به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو کنفرانس پرسش و پاسخ سهامداران و مدیران در تاریخ 1402.09.22 ساعت 12:30 برگزار نمود و به سوالات سهامداران پاسخ داد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو کنفرانس پرسش و پاسخ سهامداران و مدیران در تاریخ 1402.09.22 ساعت 12:30 برگزار نمود و به سوالات سهامداران پاسخ داد.
گروه معدنی و صنعتی چادرملو در پاسخ به این سوال که چه مقدار سنگ آهن در سال جاری خریداری می شود و این خرید از چه شرکتی انجام می شود اظهار داشت: در شش ماهه نخست 1402 حدود 2.9 میلیون تن سنگ آهن از معادن منطقه ساغند، گلمنده، چاه گز، شاهرود، تایباد و کاشان خریداری و بخشی نیز از طریق فرآوری سنگ آهن کم عیار تامین شده است.
این شرکت با بیان اینکه اخذ حقوق دولتی و حق انتفاع بر اساس 5 در صد شمش فولاد خوزستان از معادن، با اینکه پروانه معدن به نام خود شرکت یا به نام ایمیدرو باشد ارتباط دارد افزود: به استناد بند "ف" تبصره"7" ماده واحده قانون بودجه سال 1402 کل کشور به صراحت اعلام شده که پروتانه های بهره برداری معادنی که به نام سازمان توسعه نوسازی صنایع و معادن ایران است مشمول حق انتفاع می باشد. یعنی عملا شرکت برای بهره برداری از معدن چادرملو مشمول پرداخت حق انتفاع می باشد.
ضمنا مطابق با قرارداد منعقده با ایمیدرو از سال 1394 تا کنون حق انتفاع پروانه بهره برداری از معادن وفق مبانی قرارداد محاسبه و پرداخت شده است.
اگر پروانه بهره برداری به نام شرکت باشد ، شرکت از پرداخت هزینه حق انتفاع معاف می باشد. اما حقوق دولتی بر اساس قانون به طور معمول بر عهده صاحب پروانه بهره برداری معدن می باشد.
این شرکت در خصوص آخرین نرخ خرید الکترود اظهار داشت: در خصوص خرید الکترود گرافیتی ، آخرین خرید شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در تیر ماه سال جاری برای الکترود سایز 500 معادل 2,727 یورو و برای الکترود سایز 700 معادل 3,462 یورو بوده است.
معدنی و صنعتی چادرملو در خصوص اینکه معافیت مالیاتی ماده "132" برای خطوط شرکت تا چه سالی برقرار هست؟ اظهار داشت: برای خط یک تا سه کنسانتره به اتمام رسیده است.
برای خط 5 کنسانتره تا پایان سال 1411 می باشد.
برای خط 4 کنسانتره تا پایان 1407 می باشد.
شرکت برای کارخانه گندله سازی در حال پیگیری جهت استفاده از معافیت های مالیاتی فوق می باشد.
شرکت برای کارخانه احیاء در مرحله دریافت پروانه بهره برداری جهت استفاده از معافیت های موضوع فوق می باشد.
در خصوص کارخانه فولاد تا پایان سال 1416 مشمول معافیت می باشد.
این شرکت در پاسخ به اینکه با توجه به طرح های آهن اسفنجی پیش رو ، مازاد تولید و کمبود گندله در سال های آتی و موقعیت قرارگیری این شرکت ، برای تامین آب و مواد اولیه ، این نوع سرمایه گذاری صرفه اقتصادی دارد یا خیر؟ اظهار داشت: فعالیت های شرکت به سمت تولیداتی برنامه ریزی شده است که بتواند در صنایع پایین دستی در مسیر تکمیل زنجیره فولاد با بیشترین ارزش افزوده باشد.
بر این اساس شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانسته است طی دوره مالی 6 ماهه 1402 مبلغ 110,000 میلیارد ریال سود خلص ( 15 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل) محقق نماید که عمده آن بر اساس تکمیل در زنجیره ارزش فولاد بوجود آمده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.