ارزش معاملات خرد با رشد اندک 4 درصدی نسبت به روز چهارشنبه به حدود 2,8 همت رسید. بیشترین داد و ستدها در گروه های خودرو و ساخت قطعات، محصولات شیمیایی، فلزات اساسی، محصولات غذایی و انبوه سازی رقم خورد.
بورس24 : ارزش معاملات خرد با رشد اندک 4 درصدی نسبت به روز چهارشنبه به حدود 2,8 همت رسید. بیشترین داد و ستدها در گروه های خودرو و ساخت قطعات، محصولات شیمیایی، فلزات اساسی، محصولات غذایی و انبوه سازی رقم خورد.
طی روز جاری حقیقی ها حدود 135 میلیارد تومان از بازار و حدود 530 میلیارد تومان از صندوق های با درآمد ثابت قابل معامله بیرون بردند. این ستگین ترین خروج پول خرد از صندوق ها طی یک ماه اخیر است.
عمده ترین خروج پول خرد از گروه های محصولات شیمیایی، فرآورده های نفتی، شرکت های چندرشته ای صنعتی و بیمه و صندوق بازنشستگی و از نمادهای شستا، شپنا، حکشتی، خودرو، بپاس، شبندر، فملی، نوری و خساپا اتفاق افتاد.
گروه های استخراج کانه های فلزی، فلزات اساسی و محصولات غذایی و نمادهای کگل، فخوز، وسبحان، وآذر، غدشت، فزر، فروسیل، وبملت، وفتخار، خگستر و بشهاب بیشترین ورود نقدینگی حقیقی را تجربه کردند.
شاخص کل در ساعات ابتدایی حدود 1,500 واحد صعود داشت اما در ادامه ضمن عقبگرد کامل این ارتفاع، به محدوده منفی رسید اما در دقایق پایانی کمی بهبود یافت و در نهایت با رشد 348 واحدی نسبت به روز چهارشنبه، به کار خود خاتمه داد.
شاخص هموزن هم که تا اواسط بازار با رشد همراه بود، در پایان به افت 97 واحدی بسنده کرد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.