در خبرها آمده، طی 3 ماه آینده نرخ دلار از نیما به سنا میرسد. فاصله قیمتها 15 – 16 درصد بوده و این رویداد به نفع صنایعی نظیر فلزات اساسی، معادن، پتروشیمی و پالایشگاه خواهد بود. ضمنا نرخ تسعیر ارز دولت هم میتواند برای صنعت بانک و بیمه مهم باشد.

بورس24 : در شرایطی به مصاف معاملات دومین روز کاری هفته میرویم که بازار روز گذشته تحت تاثیر ریزش جدی قیمت کامودیتیها در بازارهای جهانی، با فشار عرضه آغاز کرد و در نتیجه این رویداد عقبگرد نزدیک به 2 درصدی شاخص را شاهد بودیم.
نکته جالب اینکه در زمانهایی که بازارهای جهانی رشد میکنند، معاملهگران به خرید ترغیب نمیشوند اما در زمانهای افت به سرعت شاهد واکنش بازار و بروز رفتارهای هیجانی هستیم ! از طرف دیگر شرکتهای منتفع از افت قیمتهای جهانی هم همسو با سهام کامودیتیمحور میشوند.
این وضعیت نشان از بیماری بازار در وضعیت فعلی دارد. نبود نقدینگی و برچیده شدن اعتماد عمومی موجب شده تا این روزها شرایط بازار نابسامان باشد. کارشناسان وزارت بهداشت در دنیا معتقدند سویه جدید جهش یافته ویروس کرونا بسیار خطرناک است و در برخی کشورهای آفریقای جنوبی و حتی اروپا باعث نگرانیهای فراوان شده است.
البته در بورس تهران نگرانیهای قویتری توسط فعالان بازار مشاهده میشود که در نوع خود بینظیر است ! به هر جهت بازار این روزها شرایط خوبی ندارد و با این شرایط هیچ بعید نیست که عقبگرد شاخص تا سطوح 1.3 میلیون الی یک میلیون و 320 هزار واحد ادامه داشته باشد.
البته همانطور که در خبرها آمده، طی 3 ماه آینده نرخ دلار از نیما به سنا میرسد. فاصله قیمتها 15 – 16 درصد بوده و این رویداد به نفع صنایعی نظیر فلزات اساسی، معادن، پتروشیمی و پالایشگاه خواهد بود. ضمنا نرخ تسعیر ارز دولت هم میتواند برای صنعت بانک و بیمه مهم باشد.
بنابراین فارغ از وضعیت فعلی بازار به این نکته باید توجه داشت که سود شرکتها برای سال آینده هم افزایشی خواهد بود. برای امروز احتمالا در نیمه نخست بازار شرایط مشابه با روز گذشته باشد اما انتظار میرود در نیمه دوم بازار شاهد افزایش حمایتها و بهبود روند عرضه و تقاضا باشیم.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.