مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران با بیان اینکه استفاده از سامانه بومی معاملات در انتظار تصمیمگیری سازمان بورس برای نحوه بهرهبرداری از سامانه است، گفت: در صورت اتخاذ تصمیمات لازم، این سامانه در سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری خواهد رسید.
بورس24 : مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران با بیان اینکه استفاده از سامانه بومی معاملات در انتظار تصمیمگیری سازمان بورس برای نحوه بهرهبرداری از سامانه است، گفت: در صورت اتخاذ تصمیمات لازم، این سامانه در سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری خواهد رسید.
«روحالله دهقان» به آخرین اقدامات انجام شده برای استفاده از سامانه بومی معاملات در بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: اکنون زیرساختهای فنی مربوط به استفاده از این سامانه در نظر گرفته شده است و فقط باید تصمیمگیریهای مربوط به نحوه بهرهبرداری از آن انجام شود.
برای اطلاع از جزئیات افزایش سرمایه شستا روی لینک کلیک کنید.↪️
وی ادامه داد: این تصمیمگیری بر عهده سازمان بورس و سایر ارکان بازار سرمایه است تا نحوه بهرهبرداری از این سامانه را مشخص کنند.
دهقان خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که فعلا این سامانه برای بخش کوچکی از بازار به بهرهبرداری برسد تا قابلیتهای خود را در میان فعالان بازار مورد اثبات قرار دهد.
مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران اظهار داشت: اکنون در انتظار نتیجه تصمیمگیریها هستیم تا جمعبندیهای موردنیاز و اطلاعرسانی لازم انجام شود.
برای اطلاع از اخبار دلار امروز روی لینک کلیک کنید.↪️
وی با بیان اینکه اکنون کارگروهی در سازمان بورس برای پیگیری این موضوع تشکیل شده است، افزود: این اتفاق به دلیل برخی از تحولات ایجاد شده در سازمان بورس با تاخیر همراه شده است.
به گفته دهقان، ممکن است در صورت اتمام تصمیمگیریها، این سامانه بتواند در سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری برسد.
تاثیر سامانه بومی معاملات در سرعت بخشیدن به روند معاملات بازار سرمایه
برای اطلاع از خرید و فروش پالایش یکم روی لینک کلیک کنید.↪️
مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران با بیان اینکه از زمان تصمیمگیریها یک بازه زمانی ۶ تا ۹ ماهه جهت فرآیند بهرهبرداری سامانه در نظر گرفته میشود، گفت: سامانه معاملات باید به برخی از سامانهها مانند سامانههای نظارتی، سامانههای ثبت سفارش و سامانههای انتشار اطلاعات متصل شود تا بعد از آن بتوانیم اقدامات لازم برای انجام معاملات را در دستور کار قرار دهیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بهکارگیری سامانه بومی معاملات تا چه میزان میتواند در سرعت بخشیدن به روند معاملات بازار سرمایه تاثیرگذار باشد، افزود: این سامانه از لحاظ زیرساختی و توسعه ابزارهای جدید میتواند بر سرعت بخشی انجام معاملات اثرگذار باشد.
دهقان گفت: این موضوع باید در نظر گرفته شود که سامانه بومی معاملات نمیتواند نقشی را در فاکتورهای اقتصادی بازار ایفا کند، بلکه فقط در افزایش سرعت پیادهسازی ابزارها و پشتیانی از تعداد تراکنش بیشتر، کمککننده خواهد بود.
رفع اختلالات ایجاد شده در بازار سرمایه با کمک سامانه بومی معاملات
مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران در پاسخ به سوالی دیگر در این زمینه که با استفاده از سامانه بومی معاملات میتوان امیدوار به رفع اختلالات ایجاد شده در بازار سرمایه باشیم، گفت: مشکلات ایجاد شده در سامانه معاملات طی سال گذشته، ناشی از حضور تعداد زیادی سهامدار و ورود حجم انبوهی از سرمایهگذاران تازهوارد به این بازار بود.
وی گفت: چنین اتفاقی میتواند هر سامانهای را تحت تاثیر خود قرار دهد و منجر به افزایش فشار در سامانه معاملات شود؛ بنابراین این مساله باعث ایجاد کندی در فعالیت سامانه معاملات شده بود.
دهقان تاکید کرد: سامانه معاملات بومی از ظرفیت بیشتری برای پشتیبانی معاملات برخوردار است؛ بنابراین با بهکارگیری این سامانه مشکلات ناشی از افزایش بار بر روی سامانه معاملات رفع خواهد شد اما برخی از مشکلات که ناشی از کارکرد سامانههای برخط شرکتهای کارگزاری یا عملکرد سامانههای شرکت سپردهگذاری است از حوزه عملکردی سامانه بومی معاملات جدا شده و در محل خود مورد بررسی قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران ادامه داد: اگر حضور افراد در بازار افزایش پیدا کند، سامانه بومی معاملات میتواند پاسخگوی انجام بهتر معاملات در بازار باشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.