بورس 24: از غول های پالایشی بوده که در دوره 1402 توانسته ارزش درآمد های سالانه خود را به حوالی 408 هزار میلیارد تومان برساند و جامپ 68 هزار میلیاردی را ثبت کند. برای دوره 1403 رقم 534 هزار میلیارد تومان را تارگت کرده که در صورت تحقق، شاهد رشد 126 همتی ارزش درآمدهای سالانه خواهیم بود.
بورس24 : از غول های پالایشی بوده که در دوره 1402 توانسته ارزش درآمد های سالانه خود را به حوالی 408 هزار میلیارد تومان برساند و جامپ 68 هزار میلیاردی را ثبت کند. برای دوره 1403 رقم 534 هزار میلیارد تومان را تارگت کرده که در صورت تحقق، شاهد رشد 126 همتی ارزش درآمدهای سالانه خواهیم بود.
در دوره 1402 از محل 408 همت درآمد عملیاتی توانسته 38 هزار میلیارد تومان سود خالص کسب کند و این یعنی عایدی هر سهم تقریبا به 102 تومان رسیده است.
در صورت سود و زیان شرکت، تغییرات بهای تمام شده قابل توجه است. در شرایطی که محیط کلان اقتصادی درگیر تورم حداقل 50% بوده و در صورت های مالی بسیاری از شرکتها شاهد رشدهای سنگین هزینه های تولیدی هستیم، تیم مدیریتی #شپنا توانسته به خوبی بر این متغیر ( تورم) غلبه کند و میزان تغییرات اصلی ترین هزینه های بیزینس را در سطح 24% نگه دارد؛ تقریبا نصف تورم.
در دوره 1402 روند تولید در این شرکت پالایشی گارد مثبت سنوات قبل خود را حفظ کرده و از سطح 20.4 به 22.1 میلیون لیترمکعب رسیده است. در سایه این رویداد بنیادی، حجم فروش محصولات شرکت نیز با رشد 10% به حوالی 22.6 میلیون لیترمکعب رسیده است.
صورت جریان نقدی شرکت تغییر شدید وجوه نقد عملیاتی را نشان می دهد که خبر بسیار خوبی برای سهامداران است. در دوره 1402 وجوه نقد حاصل از فعالیت های عملیاتی شرکت جامپ سه رقمی 109% را ثبت کرده و از 17 به حوالی 36 هزار میلیارد تومان رسیده است. رشد این سرفصل به معنای دسترسی به حجم بیشتری از نقدینگی بوده که خود زمینه ساز تقویت پتانسیل های عملیاتی و سرمایه گذاری شرکت است.
همانطور که می دانید، در شرایط تورمی، بهای تمام شده تسهیلات بانکی برای شرکت ها پایین بوده و عملا وام ها ارزانترین نوع منابع مالی هستند. در این دوره، تیم مدیریتی #شپنا مجموعا 32.5 هزار میلیارد تومان تسهیلات به چرخه نقدینگی شرکت تزریق کرده اند؛ رویدادی که با افزایش حجم نقدینگی در دسترس، نفس تازه ای به پیشبرد فعالیت های توسعه ای و گسترش عملیات اصلی شرکت داده است. البته از تاثیر معافیت های مالیاتی این رویداد نیز نباید غافل شد.
در این دوره، تقریبا 22 هزار میلیارد تومان از منابع مالی به سمت دارایی های ثابت هدایت شده است. این رقم گویای آن است که میزان سرمایه گذاری های شرکت در دارایی های ثابت تقریبا 140% نسبت به دوره قبل افزایش یافته است. هدایت منابع به سمت دارایی های ثابت نه تنها ثبات و تداوم فعالیت های عملیاتی را تضمین می کند، بلکه سیگنال بهبود حاشیه سود عملیاتی شرکت را نیز به بازار می دهد.
در انتهای اسفند 1402 مجموعا 49.3 هزار میلیارد تومان دارایی جاری شناسایی کرده و این در حالیست که مجموع بدهی های بیزینس 33.1 همت گزارش شده؛ بنابراین نه تنها سرمایه در گردش بیزینس در وضعیت بسیار مطلوبی است، بلکه قدرت مالی شرکت نیز به گونه ایست که در هر زمان که بخواهد، می تواند تمام بدهی های خود را تسویه کند و این یعنی ریسک مالی برای این شرکت تقریبا صفر است
#شپنا و خط روند هفتگی
در یک سال گذشته از قیمت 350 تومان به سقف 645 تومان رسیده و توانسته 80% سود سرمایه به سهامداران تقدیم کند. به لحاظ تکنیکالی، سهم به دو فاکتور حمایتی یعنی خط روند و میانگین متحرک 50 هفته ای رسیده و فرصت سرمایه گذاری کم ریسکی را فراهم کرده است.
در صورت ورود به سهم، حد ضرر پیشنهادی منطقه زیر 500 تومان خواهد بود. همچنین نخستین تارگت پیش روی سهم نیز سقف معاملاتی یعنی سطح 630 تومان خواهد بود. البته، از مقاومت روانی 600 تومان نیز نباید غافل شد.
نظرات :
این مطلب 1 نظر دارد.
عالی مثل همیشه
5 ماه پیش