Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

بورس 24 : معاون اقتصادی گروه خودروسازی سایپا از تقاضای مجدد عرضه خودرو در بورس کالا و واردات حدود ۳۰ هزار دستگاه اتومبیل از کمپانی چانگان خبر داد. همچنین شرکت پارس خودرو نیز واردات ده هزار دستگاه خودروی زوتی را در سال جاری برنامه ریزی کرده است.

سه خبر با اهمیت از سایپا

بورس24 : معاون اقتصادی گروه خودروسازی سایپا از تقاضای مجدد عرضه خودرو در بورس کالا و واردات حدود ۳۰ هزار دستگاه اتومبیل از کمپانی چانگان خبر داد. همچنین شرکت پارس خودرو نیز واردات 10 هزار دستگاه خودروی زوتی را در سال جاری برنامه ریزی کرده است.

سید مهدی قاسمی که با خبرنگار بورس24 سخن می گفت ؛ در برابر این سوال که با توجه به تغییرات رخ داده در وزارت صمت آیا برنامه ای برای عرضه خودروهایی همچون شاهین در بورس وجود دارد ؛ توضیح داد : هفته گذشته در نامه ای به سیاستگذار صنعت خودرو صرفا جهت ایفای تعهدات قبلی عرضه خودرو در بورس را داشته ایم.

این مقام مسئول در برابر این سوال که خساپا چقدر تعهد فروش از طریق بورس کالا داشته است ؛ گفت : عدد دقیقی نمی توانم اعلام کنم اما اثر سود و زیانی آن با  اهمیت است.

معاون سایپا در پاسخ به این پرسش که مفهوم تعهد عرضه چیست؟توضیح داد : ما از انواع روش های عرضه استقبال می کنیم.یکی از این روش های فروش  خودروساز نیز عرضه خودرو در بورس کالاست. ما برای سال گذشته در یک برنامه زمان بندی شده تعدادی فروش در بورس را به بورس کالای ایران تعهد کرده بودیم و سال گذشته تقاضای عرضه ساینا و کوئیک اتومات را نیز به بورس کالا دادیم، که تا کنون موافقت نشده است. برای سال جدید تعهد و تقاضایی نداشته ایم.

او درباره واردات خودرو از کمپانی چینی چانگان گفت : واردات از این شرکت اثر سود و زیانی به مراتب بیشتری برای سایپا دارد و بر اساس ضوابط جاری، سود وارد کنننده دست کم 15 درصد تعیین شده است. ( تحلیل  بورس24 حاکی از آن است که اگر به عنوان مثال عرضه شاهین در بورس 100 میلیون تومان برای سایپا سود داشت ، واردات برای این دست کم ۱۵ درصد سود دارد و عدد آن دست کم ۲۰۰ میلیون تومان به ازای هر خودرو است. قاسمی تخصیص ارز برای واردات خودروهای مذکور را عامل اساسی برای تحقق برنامه شرکت عنوان کرد.

وی درباره افزایش قیمت خودرو هم توضیح داد : آخرین نرخگذاری خودرو بر اساس صورت های مالی 6 ماهه سال گذشته تعیین شده است و این در حالی است که شورای رقابت پس از تصویب صورتهای مالی سال ۱۴۰۱ شرکت، بر اساس ضوابط و بر مبنای قیمت های تمام شده واقعی، قیمت های جدید را تعیین خواهد کرد. بدیهی است در صورت تعیین صحیح قیمت ها، هیچگونه زیان عملیاتی برای شرکت در سال ۱۴۰۲ متصور نیست و علی القاعده سود عملیاتی خواهیم داشت.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24