بورس 24: پلیمر آریا ساسول ، بزرگترین مجموعه پلی اتیلن ساز داخلی ، که در نیمه نخست دوره مالی 1402 به سود 5.75 هزار میلیاردی ، معادل 418 تومان به ازای هر سهم رسیده ، در دو ماه ابتدایی پاییز به ترتیب 2.35 و 2.81 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرده و توانسته ارزش تجمیعی درآمد های عملیاتی دوره 8 ماهه خود را به بیش از 21.7 هزار میلیارد تومان برساند.
بورس24 : پلیمر آریا ساسول ، بزرگترین مجموعه پلی اتیلن ساز داخلی ، که در نیمه نخست دوره مالی 1402 به سود 5.75 هزار میلیاردی ، معادل 418 تومان به ازای هر سهم رسیده ، در دو ماه ابتدایی پاییز به ترتیب 2.35 و 2.81 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرده و توانسته ارزش تجمیعی درآمد های عملیاتی دوره 8 ماهه خود را به بیش از 21.7 هزار میلیارد تومان برساند ؛ رقمی که نسبت به دوره مشابه بالغ بر 3.54 همت رشد را نشان می دهد.
تیم مدیریتی شرکت در تدوین بودجه مالی عملیاتی نیمه دوم 1402 ، رویکرد محافظه کارانه ای داشته ؛ بدین صورت که در مجموع درآمد 20.7 هزار میلیاردی از محل فروش 608 هزار تن محصول برآورد شده است. عملکرد مثبت شرکت در نیمه نخست 1402 درصد اطمینان سهامداران را نسبت به پوشش تناژ فروش برآوردی بالا برده است. توجه فرمایید که در 6 ماهه نخست دوره جاری مجموعا 614 هزار تن محصول روانه بازار های هدف شده ، عددی که نسبت به تناژ فروش برآوردی تقریبا 6 هزار تن بالاتر است.
به منظور پوشش بودجه برآورد شده ، شرکت باید به طور میانگین ماهانه 3.4 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند. با گذشت دو ماه ابتدایی پاییز و شناسایی 5.16 هزار میلیارد درآمد ، 25% از رقم درآمد بودجه شده ( 20.7 همت ) تحقق یافته است.
البته باید اذعان داشت که در نیمه نخست 1402 میانگین درآمد ورودی ماهانه 2.74 همت محاسبه شده است. در یک سناریو معقول و منطقی با فرض تداوم روند نیمه نخست در 6 ماهه دوم ( شناسایی متوسط درآمد ماهانه 2.74 همت ) ، در پایان دوره 6 ماهه درآمدی معادل نیمه نخست یعنی 16.4 همت متصور هستیم.
گفتنی است که در اسکیل سالانه نیز رقم درآمد های بیزینس به حوالی 33 هزار میلیارد تومان خواهد رسید ؛ رقمی که در قیاس با 1401 بیش از 5.54 هزار میلیارد تومان رشد را تارگت قرار داده است.
در رابطه با بهای تمام شده فرآیند تولید نیز باید گفت مواد مستقیم مصرفی با سهم 57% در بهای تولید ، اصلی ترین متغیر بهای تمام شده شرکت محسوب می شود. از طرفی ماده اولیه اتان نیز تقریبا 95% بهای مواد مستقیم مصرفی را به خود اختصاص داده ؛ فلذا نوسانات نرخ خرید این محصول به راحتی حاشیه سود بیزینس را کم و زیاد می کند. توجه فرمایید که نرخ خرید هر تن اتان در بودجه 6 ماهه دوم 9.9 میلیون تومان برآورد شده است.
این اتان مصرفی از پتروشیمی پارس تامین می شود و در گزارشات مهر و آبان این پتروشیمی نرخ فروش اتان از نرخ برآورد شده در بودجه آریاساسول کمتر بوده و به ترتیب 9.7 و 9.8 میلیون تومان در هر تن گزارش شده است. چنین دیتایی نوعی انحراف مثبت برای آریاساسول محسوب شده که تعدیل مثبت سود بودجه شده را به دنبال دارد.
نظر به آن که سود خالص بیزینس در 6 ماهه نخست دوره جاری معادل 35% درآمد عملیاتی بوده ، فرض بر این است که روال نیمه دوم نیز به همین شکل ادامه یابد ؛ یعنی حاشیه سود خالص 35%. بنابراین با توجه به درآمد سالانه 33 همتی ، سود خالص شرکت نیز 11.5 هزار میلیارد برآورد می شود ؛ تقریبا 836 الی 840 تومان به ازای هر سهم.
چارت تکنیکال سهم اخیرا به منطقه حمایتی معتبر بلندمدت خود یعنی کف کانال چند ساله رسید و فرصت سرمایه گذاری کم ریسکی را به بازار تقدیم کرد. همانطور که از شکل پیداست ، پس از برخورد های قبلی به کف ، سهم به سمت سقف کانال پرتاب شده و از آنجایی که اساس و پایه تحلیل تکنیکال ، اعتماد به گذشته سهم است ، حرکت به سمت تارگت 11.000 تومان در افق زمانی میان مدت متصور هستیم.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.