظر میرسد با نظم بخشی به تولید، کنترل قیمت تمام شده قطعات و رشد تولید روزانه محصولات،گروه خودروسازی سایپا از بحران فاصله گرفته است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.