بور س24: پرداخت الکترونیک پاسارگاد ، از پیشرو های صنعت پرداخت ( Payment Service Provider ) بوده که با در اختیار داشتن تقریبا 20% از مجموع کارتخوان های فروشگاهی در سطح کشور ، ثبات درآمدی و سودآوری خاصی برای خود ایجاد کرده است. این غول پرداخت دوره 9 ماهه 1402 را با کسب 261 میلیارد تومان سود خالص ، معادل 87 تومان به ازای هر سهم به پایان رسانده و توانسته کل سود گزارش شده در دوره 12 ماهه 1401 را پوشش دهد.
بورس24 : پرداخت الکترونیک پاسارگاد ، از پیشرو های صنعت پرداخت ( Payment Service Provider ) بوده که با در اختیار داشتن تقریبا 20% از مجموع کارتخوان های فروشگاهی در سطح کشور ، ثبات درآمدی و سودآوری خاصی برای خود ایجاد کرده است. این غول پرداخت دوره 9 ماهه 1402 را با کسب 261 میلیارد تومان سود خالص ، معادل 87 تومان به ازای هر سهم به پایان رسانده و توانسته کل سود گزارش شده در دوره 12 ماهه 1401 را پوشش دهد.
گفتی است که با کسب 374 میلیارد تومان درآمد در آبان ماه ، ارزش درآمد های تجمیعی شرکت در اسکیل 11 ماهه به بیش از 4.28 هزار میلیارد تومان رسیده ، رقمی که در قیاس با درآمد سالانه دوره 1401 ، جهش 1.55 هزار میلیاردی را نشان می دهد. بخش اعظم این رشد مربوط به جامپ 868 میلیاردی درآمد شناسایی شده از محل فروش پین و اعتبار است. در دوره 11 ماهه 1402 ، مجموعا 2.6 همت درآمد از محل فروش پین و اعتبار عاید شرکت شده که این رقم در مدت مشابه در حدود 1.73 همت گزارش شده است.
در حال حاضر سرمایه اسمی مجموعه 300 میلیارد تومان بوده و اخیرا کادر مدیریتی از برنامه افزایش سرمایه 400 میلیاردی از محل سود انباشته (120 میلیارد ) ، مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران (280 میلیارد ) رونمایی کرده است. نظر به آنکه بیش از 90% تعداد تراکنش های کل صنعت پرداخت در بستر پایانه های فروشگاهی انجام می شود ، با هدف افزایش سهم بازار بخش عمده این منابع ، حدودا 230 میلیارد تومان ، به منظور تحصیل و جایگزینی 46 هزار دستگاه کارتخوان در نظر گرفته شده است. بر اساس برآورد های تیم مدیریتی در صورت اجرایی شدن این پلن و استقرار این دستگاه ها در صنوف پرتراکنش با گردش بالا ، تعداد پرداخت های انجام شده در بستر کارتخوان های متعلق به "پی پاد" روند صعودی پرقدرتی به شرح زیر خواهد گرفت که تاثیر سنیگنی بر سودسازی بیزینس خواهد داشت:
اجرایی شدن پلن افزایش سرمایه چندین مزیت برای شرکت دارد : نخست آنکه با عنایت به بخشنامه هیات وزیران ، معادل منابع انتقال یافته از سود انباشته به سرمایه اسمی ، شرکت مشمول نرخ صفر مالیاتی خواهد شد ؛ فلذا جریان های خروجی نقدی از بابت هزینه مالیاتی کاهش یافته و تراز مالی بیزینس بهبود میابد. از سوی دیگر ، منابع مالی به جای خروج از شرکت در قالب سود نقدی ، در خدمت شرکت قرار گرفته و با افزایش نقدینگی در دسترس ، توان اجرایی تیم کادر مدیریتی افزایش قوت می گیرد. همچنین باید گفت که چنانچه این ثروت انباشته شده در دل شرکت به سمت طرح های توسعه هدایت نشود ، در ادامه روند کاهش ارزش پول ملی در اثر تورم ، قدرت سرمایه گذاری و در نتیجه ثبات درآمدی شرکت ضربه جدی خواهد خورد. با عنایت به صورت سود و زیان پیش بینی شده ، رای مثبت به این افزایش سرمایه ظرف سه سال آینده (در 1406) گپ درآمدی به ارزش بیش از 1 هزار میلیارد تومان ایجاد خواهد کرد.
البته توجه کنید که چنین اقدامی علاوه بر تقویت بنیه عملیاتی و سهم بازار شرکت ، برای حفظ موقعیت فعلی نیز ضروری است ، چرا که شرکت های رقیب نیز در تکاپوی اجرای پلن های متنوع با هدف افزایش سهم بازار و پررنگ تر کردن حضور خود در صنعت پرداخت هستند ؛ لذا تیم مدیریتی با اشراف بر این موضوع ، در محاسبات خود فرض را بر این نهاده که در صورت عدم تامین منابع از محل افزایش سرمایه ، اقدام به اخذ 120 میلیارد وام با نرخ بهره 23% کند.
خبر خوب برای سهامداران بیزینس آن است که نمودار قیمت سهم نیز به این تحولات بنیادی واکنش مثبتی داشته و اخیرا کانال نزولی میان مدتی خود را شکسته است. با تکیه بر علم تکنیکال ، نخستین مقاومت سهم سطح 1800 تومان خواهد بود ؛ محل تلاقی سقف قبلی و همچنین تارگت الگوی کانال شکسته شده.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.