بورس 24:پرداخت الکترونیک پاسارگاد با نماد پی پاد ، از جمله شرکت های بنیادی و خوش آتیه فعال در صنعت پرداخت بوده که با سرمایه اسمی 300 میلیاردی ، در بازار سرمایه بالغ بر 4.1 هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده است. بیش از 52% از مالکیت سهام شرکت در اختیار بازوی فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک پارسیان یعنی شرکت پاسارگاد آریان است ، فلذا این شرکت نقش کلیدی در تعیین راهبرد های عملیاتی و مالی پی پاد دارد.
بورس24 :پرداخت الکترونیک پاسارگاد با نماد "پی پاد" ، از جمله شرکت های بنیادی و خوش آتیه فعال در صنعت پرداخت بوده که با سرمایه اسمی 300 میلیاردی ، در بازار سرمایه بالغ بر 4.1 هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده است. بیش از 52% از مالکیت سهام شرکت در اختیار بازوی فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک پارسیان یعنی شرکت پاسارگاد آریان است ، لذا این شرکت نقش کلیدی در تعیین راهبرد های عملیاتی و مالی پی پاد دارد. گفتنی است که در فروردین 1402 ، در حدود 12% از سهام شرکت در بازار سرمایه عرضه شد و معاملات ابتدایی سهم در قیمت 550 تومان استارت خورد. در همان دو ماه ابتدایی ، این تازه وارد بازار با ثبت بازدهی 340% پاسخ اعتماد بازار را به نحو احسن داد.
بنابر اطلاعات منتشر شده در گزارش شهریور ماه شاپرک ، تقریبا 20% از کل دستگاه های کارتخوان فروشگاهی کشور در اختیار پرداخت الکترونیک پاسارگاد بوده و از آنجایی که بخش عمده تراکنش های شبکه پرداخت از طریق کارتخوان ها انجام می شود ، این مهم مزیت رقابتی خاصی به شرکت بخشیده است.
شرکت در مدت 6 ماهه منتهی به بهار 1402 ، 157 میلیارد تومان سود خالص معادل 52 تومان سود به ازای هر سهم گزارش کرده ، آماری که دستاورد بنیادی مثبتی برای شرکت تلقی می شود و از پوشش تقریبا 73% سود هر سهم دوره 1401 حکایت داشته و نوید بخش سالی به مراتب پرسود تر از سال قبلی است. از آنجایی که به روز بودن دارایی های عملیاتی شرکت نقش بااهمیتی در ثبات و بقای بیزینس دارد ، در این مدت 6 ماهه ، مبلغ 195 میلیارد تومان از منابع مالی ، رقمی بیشتر از سود خالص دوره 6 ماهه ، به منظور تحصیل دارایی های ثابت سرمایه گذاری شده است.
در دوره عملیاتی 9 ماهه منتهی به شهریور 1402 شرکت موفق به کسب تقریبا 3.4 هزار میلیارد تومان درآمد شده که نسبت به مقطع مقایسه ای رشد چشمگیر 670 میلیاردی را نشان می دهد. فروش پین و اعتبار اصلی ترین مجرای درآمدی شرکت بوده ، به طوریکه در این مدت 9 ماهه ، 62% از مجموع درآمد های عملیاتی معادل 2.09 همت از این محل عاید شرکت شده که نسبت به مقطع مقایسه ای به میزان 364 میلیارد تومان افزایش یافته است.
با شناسایی 360 میلیارد تومان درآمد در شهریور 1402 ، ارزش درآمد های فصل تابستان به 1.18 هزار میلیارد تومان رسید ؛ تقریبا مشابه فصل گذشته ( رشد 9 میلیارد تومانی نسبت به بهار 1402 ). طی یک سال گذشته ، میانگین درآمد فصلی شرکت رقم 1.03 همت محاسبه شده ، فلذا درآمد فصل تابستان به میزان 150 میلیارد تومان بالاتر از حد میانگین بوده است. روند صعودی مداوم و پیوسته درآمد های فصلی شرکت در نمودار زیرقابل رویت است:
در تاریخ نگارش این مقاله ، اهم اطلاعات تابلوی سهم به شرح زیر است:
قیمت پایانی : 1383 تومان
ارزش بازار : 4.1 هزار میلیارد تومان
نمودار قیمتی سهم نیز به شرح زیر تحلیل شده است:
از ابتدای تابستان حرکات سهم در درون یک کانال نزولی میان مدت محدود شده است. توجه فرمایید که حرکات ریزشی کانال به مراتب سنگین تر از حرکات صعودی بوده است. هفته گذشته پس از برخورد به کف کانال ( منطقه 1250 تومان ) ، قیمت واکنش مثبتی نشان داده و با چندین کندل سبز به سمت بالا حرکت کرده است. در صورت تداوم حرکت صعودی ، نخستین تارگت قیمتی ، منطقه سقف کانال خواهد بود ، حوالی 1550 – 1600 تومان. بنابر سابقه معاملاتی سهم ، بسیاری از معامله گران در سقف کانال اقدام به سیو سود می کنند. ورود به سهم در حال حاضر ( قیمت خرید 1350 تومان ) ، با فرض حد ضرر 1000 تومان و حد سود 1600 تومان ، نسبت ریسک به ریواردی معقولی برای سرمایه گذار ندارد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.