امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شهد با حضور ۶۹ درصد سهامداران برگزار شد.
بورس24 : امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شهد با حضور ۶۹ درصد سهامداران برگزار شد.
بر اساس رای سهامداران شرکت شهد معادل 85 میلیارد تومان از سود انباشته تقسیم شد و به ازای هر سهم قشهد 82 تومان تعلق گرفت.
مهم ترین موارد مطرح شده در مجمع به شرح زیر است:
*نرخ گذاری ها از سمت دولت برای شرکت شهد ایجاد مشکلات متعددی کرده است.
*امسال شرایط بازار در شرایطی خوبی برای واردات شکر قرار ندارد.
*نوسان تولید و فروش بازار شکر به دلیل کاهش مصرف، بیش از گذشته شده است.
*نیاز وارداتی شکر بین 600 تا 800 هزار تن به شمار می رود.
*کل مصرف خانوار شکر در کشور 400 هزار تن بوده و بیشتر مصرف صنعتی است.
*تسویه دولت با این شرکت همواره با تاخیر همراه بوده است.
*میزان تولید ملاس، نیاز داخلی را رفع می کند.
*سرمایه این شرکت متناسب با نرخ تورم افزایش نیافته است.
*شهد به دنبال افزایش سرمایه نیست.
*تجدید ارزیابی دارایی ها به عنوان یک تکلیف برای قشهد به شمار می رود و هیئت مدیره موظف به انجام بوده اما در این مورد برنامه ای تدوین نشده است.
*قابل پیش بینی است؛ تا اردیبهشت ماه، نرخ جدیدی درخصوص شکر اعلام نشود.
*با توجه بر اینکه نرخ ملاس با قیمت جهانی برابری میکند؛ صادرات ملاس برای قشهد مزیت ندارد. از سویی دیگر عمده خمیر مایهای تولیدی نیز به دلیل قیمت بالا به کشورهای همسایه صادر میشود.
*این شرکت خواهان است تا 30 میلیارد تومان به طرح توسعه تجهیزات قندسازی اختصاص یابد.
تکمیلی...
بر اساس رای سهامداران شرکت شهد معادل 85 میلیارد تومان از سود انباشته تقسیم شد و به ازای هر سهم قشهد 82 تومان تعلق گرفت.
سیاست های خرید و وارداتی
امروز یکشنبه (۲۴دی ماه)، مجمع عمومی عادی سالیانه شهد با حضور ۶۹ درصورت سهامداران قشهد برگزار شد و اعضای هیئت مدیره این شرکت گزارشی از صورت های مالی و برنامه های آتی خود قرائت کردند.
بر همین اساس اعلام شد؛ ترویج کشت چغندر در شمال کشور به دلیل نبود رغیب از اولویت های شهد به شمار می رود. از سویی دیگر، توسعه صادرات به کشورهای شمالی از برنامه های این شرکت است.
همچنین شهد ۴۲.۹۷۳ تن فروش داشت. نرخ گذاری ها از سمت دولت برای شرکت شهد ایجاد مشکلات متعددی کرده است. امسال شرایط بازار در شرایطی خوبی برای واردات شکر قرار ندارد. نوسان تولید و فروش بازار شکر به دلیل کاهش مصرف، بیش از گذشته شده است.
نیاز وارداتی شکر بین 600 تا 800 هزار تن به شمار می رود. البته این شرکت ۲۹۶.۴۲۶ تن چغندر خریداری کرده است. بر اساس آمار منتشر شده، کل مصرف خانوار شکر در کشور 400 هزار تن بوده و بیشتر مصرف صنعتی است.
از سویی دیگر تسویه دولت با این شرکت همواره با تاخیر همراه بوده است.
اعمال سیاست های تشویقی
در این مجمع اعلام شد؛ کشت چغندر به عنوان محصول آب بر محدودیت های بسیاری پیدا کرده است. قشد با ارائه مشوقهایی از جمله بذر رایگان و مکانیزاسیون کشاورزی، تلاش دارد تا زارعین را ترغیب کند.
این شرکت خرید چغندر از جنوب استان را پیگیری می کند. همچنین میزان تولید ملاس، نیاز داخلی کشور را رفع می کند بنابراین نیازی به واردات نیست.
با تاکید بر صورت های مالی سود عملیاتی قشهد رشد 49 درصدی را تجربه کرد. البته سرمایه این شرکت متناسب با نرخ تورم افزایش نیافته است. شهد به دنبال افزایش سرمایه نیست.
عدم تکلیف تجدید و افزایش سرمایه
تجدید ارزیابی دارایی ها به عنوان یک تکلیف برای غشهد به شمار می رود و هیئت مدیره موظف به انجام بوده اما در این مورد برنامه ای تدوین نشده است.
قابل پیش بینی است؛ تا اردیبهشت ماه، نرخ جدیدی درخصوص شکر اعلام نخواهد شد. تأخیر در اعلام قیمت باعث تعلل کشاورزان در کشت شده است.
امیدوار بوده در این هفته، قیمت گندم اعلام و بر پایه آن قیمت چغندر نیز مشخص شود. با توجه بر اینکه نرخ ملاس با قیمت جهانی برابری میکند؛ برای قشهد مزیت صادراتی ندارد. همچنین عمده خمیر مایهای تولیدی به دلیل قیمت بالا به کشورهای همسایه صادر می شود.
تقسیم 85 میلیارد تومانی
قشهد 104 میلیارد تومان سود انباشته دارد. سود انباشته این شرکت رشد 41 درصدی را تجربه کرد. بر اساس رای سهامداران شرکت شهد معادل 85 میلیارد تومان از سود انباشته تقسیم شد و به ازای هر سهم قشهد 82 تومان تعلق گرفت.
این شرکت خواهان است تا 30 میلیارد تومان به طرح توسعه تجهیزات قندسازی اختصاص یابد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.