Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

مشاور مدیرعامل و مدیر گروه روابط عمومی و حوزه مدیرعامل شرکت مس گفت: دهمین دوره از طرح جهادی- درمانی شرکت ملی صنایع مس ایران با ارائه بیش از 5 هزار مورد خدمات درمانی رایگان به 2 هزار و 359 نفر طی مدت 3 روز در منطقه گلباف کرمان برگزار شد.

طرح جهادی- درمانی شرکت مس در گلباف کرمان برگزار شد

بورس24 : مشاور مدیرعامل و مدیر گروه روابط عمومی و حوزه مدیرعامل شرکت مس گفت: دهمین دوره از طرح جهادی- درمانی شرکت ملی صنایع مس ایران با ارائه بیش از 5 هزار مورد خدمات درمانی رایگان به 2 هزار و 359 نفر طی مدت 3 روز در منطقه گلباف کرمان برگزار شد.

محمدجواد خلیلی با اعلام این خبر گفت:  در این دوره از اردوی جهادی، متخصصان چشم‌پزشکی، دندانپزشکی، اطفال، زنان و زایمان، رادیولوژی، طب اورژانس، پزشک عمومی، روانشناس بالینی و کارشناس تغذیه در منطقه حضور داشتند و به‌صورت رایگان به ارائه خدمات پزشکی تخصصی پرداختند.

وی افزود: همراه با خدمات تخصصی پزشکی خدمات دارویی رایگان نیز به مراجعان ارائه شد.

خلیلی با اشاره به تخصیص عینک طبی به برخی مراجعان تصریح کرد: تعدادی از بیماران نیز برای تکمیل درمان‌های تخصصی چشم‌پزشکی یا انجام جراحی عمومی به بیمارستان منتقل شدند.

شایان ذکر است این اردو طی روزهای 17 تا 19 آذر ماه با همت گروه جهادی ثارالله بسیج شرکت مس برگزار شد.

منبع خبر: مس پرس

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24