مدیر عامل ذوب آهن اصفهان در مورد پروژه باتری شماره 2 توضیح داد: پروژه باتری شماره ۲ با ظرفیت ۴۵۰ تا ۵۰۰هزار تن تا ۱۸ ماه آینده یا زمان کمتری به بهره برداری میرسد. با اجرای این پروژه از واردات کک خارجی کاملا بینیاز میشویم، این پروژه ارزش افزوده به طور میانگین ۲۵۰ تا ۳۰۰ دلار به ازای هر تن برای شرکت به ارمغان میآورد.
بورس24 : منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در دهمین نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی ایران گفت: بیش از ۱۵ نوع محصول جدید برای امسال در سبد محصولات تولیدی ذوب آهن اصفهان وجود دارد که تاکنون بیسابقه بوده است و محصولاتی که در ذوب آهن تولید شده است دارای ارزش افزوده بالایی است.
وی افزود: با توجه به تولید ریل در ذوب آهن اصفهان محصولاتی که تولید میشود به وزارت صمت اعلام میشود تا در جهت واردات در جریان باشند که چه محصولاتی در داخل تامین میشود و نیازی به واردات آن محصول نیست.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ذوب آهن کمترین بهره را از یارانه انرژی دریافت میکند امیدواریم در زمستان مشکلی در زمینه انرژی نداشته باشیم. با توجه به کوره بلند بودن ذوب آهن اصفهان در زمستان با محدودیت گاز خیلی مشکلی نخواهیم داشت و امیدواریم سایر صنایع فولادی هم در این زمینه مشکلی نداشته باشند.
مدیر عامل ذوب آهن اصفهان در مورد پروژه باتری شماره 2 توضیح داد: پروژه باتری شماره ۲ با ظرفیت ۴۵۰ تا ۵۰۰هزار تن تا ۱۸ ماه آینده یا زمان کمتری به بهره برداری میرسد. با اجرای این پروژه از واردات کک خارجی کاملا بینیاز میشویم، این پروژه ارزش افزوده به طور میانگین ۲۵۰ تا ۳۰۰ دلار به ازای هر تن برای شرکت به ارمغان میآورد.
یزدی زاده در مورد پروژه تصفیه پساب شرکت به صورت BOT گفت: پروژههای انتقال و تصفیه پساب ذوب آهن اصفهان پروژه BOT با ۸۵۰ متر مکعب در ساعت گنجایش در حال انجام است. برای این پروژه علاوه بر بازچرخانی و تصفیه پساب شرکت، پساب شهر ها و روستای اطراف هم خریداری شده است که موفقیت دیگری برای ذوب آهن خواهد بود.
ظرفیت تولید فولاد ما به ۴۰ میلیون تن رسیده است و مشکلی در جهت تامین فولاد یک میلیون واحد مسکونی نداریم. مهمترین مشکل ما در زمینه بوروکراسیهای اداری است که بهتر است اتاق فکری ایجاد شود و تمامی تولیدکنندگان نیز در این اتاق فکر حضور داشته باشند تا موانع رسیدن به یک میلیون واحد مسکونی بررسی شود و به دغدغه تولیدکنندگان فولاد و سایر صنایع مرتبط با مسکن رسیدگی شود.
وی افزود: در زمینه صادرات ریل با توجه به توان تولید ریل ۳۶ متری به دنبال بازارهای صادراتی هستیم. اما در زمینه توقف صادرات ریل به افعانستان باید عنوان کنم بحث قرارداد ریل ما مربوط به دولت قبلی افغانستان بوده به همین منظور فعلا صادرات به افغانستان متوقف شده است.
یزدی زاده گفت گفت: امیدواریم با توجه به شرایط تحریمی که وجود دارد موانع موجود برطرف شود تا کنون مانعی به لحاظ تحریمها در واردات و صادرات نداشتهایم و بیشتر تحریمهای ما داخلی است. امیدواریم قراردادهای جدیدی منعقد شود و شاهد صادرات ریل باشیم.
یزدی زاده گفت: در خصوص سود آوری شرکت به این نکته باید توجه شود که ما با افزایش هزینه گاز و برق که تابع قیمت های بازار های داخلی و خارجی است، تولید داریم اما، سایر شرکت ها تابع قیمتگذاری دولتی در این مورد هستند و شرایط آن ها از نظر سود اوری می تواند بهتر از ما باشد و باید مورد توجه قرار بگیرد. ذوب آهن بدون گرفتن سوبسید های تولتی کار خود را انجام می دهد.
وی گفت: سود اوری شرکت ناشی از تورم در حدود 600میلیارد تومان است اما مابقی سود ذوب آهن از عملکرد شرکت بوده است. در بخش صادرات افازایش 24 درصدی در 6ماهه به میزان 606هزار تن داشته ایم.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.