بورس 24: معدنی و صنعتی گهرزمین که در صورت های مالی دوره 9 ماهه منتهی به شهریور 1402 حاشیه سود خالص 38% را به سهامداران مخابره کرده بود ، فصل پاییز را با کسب تقریبا 8.2 هزار میلیارد تومان درآمد پشت سر گذاشت و ارزش درآمد های تجمیعی خود را در اسکیل سالانه به حوالی 38 هزار میلیارد تومان رساند.
بورس24 : معدنی و صنعتی گهرزمین که در صورت های مالی دوره 9 ماهه منتهی به شهریور 1402 حاشیه سود خالص 38% را به سهامداران مخابره کرده بود ، فصل پاییز را با کسب تقریبا 8.2 هزار میلیارد تومان درآمد پشت سر گذاشت و ارزش درآمد های تجمیعی خود را در اسکیل سالانه به حوالی 38 هزار میلیارد تومان رساند. با فرض تداوم روند دوره 9 ماهه و مارجین خالص 38% ، سود خالص این غول معدنی حوالی 14.2 الی 14.5 هزار میلیارد تومان برآورد شده است ؛ تقریبا 3 همت بیشتر از دوره قبلی.
شرکت شروع طوفانی در فصل زمستان داشته و در نخستین ماه توانسته از محل فروش بیش از 1.3 میلیون تن محصول ، بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند ؛ رقمی که به هیچ وجه قابل مقایسه با دی ماه 1401 نیست ، چرا که در دی ماه 1401 مجموعا 1.56 همت درآمد گزارش شده بود و این یعنی پرش 3.2 برابری رقم درآمدی شرکت.
در حال حاضر ، محصول گندله سهم بالایی در سبد درآمدی شرکت دارد ؛ برای مثال در دی ماه تقریبا 72% معادل 3.65 هزار میلیارد تومان از درآمد ماهانه از محل فروش این محصول استراتژیک حاصل شده است. بررسی اعداد مربوط به تناژ فروش این محصول گویای جهش سنگین 113% است ؛ بدین صورت که میزان گندله عرضه شده در بورس کالا در دی ماه 1402 ، بیش از 753 هزار تن بوده ، حال آنکه در دی ماه 1401 این مقدار تنها 280 هزار تن بوده است. توجه فرمایید که در 12 ماهه گذشته ، تناژ فروش گندله در بورس کالا 3.4 میلیون تن ثبت شده ؛ یعنی به طور میانگین ماهانه 284 هزار تن. بنابراین ، رویت عدد 753 هزار تنی نوعی پالس مثبت به بازار در رابطه با افق روشن درآمدی و سودسازی این غول معدنی در دوره جاری است.
بدون شک ، بررسی دیتای مندرج در گزارش فعالیت هیات مدیره هر سرمایه گذاری را با هر درجه از ریسک پذیری متقاعد به سرمایه گذاری در این مجموعه بورسی می کند ؛ چرا که در حال حاضر ، چندین طرح توسعه سنگین در دل شرکت در حال تکمیل بوده که با بهره برداری از هر یک از آنها ، نه تنها موتور سودسازی بیزینس جان تازه ای خواهد گرفت ، بلکه جایگاه شرکت نیز در بین رقبا تقویت و تثبیت خواهد شد. طرح های
1) افزایش ظرفیت تولید کنسانتره از 6 به 8 میلیون تن در سال
2) افزایش 2 میلیون تنی ظرفیت تولید گندله از 5 به 7 میلیون تن
3) تاسیس واحد احیای آهن اسفنجی به ظرفیت 1.7 میلیون تن در سال و
4) احداث واحد فولاد سازی و ریخته گری به ظرفیت 1.5 میلیون تن درسال ، با هدف تکمیل زنجیره ارزش فولاد شرکت تدوین شده اند و این بدان مفهوم است که در سنوات آتی ، شرکت گندله خود را به صورت خام به مشتریان نخواهد فروخت ؛ بلکه با هدایت این محصول به سمت واحد های احیای آهن اسفنجی و فولاد سازی ، محصولاتی با ارزش افزوده بالاتر به سبد محصولات شرکت اضافه خواهد شد و این یعنی حاشیه سود بالاتر برای مجموعه.
به منظور تامین مالی طرح های مذکور ، شرکت مجموعا 33 هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد که قرار است 10 همت از محل افزایش سرمایه آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران ، 7 همت از محل تسهیلات بانکی و مابقی از محل منابع داخلی یعنی سود انباشته تامین شود. در انتهای شهریور 1402 ، مانده حساب سود انباشته رقم 10.6 همتی را نشان می دهد. گفتنی است که در مجمع عمومی فوق العاده شرکت در تاریخ 1402.09.14 ، صاحبان سهام با افزایش سرمایه 5 همتی از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده موافقت کردند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.