بررسی بازدهی صندوق سهامی سلام فارابی(ETF) از نخستین روز معاملاتی سال جاری تا 18 تیر 1402 نشان میدهد سلام فارابی در این بازه زمانی بازدهی معادل 23 درصد داشته است؛ این در حالیست که در همین دوره شاخص کل تنها 11 درصد بازدهی داشته است. مقایسه این مقادیر، نشاندهنده بازده دو برابری سلام فارابی نسبت به شاخص کل است.
بررسی بازدهی صندوق سهامی سلام فارابی(ETF) از نخستین روز معاملاتی سال جاری تا 18 تیر 1402 نشان میدهد سلام فارابی در این بازه زمانی بازدهی معادل 23 درصد داشته است؛ این در حالیست که در همین دوره شاخص کل تنها 11 درصد بازدهی داشته است. مقایسه این مقادیر، نشاندهنده بازده دو برابری سلام فارابی نسبت به شاخص کل است.
بررسی پرتفوی سلام فارابی
در حال حاضر سهام شرکتهای بورسی و فرابورسی بیش از 96 درصد از پرتفوی صندوق سلام فارابی را تشکیل میدهد. همچنین در نظر داشته باشید در میان سهام انتخابی سلام، طیف متنوعی از سهمهای ریالی و دلاری حضور دارند. این موضوع را میتوان از مهمترین عوامل موثر بر مدیریت ریسک سرمایهگذاری در این صندوق بهشمار آورد؛ چرا که حفظ تنوع در چیدمان سبد دارایی همواره ریسک سرمایهگذاری را کاهش داده و امکان بهرهگیری از فرصتهای سرمایهگذاری مختلف را فراهم میکند. فراموش نکنید همواره میتوانید با مراجعه به سایت کدال و جستجوی اطلاعیههای مربوط به صندوق سلام فارابی، صورت وضعیت پورتفوی این صندوق را در انتهای هر ماه مشاهده کنید.
سابقه عملکرد سلام فارابی
بررسی بازدهی صندوق سلام فارابی در بازههای زمانی مختلف و البته واکنش این صندوق نسبت به روند نزولی شاخص کل در سال جاری نیز میتواند مستندات کافی از مدیریت حرفهای این صندوق در اختیار علاقهمندان سرمایهگذاری در این صندوق قرار دهد. بهعنوان مثال، سلام فارابی توانست در بازه زمانی آبان 1401 تا اردیبهشت 1402 بازدهی 147 درصدی را نصیب سرمایهگذاران خود کند! همچنین، طبق اطلاعات منتشر شده در سایت فیپیران میتوان دید بازدهی یک ساله این صندوق بیش از 80 درصد است و این میزان از بازدهی، صندوق سلام را در گروه بهترین صندوقهای سهامی بازار سرمایه کشور قرار میدهد.
مزایای سرمایهگذاری در سلام فارابی
علاوه بر بازدهی قابل توجه صندوق سلام فارابی در دورههای زمانی مختلف، عوامل متعدد دیگری نیز وجود دارند که سلام فارابی را به یکی از بهترین گزینههای سرمایهگذاری در بورس تبدیل میکند. علاوه بر «مدیریت حرفهای» این صندوق که در کسب بازدهی بالاتر از شاخص و سایر صندوقهای سهامی بازار مشهود است، میتوان مواردی از جمله «سهولت سرمایهگذاری»، «هزینه معاملاتی کمتر از سهام» و «نقدشوندگی بالا» در این صندوق اشاره کرد.
سرمایهگذاری در سلام فارابی برای چه کسانی مناسب است؟
خرید و فروش سهام و کسب بازدهی از این محل برای گروه بزرگی از افراد گزینهای جذاب برای سرمایهگذاری بهشمار میرود؛ این در حالی است که فعالیت در بورس به شیوه مستقیم با توجه به پیچیدگیهای فعالیت در این بازار و البته لزوم صرف زمان بسیار زیاد برای دنبال کردن وضعیت بازار و اخبار مربوط به شرکتهای مختلف چندان ساده به نظر نمیرسد. در چنین شرایطی انتخاب یک صندوق سرمایهگذاری سهامی سبب میشود افراد نهتنها بدون صرف زمان، بلکه حتی بدون برخورداری از دانش مالی و سرمایهگذاری از سود فعالیت در بورس بهرهمند شوند. در چنین شرایطی بررسی سابقه فعالیت صندوق سهامی سلام فارابی و در نظر گرفتن بازدهی دو برابری این صندوق نسبت به شاخص کل از ابتدای سال 1402 میتواند سبب اطمینان خاطر سرمایهگذاران از مدیریت حرفهای این صندوق باشد.
نحوه سرمایهگذاری در سلام فارابی
برای سرمایهگذاری در صندوق سلام فارابی، کافی است پس از دریافت کد بورسی و احراز هویت سجام، از طریق سامانه معاملات آنلاین کارگزاری خود نماد «سلام» را جستجو کرده، سفارش خریدتان را ثبت کنید. لازم به ذکر است سرمایهگذاری در صندوق سلام فارابی از طریق سامانه معاملات آنلاین تمام کارگزاریهای دارای مجوز از سازمان بورس امکانپذیر است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.