سایه سنگین تردیدها گویا قصد رخت بربستن از بازار سرمایه را ندارد. فضای کلی بازار به نحوی است که به دلیل نبود خریدار کافی و فروشندههای قدرتمند شاهد افت زیاد قیمتها نیستیم. از سویی بازار در انتظار گزارشات ۹ ماهه بوده و سهامداران نیز باتوجه به گزارش سودآوری شرکتها منتظر هستند تا استراتژی خرید خود را مشخص کنند. عدم شفافیت کافی در بودجه و اجرای مصوبات، روند مذاکرات و آینده نرخ دلار را هم به این موارد اضافه کنید...
بورس24 : طی بازار روز چهارشنبه معاملات با افزایش عرضهها آغاز شد ، اما با اقبال دوباره حقیقیها به نمادهای خودرویی و بانکی و با حمایت حقوقیها از برخی شاخصسازها، شاخص نیز تغییر روند داد.
درنهایت با آغاز دوباره روند نزولی قیمت در برخی بزرگان، شاخص طی نیمه دوم معاملات با روندی نزولی کار خود را دنبال نمود. در این هفته شاخص کل 2.1 درصد افت کرد و مجموع ارزش معاملات خرد نسبت به هفته گذشته 12 درصد افزایش یافت.
سایه سنگین تردیدها گویا قصد رخت بربستن از بازار سرمایه را ندارد. فضای کلی بازار به نحوی است که به دلیل نبود خریدار کافی و فروشندههای قدرتمند شاهد افت زیاد قیمتها نیستیم. از سویی بازار در انتظار گزارشات ۹ ماهه بوده و سهامداران نیز باتوجه به گزارش سودآوری شرکتها منتظر هستند تا استراتژی خرید خود را مشخص کنند. عدم شفافیت کافی در بودجه و اجرای مصوبات، روند مذاکرات و آینده نرخ دلار را هم به این موارد اضافه کنید.
تمامی این موارد بازاری خنثی و رکودی را رقم زده که نیاز به یک محرک و در پی آن ورود پولهای بزرگ و انگیزه برای بازگشت به بازار را توجیه میکند.
روز چهارشنبه خبر حذف ارز ترجیحی شرایط مطلوبی را در برخی صنایع چون غذاییها و زراعتیها رقم زد و فعالان را به سمت این گمان برد که تا زمان برطرف نشدن ابهامات و ایجاد ثبات در بازار، احتمالا در روزهای پیش رو در این هفته شرایط متعادل و گردش نقدینگی را بین صنایع به واسطه اخبار و گزارشات خواهیم دید.
کمااینکه دیدیم در هفتهای که گذشت صنایع خودرو و بانک به واسطه نوسانات منفی نرخ دلار ناشی از اخبار مثبت برجامی نسبتا پراقبال تر بودند. هرچند دلار دوباره در کانال 28 هزار تومان قرار گرفت و تقاضای نسبتا بهتری را در صنایع دلاری رقم زد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.