فایننشال تایمز با استناد به آمارهای دولتی هشدار داد که شرکتهای جهان تحت تاثیر موجی از ورشکستگی قرار گرفتهاند که در دهههای گذشته بیسابقه بوده است.
بورس24 : فایننشال تایمز با استناد به آمارهای دولتی هشدار داد که شرکتهای جهان تحت تاثیر موجی از ورشکستگی قرار گرفتهاند که در دهههای گذشته بیسابقه بوده است.
به نقل از راشاتودی، نشریه فایننشال تایمز با استناد به آمارهای دولتی هشدار داد که شرکتهای جهان تحت تاثیر موجی از ورشکستگی قرار گرفتهاند که با سرعتی دو رقمی در حرکت بوده و در دهه های گذشته بیسابقه بوده است.
این گزارش افزایش سالانه 30 درصدی را برای تعداد ورشکستگی شرکتهای تجاری در ایالات متحده طی 12 ماه منتهی به سپتامبر نشان میدهد.
این در حالی است که در آلمان، بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا، تعداد ورشکستگیهای گزارش شده از ژانویه تا سپتامبر 25 درصد نسبت به مدت مشابه افزایش یافته است.
در سراسر اتحادیه اروپا، تعداد شرکتهایی که ورشکسته شدهاند در 9 ماه منتهی به سپتامبر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 13 درصد رشد داشته و به بالاترین رقم خود در هشت سال گذشته رسیده است.
در ماه اکتبر، فرانسه، هلند و ژاپن شاهد افزایش بیش از 30 درصدی تعداد ورشکستگیها در مقایسه با ماه مشابه سال قبل بودند.
سازمان توسعه و همکاری اقتصادیOECD که متشکل از کشورهای عمدتاً ثروتمند است، اخیراً گزارش داد که در برخی از کشورهای عضو، از جمله کشورهای شمال اروپا مانند دانمارک، سوئد و فنلاند، نرخ ورشکستگی از سطحی که در طول بحران مالی جهانی سال 2008 مشاهده شد، فراتر رفته است.
انگلیس و ولز نیز شاهد افزایش تعداد ورشکستگیها در فاصله ژانویه تا سپتامبر سال جاری و رسیدن آن به بالاترین سطح خود از سال 2009 بوده است.
نیل شیرینگ، اقتصاددان ارشد مؤسسه کپیتال اکونومیکس، در این باره به فایننشال تایمز گفت که روند افزایش ورشکستگیها به علت نرخهای بهره بالاتر و همچنین انحلال شرکتهای به اصطلاح زامبی که دوران کرونا را فقط به لطف حمایت دولت پشت سر گذاشته بودند، به شدت تقویت شده است.
بر اساس این گزارش، بیشتر طرحهای حمایتی دولتها از شرکتها و خانوارها که از دوران همهگیری کرونا اجرا شد در حال حاضر لغو شده و این در حالی است که بانکهای مرکزی بارها نرخهای بهره را به منظور مهار تورم افزایش دادهاند.
به گفته این کارشناس، انتظار میرود این روند ادامه داشته باشد زیرا بسیاری از کسبوکارها باید در ماههای آینده بدهیهای خود را با نرخهای بالاتر تسویه کنند، حتی اگر پیشبینی شود که افزایش نرخهای سود بانکهای مرکزی به اوج خود رسیده باشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.