بورس 24: معدنی و صنعتی گل گهر که به لحاظ ارزش بازار در جایگاه نخست صنعت ایستاده ، در اسکیل 10 ماهه عملیاتی توانسته ارزش تجمیعی درآمد های خود را به حوالی 54 هزار میلیارد تومان برساند ، رقمی که از پوشش کامل درآمد های دوره قبلی و همچنین رشد سنگین 22.5 همتی نسبت به دوره مشابه خبر می دهد.
بورس24 : معدنی و صنعتی گل گهر که به لحاظ ارزش بازار در جایگاه نخست صنعت ایستاده ، در اسکیل 10 ماهه عملیاتی توانسته ارزش تجمیعی درآمد های خود را به حوالی 54 هزار میلیارد تومان برساند ، رقمی که از پوشش کامل درآمد های دوره قبلی و همچنین رشد سنگین 22.5 همتی نسبت به دوره مشابه خبر می دهد.
این غول معدنی در نخستین ماه فصل زمستان با ثبت فروش 1.15 میلیون تن محصول ، تقریبا 5.8 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرده است. محصول استراتژیک مجموعه ، گندله بوده که تقریبا 93% از درآمد 10 ماهه را به خود اختصاص داده است. نکته بنیادی قابل ملاحظه برای سهامداران و سرمایه گذاران آن است که شرکت در این مدت 10 ماهه توانسته تناژ فروش محصول اصلی خود را به میزان 2.18 میلیون تن افزایش دهد و از 8.3 به بیش از 10.5 میلیون تن برساند.
خبر خوب برای سهامداران شرکت آن است که نرخ فروش گندله گل گهر طی چند ماه اخیر گارد صعودی به خود گرفته و در مسیر مثبتی در حرکت است ؛ بدین صورت که نرخ معاملاتی هر تن گندله از شهریور تا دی ماه از 4.7 به بیش از 5 میلیون تومان در هر تن رسیده و این یعنی تقریبا 8% افزایش نرخ.
برای زمستان 1402 ، درآمد 22 همتی تارگت گذاری شده است که قرار است از دو محل سود سرمایه گذاری ها ( 8.5 همت ) و فروش داخلی و صادراتی جمعا به ارزش 13.5 همت حاصل شود. در این مدت فروش 2.7 میلیون تن گندله برآورد شده که با ثبت فروش 1.12 میلیون تنی در دی ماه ، تقریبا 42% این بودجه فروش تحقق یافته است و همین دیتا ، سیگنال تعدیل مثبت بودجه را به بازار مخابره می کند.
در قاب تصویری 9 ماهه شرکت توانسته از محل 48 هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی ، تقریبا 9.4 همت سود خالص شناسایی کند ؛ رقمی که معادل 28 تومان سود به ازای هر سهم بوده و در قیاس با دوره مشابه از رشد چشمگیر 2.8 همتی این سرفصل مهم صورت سود و زیان حکایت دارد. مانده حساب سود انباشته بیش از 14 هزار میلیارد تومان گزارش شده است و این یعنی به منظور پیشبرد و تکمیل طرح های اقتصادی تعریف شده ، شرکت به راحتی می تواند از محل افزایش سرمایه منابع مورد نیاز خود را تامین کند.
همچنین چندین آیتم در صورت جریان نقدی 9 ماهه شرکت توجه تحلیلگران را به خود جلب کرده ؛ نخست رشد سنگین سرفصل وجوه نقد عملیاتی که مهمترین معیار سنجش نقدینگی شرکت است. این رقم از 917 میلیارد دوره مشابه به حوالی 8.4 هزار میلیارد تومان رسیده و این یعنی نقدینگی در دسترس کادر مدیریتی به منظور ورود به پروژه های جدید ، پیشبرد سریع تر طرح های توسعه و همچنین گسترش مجاری درآمدی و سودسازی افزایش یافته است. دومین آیتم ، رشد شدید میزان منابع مالی هدایت شده به سمت دارایی های ثابت است. در این مدت 9 ماهه بیش از 4 هزار میلیارد تومان از منابع به منظور تحصیل دارایی های مولد سرمایه گذاری شده که خود در گذر زمان ، بهبود حاشیه سود و همچنین تداوم فرآیند های بنیادی نظیر تولید و فروش مجموعه را تضمین می کند. از تاثیرات مثبت اخذ 6.7 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیز نباید غافل شد ؛ چرا که در سایه این کار ، میزان خروجی نقدی از بابت هزینه های مالیاتی کاهش یافته و همچنین بهای تمام شده پروژه های توسعه ای و دوره بازگشت آنها نیز کاهش خواهد یافت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.