سعید باقری قائم مقام مدیرعامل تجلی توسعه معادن و فلزات در گفت و گو با بورس 24 : عمده سود شرکت ناشی از سود تقسیمی شرکت های زیر مجموعه پس از پایان سال مالی شرکت های مذکور و در 3 ماهه آخر شناسایی و تجلی به دلیل محدودیت های استانداردهای حسابداری نمی تواند سود این شرکت ها را به صورت دوره ای شناسایی نماید. بنابراین صورت های مالی 6 ماهه بدون احتساب عمده سود سرمایه گذاری ها محقق شده و وضعیت شرکت هم در زمینه سود سرمایه گذاری های زیر مجموعه و هم از طریق سود ناشی از خرید و فروش سهام در نیمه دوم سال متفاوت است.
بورس24 : شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گزارش متفاوتی از عملکرد 6 ماهه ارائه کرده است. به طوری که اکثر سرفصل های صورت های مالی 6 ماهه جهش های سنگینی را نشان می دهد.
سعید باقری قائم مقام شرکت تجلی در گفت و گو با خبرنگار بورس24 در خصوص عملکرد 6 ماهه متفاوت این شرکت ابراز داشت: این شرکت در دوره 6 ماهه اول سال جاری با جهش 719 درصدی درآمد سرمایه گذاری ها و رشد 8597 درصدی سود فروش سرمایه گذاری ها و در نهایت رشد 488 درصدی سود عملیاتی همراه شده است.این سود در حالی حاصل شده که عمده درآمد های شرکت در نیمه دوم سال و عمدتا در 3 ماهه پایانی سال مالی شرکت محقق می شود.
او با اشاره به پیش بینی رشد سود سرمایه گذاری های بورسی تجلی در نیمه دوم سال گفت: تجلی تا پایان عملکرد 6 ماهه 1862 میلیارد تومان واگذاری سهام داشته که از این طریق سود 107 میلیارد تومانی را حاصل نموده است. در حالی که با بهبود وضعیت بازار سرمایه این سود در نیمه دوم سال رشد بسیار بهتری خواهد داشت.
وی در همین باره افزود: همچنین تجلی در این دوره بیش از 950 میلیارد تومان سهام بورسی و 393 میلیارد تومان نیز سهام شرکت های غیر بورسی نیز خریداری کرده است. نکته مهم خریداری سهام معدن کار باختر به ارزش 240 میلیارد و صنایع معدنی فولادی ستاره سیمین هرمز به ارزش 112 میلیارد تومان است.
باقری در ادامه بیان داشت: عمده سود شرکت ناشی از سود تقسیمی شرکت های زیر مجموعه پس از پایان سال مالی شرکت های مذکور و در 3 ماهه آخر شناسایی و تجلی به دلیل محدودیت های استانداردهای حسابداری نمی تواند سود این شرکت ها را به صورت دوره ای شناسایی نماید. بنابراین صورت های مالی 6 ماهه بدون احتساب عمده سود سرمایه گذاری ها محقق شده و وضعیت شرکت هم در زمینه سود سرمایه گذاری های زیر مجموعه و هم از طریق سود ناشی از خرید و فروش سهام در نیمه دوم سال متفاوت است.
قائم مقام شرکت تجلی در همین خصوص مثال هایی را ذکر کرد و درباره پتانسیل های نهفته تجلی اذعان داشت: برای مثال تجلی سهامدار شرکت هایی با دی پی اس بالا مانند ملی مس و گل گهر و گهر زمین و فولاد صبانور و چادرملو بوده که عمدتا سودشان در پایان سال شناسایی می شود. همچنین مالکیت 30 درصدی در صبا امید غرب خاورمیانه با بهای تمام شده 180 میلیارد تومان، مالکیت 48 درصدی فولاد سرمد ابرکوه با بهای تمام شده 1580 میلیارد تومان و مالکیت 35 درصدی تهیه و تولید مواد معدین شرق فولاد خراسان با بهای تمام شده بیش از 308 میلیارد تومان پتانسیل های نهفته تجلی بوده که در سنوات آتی تاثیرات بسیار بالایی در سود سازی و ان ای وی این شرکت خواهند داشت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.