رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل و نقل پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی از اعمال پروتکلهای بهداشتی جدید برای مقابله با ورود ویروس کرونای جدید به نام «امیکرون» خبر داد که محدودیتهای جدیدی برای ورود مسافران خارجی به کشور به وجود آورده است.
بورس24 : رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل و نقل پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی از اعمال پروتکلهای بهداشتی جدید برای مقابله با ورود ویروس کرونای جدید به نام «امیکرون» خبر داد که محدودیتهای جدیدی برای ورود مسافران خارجی به کشور به وجود آورده است.
با وجود توسعه و گسترش واکسیناسیون کرونا در جهان، شیوع ویروس جهش یافته کرونا که سازمان جهانی بهداشت آن را «امیکرون» نامگذاری کرده و در طبقهبندی خطرناک قرار داده است، باعث احیای محدودیتها و ممنوعیتهای کرونایی در بسیاری از کشورها شده است.
البته روز گذشته شبکه خبری سیانان اعلام کرد که اسپانیا و اتریش اولین موارد ابتلا به این سویه را طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده اند و آلمان نیز اولین مورد ابتلا به سویه «امیکرون» را در بیماری که به خارج از کشور سفر نداشته، تایید کرده است.
استرالیا، اتریش، بلژیک، بوتسوانا، کانادا، جمهوری چک، دانمارک، آلمان، هنگ کنگ، رژیم صهیونیستی، ایتالیا، هلند، پرتغال، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد و انگلیس، کشورها و مناطقی هستند که تاکنون مواردی از ابتلا به سویه امیکرون را تایید کرده اند.
رضا نفیسی -رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل و نقل پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی- در این باره به ایسنا گفت: بر اساس شرایط کنونی ایران و جهان از نظر شیوع ویروس کرونا، پروتکلهای جدیدی برای مقابله با ورود سویه جدید کرونا به نام «امیکرون» ابلاغ شده است و کشورهای مختلف بر این اساس به کشورهای کمخطر، پرخطر و ویژه تقسیم بندی شده است و برای کشورهایی که ویروس امیکرون در آنها شیوع پیدا کرده، محدودیتهای خاصی وضع شده است.
وی افزود: با پروتکلهای جدید اگر مسافری از کشورهای مورد نظر (کشورهایی که سویه جدید کرونا در آنها شایع شده است) که از سوی وزارت بهداشت اعلام و به روز میشود، قصد ورود به کشور را داشته باشد، مشمول محدودیتهای جدیدی خواهد شد.
رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل و نقل پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: در این شرایط مسافران این کشورها حتی در شرایطی که هر دو دز واکسن را دریافت کرده باشند، باید ۱۴ روز در قرنطینه بمانند.
نفیسی گفت: بر اجرای دقیق این پروتکلها به دقت نظارت شده و ممنوعیت و محدودیتهای کرونایی دائما به روز و به بخشهای مختلف کرونایی ابلاغ خواهد شد. اگر در هر یک از حوزههای مختلف تخلف و قصوری صورت بگیرد قطعا با آن برخورد میکنیم.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.