سومین رویداد حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با مشارکت 300 بنگاه در کیش برگزار می شود...
بورس24 : سومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با نگاه ویژه به صنعت پالایش و پتروپالایش با حضور مقامات ارشد اقتصادی کشور، مسئولان، دست اندرکاران، مدیران و کارشناسان از 2 تا 4 اسفند در جزیره کیش برگزار می شود.
آریا حمیدیان مدیر برگزاری سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با اشاره به شکسته شدن رکورد مشارکت کنندگان دراین رویداد تخصصی نسبت به سال های پیش، از ثبت نام و مشارکت 300 شرکت و بنگاه اقتصادی در این رویداد اثرگذار ملی خبرداد و اعلام کرد: هم اکنون ظرفیت 20 هزار مترمربعی نمایشگاه تکمیل شده و به دنبال راهاندازی سالن موقت هستیم.
وی با اشاره به افزایش 30 درصدی مشارکت کنندگان در نمایشگاه امسال در مقایسه با سال گذشته، گفت: در این رویداد تخصصی،علاوه برهلدینگ خلیج فارس، هلدینگ پتروفرهنگ، هلدینگ شستان، بیش از 70 شرکت پتروشیمی، پالایشی، پتروپالایشگاهی، حضوردارند که در نوع خود کم سابقه و اتفاق بزرگی است.
وی افزود: بدلیل برگزاری این رویداد در ماه پایانی سال 1400، بنگاههای بزرگ از این فرصت برای تشریح برنامه های موفق خود درزمینه پشتیبانی از تولید و مانع زدایی از این روند و نیز برنامه های در دست تهیه برای سال های پیش رو بهره خواهند برد و این مزیت بزرگی برای ترسیم نقشه راه آینده صنعت ارز آور و اشتغال زای پتروشیمی و پتروپالایشگاهی است.
برای دیدن نبض بازار بورس ایران روی لینک کلیک کنید.↪️
مدیرعامل شرکت بهاران تدبیرکیش، با تاکید بر اینکه نمایشگاه امسال در قالب سه گروه شرکتهای " پتروپالایشی، پتروشیمی و پالایشی"، "سازندگان تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی" و" شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها" برگزار خواهد شد، افزود: افزایش 100 درصدی مشارکت بانکها، بیمه و موسسات مالی و اعتباری در نمایشگاه سوم، شاهد اتفاق ارزنده تکمیل اکوسیستم و زنجیره ارزش برای رشد افزونتر این حوزه راهبردی هستیم و امیدواریم درروزهای باقیمانده تا برگزاری رویداد، شاهد مشارکت حداکثری بخش های مرتبط باشیم.
برای اطلاع از بورس امروز روی لینک کلیک کنید.↪️
آریا حمیدیان افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته طی اولین رویداد در آبان مان سالجاری (آیفیکس 2021) به طرح کلان موضوعات و طرح های توسعه ای حوزه انرژی پرداخته و مسائل اساسی و اولویتها شناسایی و دسته بندی شد. سپس در دومین رویداد (کیش اینوکس 2021)، توسعه قابل توجه همکاری نهادهای مالی و پولی در تامین مالی طرح ها و ارائه شیوه های نو و خلاقانه مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت در آخرین سلسله رویدادها، نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل با بهره گیری از ظرفیت سازی های صورت گرفته، تلاش می نماید خروجی های مهم و قابل سنجشی را به افکار عمومی ارائه دهد. ذکر این نکته لازم و ضروری است که این برنامه ریزی و هدف گذاری با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت نفت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه، هلدینگ خلیج فارس، انجمن استصنا و نظام بانکی و بیمه ای و سایر دستگاههای مرتبط شکل گرفته و همه این مجموعه ها با درک لزوم اعتلا و اقتدار اقتصاد ایران در این مسیر همکاری صمیمانه ای داشتند.
وی همچنین گفت: علاوه بر نمایشگاه، بیش از 20 کارگاه، پنل و نشستهای تخصصی شامل موضوعات اساسی و مهم با هدف شناسایی نیازها، تقویت ساخت داخل و رشد بومی سازی در صنعت پتروشیمی و پتروپالایش، پاسخگویی به نیازهای فناورانه و تامین مالی طرح های در دست ساخت با حضور مدیران ومتخصصان بخشهای مختلف وزارت نفت و حوزه پتروشیمی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انجمن استصنا و مدیران نهادهای مالی و پولی برگزار می شود تا رویداد علاوه برایجاد همگرایی و تقویت مذاکرات و همکاری های تجاری و صنعتی، بتواند در گفتمان سازی و برنامه ریزی مدیران صنعت موثر باشد.
برای گرفتن سبد سهام پیشنهادی خود روی لینک کلیک کنید↪️
بنا به تازه ترین گزارش ها، اکنون 67 مجتمع پتروشیمی در کشور فعالند و ۷۰ طرح توسعه ای هم در کشوردرحال اجرا است. پیش بینی می شود مجموع تولیدات پتروشیمی در سال جاری به ۶۵ میلیون تن برسد که ارز آوری زیادی برای کشور به همراه دارد. همچنین با اجرای طرح های جدید در سالهای پیش رو، ۵۰ میلیون تن به رقم کنونی، اضافه خواهد شد. نکته مهم دیگر آن است که ۳۸ طرح نیز برای اجرا در طول برنامه هشتم توسعه درنظرگرفته است. همچنین با توجه به شکل گیری اجماع ملی در خصوص تقویت بخش پتروپالایشگاهی در ایران، به منظور ایجاد و تقویت رویکرد تلفیقی پتروپالایشگاه ها، مواردی از جمله یکپارچه شدن نظام سیاستگذاری و تنظیم گری دو صنعت پالایش و پتروشیمی، تجدید ساختار نظام سهامداری مجتمع های پالایش و پتروشیمی موجود، تغییر رویکرد در تخصیص خوراک و تحویل ترکیبی از خوراک های مایع و گاز به صنعت پتروشیمی از سوی وزارت نفت پیشنهاد شده است. تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز با هدف افزایش کارایی اقتصاد، رشد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی، یکی از اصولی است که برای سوق دادن درآمدهای نفتی به سمت تولید داخلی در سیاست های کلی برنامه ششم توسعه مورد تأکید قرار گرفته و توسعه یکنواخت و پایدار زنجیره ارزش نفت و گاز، مستلزم گره خوردن سیاست های توسعه ای صنعت پالایش و پتروشیمی است.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر از دبیرخانه رویداد، به پایگاه ipsevent.ir مراجعه نمایند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.