بورس 24: پرداخت الکترونیک پاسارگاد از جمله شرکت های پیشرو و خوش آتیه صنعت پرداخت کشور بوده که در دوره 6 ماهه منتهی به خرداد 1402 به ازای هر سهم ، تقریبا 53 تومان سود تقدیم سهامداران خود کرده است ، رقمی که در مقایسه با دوره مشابه ، رشد قابل ملاحظه 10 تومانی را نشان می دهد.
بورس24 : پرداخت الکترونیک پاسارگاد از جمله شرکت های پیشرو و خوش آتیه صنعت پرداخت کشور بوده که در دوره 6 ماهه منتهی به خرداد 1402 به ازای هر سهم ، تقریبا 53 تومان سود تقدیم سهامداران خود کرده است ، رقمی که در مقایسه با دوره مشابه ، رشد قابل ملاحظه 10 تومانی را نشان می دهد.
نماد معاملاتی شرکت ، " پی پاد " جز برترین عرضه های اولیه یک سال اخیر محسوب می شود ، چرا که با ثبت بازدهی تقریبا 350% ( سود سرمایه ) در کمتر از دو ماه ، در ردیف تاریخ سازان بازار سرمایه نام خود را ثبت کرده است.
خبر خوب برای سهامداران شرکت آن است که آنالیز چارت قیمتی نماد از آمادگی بالای سهم برای آغاز مجدد حرکت صعودی خبر می دهد ، چرا که به تازگی سهم موفق به شکست خط روند نزولی خود شده و پس از تست مجدد این خط میان مدت ( پولبک ) و مخابره سیگنال تاییدی تکنیکالی به بازار ، به نظر می رسد که فاز استراحتی سهم به پایان رسیده و نیروی لازم برای حرکت صعودی به سهم مقاومت 2.000 تومان در سهم جمع شده است.
شرکت با سرمایه اسمی ( Nominal Capital ) 300 میلیاردی ، ارزش بازاری معادل 5.4 هزار میلیارد تومان داشته و از این حیث در بین بزرگان صنعت پرداخت جای گرفته است. در ذکر پتانسیل های بالای این شرکت ارزنده ، ذکر همین نکته بس که بخش اعظم تراکنش های مالی داخلی ، تقریبا 86% الی 87% معاملات ها ، از طریق کارتخوان های فروشگاهی انجام می شود و به دنبال شناسایی به موقع فرصتها و پیاده سازی استراتژی های هدفمند مالی وعملیاتی توسط سهامدارعمده ( شرکت فناپ و بانک پاسارگاد ) در سنوات گذشته ، بیشترین سهم بازار ( Market Share ) کارتخوان های فروشگاهی ، تقریبا 20% ، در اختیار پی پاد است.
فلذا این اقدام قابل تحسین تیم مدیریتی ، علاوه بر آنکه مزیت رقابتی ( Competetive advantage ) بسیار خاص و کاربردی برای شرکت ایجاد کرده ، بلکه یکی از اساسی ترین ریسک های سرمایه گذاری را به حداقل رسانده و نگرانی از بابت پیوستگی جریان های درآمدی برای سهامداران باقی نگذاشته است. گفتنی است که مجاری درآمدی اصلی شرکت عبارتست از : فروش پین و اعتبار ، کارمزد تراکنش ها ، فروش کارت ، اجاره و پشتیبانی پایانه های فروشگاهی.
ارزش تجمیعی درآمد های عملیاتی این غول صنعت پرداخت در مدت 8 ماهه منتهی به مرداد 1402 بالغ بر 3.05 هزار میلیارد تومان گزارش شده که رقم بسیار خوبی ارزیابی می شود ، چرا که نه تنها تمام درآمد عملیاتی دوره 1401 پوشش داده شده ، بلکه تقریبا 300 میلیارد تومان درآمد نیز بیشتر کسب شده است. چنین آماری که نوید بخش سالی به مراتب بهتر از دوره قبلی است ، مهر تاییدی بر پتانسیل های بالای این واحد بنیادی بوده که به چشم بازار خوش نشسته است.
فعالیت های عملیاتی شرکت در مرداد ماه 1402 به شناسایی 400 میلیارد تومان درآمد ختم شده که بخش اعظم آن از محل فروش پین و اعتبار ( 270 میلیارد معادل 68% ) ، کارمزد تراکنش ها ( 81 میلیارد معادل 20% ) حاصل شده است.
رقم درآمدی شرکت در مرداد ماه رشد قابل ملاحظه تقریبا 57 میلیارد تومانی را نسبت به مرداد مقایسه ای نشان می دهد که محرک اصلی آن رشد چشمگیر 41 میلیارد تومانی درآمد ناشی از فروش پین و اعتبار بوده است.
نکته قابل ملاحظه آن است که در تابستان 1401 ، مجموعا 1.02 هزار میلیارد تومان درآمد کسب شده و واحد تجاری با گذشت 2 ماه از تابستان 1402 ، با شناسایی 824 میلیارد تومان درآمد ، موفق به پوشش 81% درآمد تابستان 1401 شده است. نمودار تغییرات درآمد های ماهانه شرکت نیز به شرح زیر ارائه شده است:
نکته آخر آن که مدیریت واحد تجاری در بودجه عملیاتی 6 ماهه منتهی به آذر 1402 ، 4.63 هزار میلیارد تومان درآمد پیش بینی کرده که با در نظر گرفتن حاشیه سود ناخالص 15% ، تقریبا 700 میلیارد سود ناخالص برای دو فصل تابستان و پاییز برآورد شده است.
با گذشت دو ماه از این بودجه ( تیر و مرداد ) و کسب 824 میلیارد تومان درآمد ، تقریبا 20% درآمد بودجه شده تحقق یافته است و با توجه به ارقام درآمدی بالای شرکت در شهریور و مهر ماه دوره گذشته ، به احتمال بالایی این بودجه 6 ماهه به طور کامل عملیاتی خواهد شد. ( درآمد شهریور و مهر ماه دوره 1401 از اکثر ماه ها بالاتر بوده است).
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.