بورس 24: سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران با نماد شیران تکنوفاندامنتال این روز های بازار سرمایه است که اخیرا فرآیند افزایش سرمایه 3.5 هزار میلیارد تومانی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و آورده نقدی سهامداران را با هدف اصلاح ساختار مالی به اتمام رسانده است.
بورس24 : سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران با نماد "شیران" تکنوفاندامنتال این روز های بازار سرمایه است که اخیرا فرآیند افزایش سرمایه 3.5 هزار میلیارد تومانی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و آورده نقدی سهامداران را با هدف اصلاح ساختار مالی به اتمام رسانده است. پس از این افزایش سرمایه ، سرمایه اسمی به 5.44 همت رسیده و ارزش شرکت در بازار سرمایه نیز بالغ بر 23.6 هزار میلیارد تومان تعیین شده است.
عملکرد 6 ماهه شرکت در دوره مالی 1402 ( منتهی به خرداد ماه ) ، 2.02 هزار میلیارد تومان سود خالص معادل 105 تومان سود به ازای هر سهم به همراه داشته که تقریبا 2 برابر ارقام گزارش شده در دوره مقایسه ای ( بهار 1401 ) است. ساخت 105 تومان سود به ازای هر سهم ، آن هم درمدت 6 ماه نوعی دستاورد بنیادی برای کادر مدیریتی تلقی می شود ؛ چرا که رقم فوق از پوشش 66% سود هر سهم دوره قبلی ( 1401 ) حکایت داشته که خود گویای پتانسیل بالای سود سازی شرکت در دوره جاری است. مخابره چنین سیگنال فاندامنتالی به گاوهای بازار جرات بیشتری برای ورود به سهم می دهد ، آن هم در این روز های معاملاتی که سهم به منطقه حمایتی بسیار کم ریسکی رسیده ؛ منطقه ای که در گذشته بازار بار ها به آن احترام گذشته و همین امر ریسک سرمایه گذاری را کمتر کرده است. علاوه بر تکنیکال مساعد ، وضعیت بنیادی سهم نیز مثبت بوده و درصد احتمال اصلاح بیشتر و نفوذ به زیر این منطقه حمایتی بسیار کم ارزیابی می شود. در صورت توجه بازار به این سهم ، نخستین تارگت موج صعودی ، حوالی منطقه 500 الی 530 تومان خواهد بود که تقریبا معادل 25% سود است. حد ضرر این خرید نیز چنانچه زیر منطقه 400 تومان تعیین شود ، مبین 7% الی 8% ریسک خواهد بود که نسبت ریسک به ریوارد 1 به 3 که نسبت بسیار معقولی است ، رعایت می شود.
عملکرد 9 ماهه شرکت منتهی به شهریور 1402 ، 6.17 هزار میلیارد تومان درآمد به همراه داشته که نسبت به مقطع مشابه از رشد 1.1 همتی خبر می دهد. در این مدت فعالیت شرکت در بازار های بین المللی بیشتر بوده و سهم درآمد های صادراتی 3.17 هزار میلیارد تومان گزارش شده که نسبت به درآمد های داخلی ( 3 همت ) تقریبا 173 میلیارد تومان بیشتر است.
کادر مدیریتی شرکت در بودجه عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به آذر 1402 از محل فروش 123 هزار تن محصول ، 3.9 هزار میلیارد تومان درآمد برآورد کرده که در صورت پوشش کامل این بودجه و با فرض حاشیه سود ناخالص 26% ، به ترتیب 8.5 همت درآمد عملیاتی و 2.21 همت سود ناخالص برای دوره 1402 متصور هستیم. با گذشت سه ماه از این بودجه و فروش 41 هزار تنی ، 1.62 هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی شده که معادل 41% رقم بودجه شده است ، فلذا لمس تارگت های پیش بینی شده چندان دور از انتظار نیست.
محصول الکیل بنزن با سهم 67% در سبد درآمدی 9 ماهه ، محصول استراتژیک شرکت به حساب می آید. تناژ فروش این محصول متغیر اصلی در جهش 1.1 همتی ارزش درآمد های 9 ماهه شرکت است ؛ بدین صورت که در نتیجه رشد 22 هزار تنی مقدار فروش الکیل بنزن، ارزش درآمد های حاصله از محل این محصول بالغ بر 4.15 هزار میلیارد تومان گزارش شده که گویای رشد 1.05 همتی نسبت به مقطع مشابه است. گفتنی است که سایر متغیر های بنیادی نظیر تناژ تولید و نرخ فروش الکیل بنزن نسبت به دوره مقایسه ای تفاوت بااهمیتی را نشان نمی دهد.
در تاریخ نگارش این مقاله اهم اطلاعات تابلوی سهم به شرح زیر است:
قیمت پایانی : 4.339 ریال
ارزش بازار : 23.6 همت
نسبت p/e : 5.9
نسبت p/e گروه : 6.6
نسبت p/s : 2.7
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.