بورس 24: شنفت صورت های مالی دوره 1402 را منتشر کرده ؛ در اسکیل گروه ، شاهد رشد 2.78 همتی ارزش درآمد های عملیاتی و افزایش 555 میلیاردی سود ناخالص هستیم. ماحصل عملیات گروه به کسب بیش از 2.2 هزار میلیارد تومان سود خالص ختم شده ؛ تقریبا به ازای هر سهم 96 تومان.
بورس24 : شنفت صورت های مالی دوره 1402 را منتشر کرده ؛ در اسکیل گروه ، شاهد رشد 2.78 همتی ارزش درآمد های عملیاتی و افزایش 555 میلیاردی سود ناخالص هستیم.
ماحصل عملیات گروه به کسب بیش از 2.2 هزار میلیارد تومان سود خالص ختم شده ؛ تقریبا به ازای هر سهم 96 تومان.
شرکت مجموعا 12 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرده و برای دوره 1403 رقم 14.6 هزار میلیارد را تارگت قرار داده است. برای تحقق این رقم باید ماهانه به طور میانگین 1.2 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند. رکورد درآمد ماهانه به تیر ماه 1402 برمیگردد ؛ کسب 1.17 همت درآمد. تغییرات درآمدی شرکت در اسکیل سالانه به شرح زیر بوده است:
در این دوره ، مجموعا 391 میلیون کیلوگرم/لیتر محصول فروخته ، عددی که در قیاس با دوره مشابه رشد 25 میلیونی را ثبت کرده است. البته این رشد در سایه افزایش 23 میلیون کیلوگرم/لیتر حجم تولید تحقق یافته است.
در انتهای دوره 1402 ، ساختار سرمایه بیزینس در وضعیت مطلوب و کم ریسکی قرار دارد ؛ از مجموع 8.17 هزار میلیارد تومان منابع مالی ، 45% معادل 3.7 همت از محل بدهی ها تامین شده است. همچنین مانده حساب سود انباشته نیز 1.95 هزار میلیارد تومان گزارش شده ؛ ثروتی نهفته در دل شرکت که پتانسیل تزریق به فعالیت ها و طرح های توسعه عملیاتی دارد.
دارایی های جاری نسبت به بدهی های جاری فزونی 1.18 هزار میلیاردی را نشان می دهد ؛ فلذا ریسک مالی خاصی پیرامون فعالیت های عملیاتی مشاهده نمی شود. در ضمن ، رشد چشمگیر وجوه نقد حاصل از فعالیت های عملیاتی نیز دسترسی تیم مدیریتی به نقدینگی را بیشتر کرده و از این طریق پتانسیل سرمایه گذاری و اجرای سریعتر طرح های توسعه تقویت شده است. در انتهای اسفند ماه ، 2.7 هزار میلیارد تومان وجوه نقد از محل فعالیت های عملیاتی حاصل شده که در قیاس با دوره قبل ، جهش 61% را ثبت کرده است.
در دوره 1402 میزان هدایت منابع مالی به سمت دارایی های ثابت رشد قابل توجهی داشته و بیش از 451 میلیارد تومان با هدف تحصیل دارایی های عملیاتی سرمایه گذاری شده است. چنین رویدادی نه تنها ثبات درآمد های عملیاتی را تضمین می کند ، بلکه در گذر زمان تاثیر مثبتی در حاشیه سود عملیاتی شرکت نیز خواهد داشت.
در یک سال گذشته ، مبلغ 4.5 هزار میلیارد تومان تسهیلات مالی به چرخه نقدینگی شرکت تزریق شده بود. در شرایط تورمی ، ارزان ترین نوع تامین مالی ، استفاده از تسهیلات بانکی است ؛ چرا که نرخ تورم فضای کلان اقتصادی با نرخ بهره بازپرداخت اقساط قابل مقایسه نیست و این کار نه تنها طرح های توسعه شرکت را سریعتر به اتمام می رساند ، بلکه بهای تمام شده پروژه ها را نیز کمتر می کند. از سوی دیگر ، به جهت معافیت مالیاتی هزینه بهره ، با کاهش میزان سود مشمول مالیات ، خروجی نقدی از بابت هزینه مالیات نیز کمتر شده و تراز نقدینگی در وضعیت بهتری قرار خواهد گرفت.
اخیرا" از محل سود انباشته ، سرمایه اسمی را از 2 به 2.3 هزار میلیارد تومان افزایش داده است. در بازار سرمایه نیز تقریبا 17 هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.