امروز مجمع عمومی عادی سالیانه سرمایهگذاری گروه توسعه ملی با حضور بیش از ۷۷ درصد سهامداران وبانک برگزار شد.
بورس24 : امروز مجمع عمومی عادی سالیانه سرمایهگذاری گروه توسعه ملی با حضور بیش از ۷۷ درصد سهامداران وبانک برگزار شد.
بر اساس رای سهامداران سرمایهگذاری گروه توسعه ملی به ازای هر سهم وبانک ۲۲۰ تومان سود تقسیم شد.
هیات مدیره سرمایهگذاری گروه توسعه ملی اعلام کرد خواهان انجام افزایش سرمایه از محل سود انباشته در سال جاری است.
مهم ترین موارد مطرح شده در مجمع به شرح زیر است:
*در پرتفوی سرمایهگذاری وبانک معادل ۵۶ درصد به شرکتهای بورسی و فرابورسی تعلق دارد.
*بهای تمام شده سرمایه گذاری ها در این شرکت ۷۹ هزار میلیارد تومان شد.
*بیشترین سرمایه گذاری وبانک به ترتیب در صنایع پتروشیمی ، سیمان و غذایی است.
*سود خالص تلفیقی سرمایهگذاری گروه توسعه ملی در پایان سال گذشته با ۸ درصد رشد به ۱۱۶ هزار میلیارد ریال رسید.
*این شرکت درآمدی معادل ۳۵ هزار میلیارد ریال حاصل از فروش سهام کسب کرد.
*همچنین جمع حقوق مالکانه وبانک با رشد ۱۷ درصدی معادل ۱۳۰ هزار میلیارد ریال شد.
*در شرکت اصلی وبانک پرونده ای به جهت وصول مطالبات که اقدام نشده باشد وجود ندارد.
*تمامی مطالبات شرکت اصلی این گروه وصول شده است.
*مطالبات سنواتی شرکت های وبانک تعیین و تکالیفی ابلاغ شده است.
*به همین منظور کمیته ای با حضور اعضای حقوقی شرکت های زیرمجموعه ایجاد و هر هفته جلسه ای به منظور ایجاد راهکار، تشکیل می شود.
*وبانک دارای ۷۶ شرکت زیرمجموعه است که دسترسی به صورت های مالی تمامی آنها در یک بازه زمانی به دلایل مختلف وجود ندارد.
*برای تعیین میزان سود تلفیقی سرمایهگذاری گروه توسعه ملی، صورت های مالی شرکت های اصلی و صورت های مالی حسابرسی نشده شرکت های فرعی ملاک قرار گرفته است.
تکمیلی...
بر اساس رای سهامداران سرمایه گذاری گروه توسعه ملی به ازای هر سهم وبانک ۲۲۰ تومان سود تعلق گرفت.
امروز یکشنبه (۲۵ تیر), مجمع عمومی عادی سالیانه سرمایهگذاری گروه توسعه ملی با حضور بیش از ۷۷درصد سهامداران وبانک برگزار شد و اعضای هیات مدیره این شرکت گزارشی از صورت های مالی و برنامه های آتی خود قرائت کردند.
بر اساس صورت های مالی وبانک در سال گذشته سود خالص ۵۸۱۰ میلیارد تومان سود خالص به دست آورد که رشدی ۳درصدی را تجربه کرد. همچنین ارزش پرتفوی سرمایه گذاری گروه توسعه ملی در پایان مردادماه به ۴۳ هزار میلیارد تومان رسید.
در پرتفوی سرمایه گذاری وبانک معادل ۵۶ درصد به شرکتهای بورسی و فرابورسی تعلق دارد. از سویی دیگربهای تمام شده سرمایه گذاری ها در این شرکت به ۷۹ هزار میلیارد تومان رسید.
چه خبر از شرکت ها
پتروشیمی شازند به عنوان یکی از شرکت های زیر مجموعه وبانک، توانست در سال گذشته کسب بیش از ۲۲۳ میلیون دلار درآمد ارزی حاصل از فروش به ۲۸ بازار و گسترش بازارهای جدید مخصوصا سنگاپور و مالزی، افزایش ظرفیت تولید اتوکسیلات با راهاندازی و بهرهبرداری از راکتور چهارم و تعمیر و نوسازی توربو اکسپندر واحد الفین با استفاده از توان داخل و صرفهجویی ارزی ۸ میلیون دلار را اجرایی سازد.
از سویی دیگر وبانک خواهان بوده تا سهام شرکت سیمرغ را به طور یکجا و بلوکی بفرشد و این مهم آگهی شده است.
سیمان کرمان نیز در سال گذشته توانست ۴۰۰۰ تن کلینکر به پایانه اروند در مرز شلمچه با هدف بسترسازی شروع صادرات کلینکر به عراق در سیمان فیروزکوه را ارسال کند.
همچنین تولید آزمایشی سیمان LC3 با هدف کاهش کلینکر فکتور در سیمان کرمان انجام شد. پروژه مدیریت تجهیز و اداریسازی ساختمان مریم میرزاخانی به ارزش بیش از ۶۰۰.۰۰۰ میلیون ریال، تعیین مشاعات و فروش یک واحد پروژه برج مسکونی رولکس ناور به ارزش ۳۳.۰۰۰ میلیون ریال و پروژه مدیریت تجهیز و اداری سازی ساختمان نیاوران به ارزش تقریبی ۳۰.۰۳۸ میلیون ریال در شرکت بینالملل ساختمان و صنعت ملی انجام شده است.
امروز مارگارین، بهشهر و اقتصاد نوین
یادآور می شود؛ بیشترین سرمایه گذاری وبانک به ترتیب در صنایع پتروشیمی ، سیمان و غذایی است. از این رو به منظور اجرای برنامههای توسعه ای، اقداماتی توسط وبانک در شرکت های زیر مجموعه انجام شد.
بر همین اساس بود که مارگارین هم اکنون از زیان خارج و به سود ۵۳ میلیارد تومانی رسید. از سوی دیگر فعالیت شرکت های زیان ده همچون بهشهر محدود و متوقف شده تا برنامه و سیاست جدید برای ایجاد درآمد و سود تدوین و اجرایی شود.
توسعه بهشهر دارای بدهی و پرونده های مالیاتی بوده که تعیین و رفع این مهم از سوی بانک ملی و مجمع به وبانک تکلیف شد.
دسترسی به صورت های مالی برخی از شرکت با مشکلاتی رو به رو بوده که این مهم نیز ساماندهی و مدیریت شده است. با توجه به دستورالعمل سرمایهگذاری وبانک در خصوص حداقل ۱۰ و حداکثر ۳۳ درصد تملک و سرمایه گذاری در شرکت ها، میزان سرمایه گذاری ۳۸,۴۴ درصدی در بانک اقتصاد نوین از سوی مراجع قانونی مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین با توجه به سودآوری ۶ برابری پرتفوی بانک اقتصاد نوین و ایجاد سود مطلوب همسو با افزایش نرخ تورم، وبانک خواهان حفظ میزان سهم سرمایه گذاری بوده به طوری که در این زمینه پرونده هایی تشکیل و به بانک مرکزی ارجاع شده است.
تشریح وصول مطالبات
بر اساس صورت های مالی، سود خالص تلفیقی سرمایهگذاری گروه توسعه ملی در پایان سال گذشته با ۸ درصد رشد به ۱۱۶ هزار میلیارد ریال رسید.
این شرکت درآمدی معادل ۳۵ هزار میلیارد ریال حاصل از فروش سهام کسب کرد. همچنین جمع حقوق مالکانه وبانک با رشد ۱۷ درصدی معادل ۱۳۰ هزار میلیارد ریال شد.
از سویی دیگر در شرکت اصلی وبانک پرونده ای به جهت وصول مطالبات که اقدام نشده باشد وجود ندارد.
تمامی مطالبات شرکت اصلی این گروه وصول و طالبات سنواتی شرکت های وبانک نیز تعیین و تکالیفی ابلاغ شده است.
به همین منظور کمیته ای با حضور اعضای حقوقی شرکت های زیرمجموعه ایجاد و هر هفته جلسه ای به منظور ایجاد راهکار، تشکیل می شود.
قابل ذکر است؛ وبانک دارای ۷۶ شرکت زیرمجموعه بوده که دسترسی به صورت های مالی تمامی آنها در یک بازه زمانی به دلایل مختلف وجود ندارد.
افزایش سرمایه در راه است
وبانک خواهان بوده تا در سال جای به استقرار حاکمیت شرکتی و احیا کمیتههای تخصصی، کاهش هزینهها و توجه به ساخت داخل، اصلاح پرتفوی و توقف شرکتهای زیانده در گروه و سرمایهگذاری در پروژهها و توسعه و نوسازی خطوط تولید اقدام کند.
مقرر بوده برای تعیین میزان سود تلفیقی سرمایهگذاری گروه توسعه ملی، صورت های مالی شرکت های اصلی و صورت های مالی حسابرسی نشده شرکت های فرعی ملاک قرار گرفته شد است.
نظرات :
این مطلب 1 نظر دارد.
سلام و چرا اصل سود حاصل شده EPS را اعلام نمکنید
1 سال پیش