پرداخت الکترونیک پاسارگاد با کسب سهم بازار 19.09 درصدی مرداد ماه بیشترین تعداد کارتخوان های فروشگاهی فعال سیستمی کشور را در اختیار گرفت.
بورس24 : بر اساس گزارش منتشر شده مرداد ماه شاپرک، بالغ بر ۴۱۲۰ میلیون تراکنش به ارزش ۹۵۱ هزار میلیارد تومان در شبکه پرداخت الکترونیک کشور انجام شده که نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، از نظر تعدادی ۱۰.۸ درصد و از نظر ریالی نیز ۴۰.۷ درصد افزایش داشته است.
در این میان "پرداخت الکترونیک پاسارگاد " با کسب سهم بازار 19.09 درصدی مرداد ماه به بیشترین تعداد کارتخوان های فروشگاهی فعال سیستمی کشور را در اختیار گیرد.
پی پاد از جمله شرکتهایی به شمار می رود که بازتعریف بعضی از کارت خوانهای فروشگاهی خود را به عنوان ابزار پذیرش اینترنتی مد نظر قرار داده و با تسهیل انجام خدمات پرداخت کارت از طریق نرمافزار موبایلی خود و بر بستر اینترنت سعی در ایجاد سود و درآمد برای خود است.
افزایش سهم بازار
با تاکید بر گزارش ارزشگذاری پی پاد، از سال 1403 تا 1405 پیش بینی شده که این شرکت سالانه حدود 500 میلیارد تومان جهت خرید دارایی های ثابت مشهود پرداخت می کند.
ترسیم و اجرای این سیاست باعث شده تا "پرداخت الکترونیک پاسارگاد" در ابزار کارتخوان فروشگاهی تراکنش دار با کسب 19.82 درصد بالاترین سهم را در مردادماه به دست آورد.
یادآور می شود، پی پاد در 16 فرودین سال جاری بعد از عرضه اولیه بر تابلوی معاملات خود 5500 ریال قیمت داشت و 31 مرداد نیز با ارزشی معادل 16.190 ریال مورد معامله قرار گرفت که با احتساب سود 30 تومانی هر سهم، بازدهی پی پاد در 86 روز کاری حدود 200 درصد شد.
از آنجایی که اولویت های راهبردی شرکت برای سال ۱۴۰۲ در سطح یک به عنوان سرمایه گذاری بر پرداخت غیرحضوری، ایجاد تمایز نسبت به رقبا و ایجاد جریان های درآمدی مستقل از کارمزد شاپرک در سطح ۲ مدیریت بهره وری و کیفیت تکمیل زنجیره ارزش و نفوذ در بازار و در سطح سوم نیز توسعه و بهبود زنجیره تامین، جذب و نگهداشت و افزایش بهرهوری سرمایه انسانی تاکید دارد؛ بنابراین پی پاد در مرداد ماه توانست، 51/ 10 درصد سهم مبلغی PSPها از بازار تراکنشهای کارتی را نیز اخذ کند.
سود سخت افزار
پی پاد تمرکز ویژه ای بر سخت افار و تولید آن در صنعت پرداخت دارد و خواهان بوده تا سودآوری خود از این بخش را نیز افزایش دهد به طوری که در مردادماه از اجاره و پشتیبانی پایانه های فروش ، فروش پین و اعتبار ، کارمزد تراکنش، فروش کارت و سایر درآمدهای عملیاتی بالغ بر 400.4 میلیارد تومان درآمد کسب کرد.
این میزان در مرداد سال 1401 بالغ بر 343.6 میلیارد تومان بود که نشان از رشد 17 درصدی دارد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.