Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 248
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 249
تبلیغ بورس24

تحقق عبور از مرز تولید یک میلیون و ٣٩٠ هزار تن شمش مجمع‌ عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش (سهامی عام) با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا روز چهارشنبه ٢٣ تیر ماه ١۴٠٠ در حالی برگزار شد، که این مراسم به‌ صورت زنده از طریق سایت شرکت و شبکه تلویزیونی اینترنتی تیوا برای سهام‌ داران پخش می‌ شد...

کاوه ١۴٠٠ ریال به‌ ازای هر سهم در مجمع‌ عمومی سود تقسیم کرد

بورس24 : مجمع‌ عمومی عادی سالانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش (سهامی عام) برای دوره مالی منتهی به 30 اسفند ماه 1399، با حضور 82 درصد سهام‌داران حقیقی و حقوقی این شرکت و تصویب سود 1400 ریال به‌ازای هر سهم، برگزار شد.

به گزارش روابط‌ عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، مجمع‌ عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش (سهامی عام) با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا روز چهارشنبه 23 تیر ماه 1400 در حالی برگزار شد که این مراسم به‌ صورت زنده از طریق سایت شرکت و شبکه تلویزیونی اینترنتی تیوا برای سهام‌ داران پخش می‌ شد.

در ابتدای این مراسم، مهندس "علی‌ محمد بد" به نمایندگی از سهام‌دار عمده به‌عنوان رئیس مجمع، از دیگر اعضای هیئت‌رئیسه جهت آغاز مجمع دعوت به عمل آورد. رئیس مجمع با اشاره به حضور 82 درصدی سهام‌داران و امکان مشاهده این مراسم به‌صورت پخش زنده، رسمیت جلسه مجمع را اعلام کرد.

در ادامه، مهندس «علی دهاقین» مدیر عامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش گزارش عملکرد هیئت‌ مدیره برای دوره مالی منتهی به 30 اسفندماه 1399 را تشریح کرد و گفت: این شرکت در سال «جهش تولید»، با همت و تلاش همه کارکنان خود توانست با 20 درصد افزایش تولید نسبت به سال قبل از مرز تولید یک میلیون و 390 هزار تن شمش عبور کند.

 

او ادامه داد: همچنین در این سال، رکوردی جدید در فروش شمش شرکت به میزان یک میلیون و 380 هزار تن ثبت شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با افزایش 15درصدی همراه بود که باتوجه‌به راه‌اندازی فاز 2 فولادسازی محقق شده است.

وی افزود: در این سال مالی باهمت و اراده پولادین کارکنان جوان و باانگیزه، پرتلاش و صمیمـی و مدیریت هوشمندانه، علی‌رغم محدودیت‌های مربوط به تحریم‌ها علیه صنعت فولاد ایران و شرایط پس از شیوع ویروس کرونا، فاز دوم فولادسازی این مجتمع بدون حضور نیروهای خارجی و باتکیه‌بر توانمندی داخلی به بهره‌برداری رسید و ظرفیت این مجتمع از 1.2میلیون تن به 2.4 میلیون تن شمش فولادی افزایش یافت.

دستاوردهای شرکت در سال 1399

به گفته مهندس دهاقین، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال مالی منتهی به 30 اسفندماه 1399 موفق به کسب دستاوردهای متعددی شد که از جمله آنها می‌توان به افزایش 20درصدی مقدار تولید شمش نسبت به سال 1398 (یک میلیون و 390 هزارتن در مقایسه با یک میلیون و 156 هزاران)، رشد 10درصدی تولید آهن اسفنجی نسبت به سال 1398(یک میلیون و 678 هزارتن در مقایسه با یک میلیون و 519 هزارتن)، افزایش 4درصدی مقدار صادرات شمش و میلگرد نسبت به مدت مشابه سال 1398 (یک میلیون و 3 هزار تن در مقایسه با 964 هزارتن) و افزایش 70 درصدی مقدار فروش شمش داخلی نسبت به سال 1398 (530 هزار تن در مقایسه با 312 هزارتن)، اشاره کرد.

وی اضافه کرد: درآمد عملیاتی شرکت از محل فروش شمش و آهن اسفنجی نسبت به سال 1398 (133.177میلیارد ریال در مقایسه با 53.189 میلیارد ریال) رشد 150درصدی داشته و در زمینه ارزش محموله‌های صادراتی شرکت نسبت به سال 1398(421 میلیون دلار در مقایسه با 368 میلیون دلار) نیز افزایش 15درصدی به ثبت رسید. همچنین در این سال، طبق ارزیابی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، 7.5درصد از تولید فولاد ایران و 18.6 درصد از صادرات فولاد ایران، به شرکت فولاد کاوه جنوب کیش اختصاص داشت.

نقاط قوت و مزیت‌ های رقابتی شرکت

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با تشریح نقاط قوت و مزیت‌های رقابتی این شرکت خاطرنشان کرد: صادرات محور بودن در نتیجه تولید محصولات باکیفیت بالا، به‌روز بودن تجهیزات کارخانه و بهره‌مندی از دانش فنی روز، جانمایی هوشمندانه و هدفمند این مجتمع در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس، استقرار کامل سیستم یکپارچه MIS-is SUITE به همراه استقرار سامانه عملیات امنیت سایبری (S.O.C) و داشتن توان بالای مدیریت در برنامه‌ریزی، سازماندهی و اجرا باتکیه‌بر نیروهای جوان و باانگیزه به‌عنوان مهم‌ترین نقاط قوت و مزیت‌های رقابتی شرکت به شمار می‌رود که ضمانتی برای توسعه و ثبات تولید این شرکت در آینده به‌حساب می‌ آید.

افتخارات سال 1399

مهندس دهاقین تصریح کرد: طی سال گذشته، هرچند به‌واسطه مشکلات ناشی از تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌هایی که به دنبال شیوع بیماری کرونا چالش‌هایی برای صنعت فولاد کشور ایجاد شد، اما با تلاش مضاعف کارکنان و برنامه‌ریزی مدیران، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش افتخارات متعددی را کسب کرد که از جمله آنها می‌توان به مواردی همچون راه‌اندازی فاز دوم فولادسازی بدون حضور نیروهای خارجی و باتکیه‌بر توانمندی داخلی، راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن RO1 به ظرفیت 26 هزار و 600 مترمکعب در روز، راه‌اندازی اکسیژن پلنت با ظرفیت 11 هزار نرمال مترمکعب در ساعت، راه‌اندازی تصفیه‌خانه پساب صنعتی و بهداشتی، ثبت رکورد 10 ساله در تولید آهن اسفنجی و رکورد تولید حدود 163 هزارتن آهن اسفنجی در آذرماه سال 1399 اشاره کرد.

وی اضافه کرد: کسب مقام نخست صادرات بین شرکت‌های بنیاد مستضعفان، دســتیابی بــه جایــگاه «پنجاهم» در میزان فروش/ درآمد سال 1398 بین صد شرکت برتــر ایــران (شش پله صعود) و جایگاه «هفتم» در میزان فروش میان 34 شرکت فعال گروه فلزات اساسی در ارزیابــی ســازمان مدیریــت صنعتــی (بر اساس نتایج بیست و سومین سال رتبه‌بندی 100IMI)، استقرار اولین سامانه کاملاً بومی انتقال امن فایل در بستر شبکه با نام سبا در کشور، کسب عنوان واحد نمونه سال S.O.C و شرکت برتر صنعتی در دومین همایش سراسری مدافعان حریم امنیت سایبری کشور و استقرار اولین سامانه کاملاً بومی SIEM جهت مانیتورینگ و مدیریت بحران از دیگر افتخارات این شرکت در سال گذشته بوده است.

جایگاه شرکت SKS در کشور

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ضمن بررسی وضعیت تولید فولاد در جهان و ایران، جایگاه این شرکت را تبیین و خاطرنشان کرد: این شرکت در سال 1399، با تولید یک میلیون و 390 هزار تن بیلت سهم 7.4درصدی از کل تولید بیلت و بلوم کشور را به دست آورد. همچنین با صادرات 850 هزار تن بیلت، دارای سهمی 18.6درصدی از کل صادرات این محصول در کشور طی سال گذشته بوده است.

وی رشد تولید بیلت این شرکت طی سال‌های 97، 98 و 99 را به ترتیب 10، 15 و 20درصد و روند رشد مقدار فروش این محصول طی این سه سال، را به ترتیب 7، 24 و 15درصد اعلام کرد و افزود: این شرکت در سال 98، رقمی بالغ بر 972میلیارد تومان سود خالص داشته است که این رقم با افزایش 10درصدی در سال 99 به رقم سه هزار و 442 میلیارد تومان رسیده است. همچنین علی‌رغم میانگین رشد منفی سه‌درصدی شاخص کل بورس از مردادماه 99 تا تیرماه 1400، قیمت سهام "کاوه" به‌صورت میانگین رشد مثبت یک‌درصدی داشته است.

تشریح برنامه‌ های سال 1400

مهندس دهاقین گفت: هیئت‌مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال 1400 که به‌عنوان "تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها" نام‌گذاری شده، برنامه‌های متعددی در دستور کار دارد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به شروع طرح احداث خط تولید آهن اسفنجی به ظرفیت1.5 میلیون تن (مگا مدول آهن اسفنجی)، ارتقاء سیستم حمل مواد از واحد احیاء به فولادسازی، اجرای پروژه‌های بریکت سازی و ناگت سازی، مشارکت در اجرای پروژه گندله‌سازی، افزایش ظرفیت تولید واحد احیاء به روش تزریق اکسیژن به کوره‌ها، توسعه و آموزش هوشمند سرمایه انسانی به‌منظور افزایش مهارت‌ها و بهره‌وری، پیگیری تحقق برنامه‌های تولید، تکمیل فرایند انجام افزایش سرمایه شرکت، توسعه و تثبیت بازارهای فروش داخلی و صادراتی و تأمین پایدار مواد اولیه اشاره کرد.

وضعیت پروژه‌ های توسعه‌ ای شرکت

در ادامه این مراسم، "حمیدرضا سلماسی" عضو هیئت‌مدیره و معاون طرح و توسعه شرکت به تشریح عملکرد پروژه‌های سال 1399 پرداخت و گفت: مهم‌ترین پروژه بهره‌برداری‌شده در سال گذشته، فاز 2 فولادسازی بود. باتوجه‌به فراگیری ویروس کرونا و عدم امکان حضور ناظران خارجی، تمامی عملیات تست و راه‌اندازی جهت دستیابی به ذوب و شمش اول در این پروژه با بهره‌گیری از توان داخلی به انجام رسید و محصول قابل‌عرضه در بازارهای داخلی و خارجی با موفقیت تولید شد.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی کوره قوس الکتریکی و قوس اول در تاریخ 26 اردیبهشت‌ماه، ذوب اول 9 تیرماه و ریخته‌گری پیوسته و تولید آزمایشی شمش در 10 مردادماه سال 1399 با وارد مدار شدن پست برق GIS، جبران‌سازی توان راکتیو کوره SVC، سیستم آبرسانی WTP، کوره قوس الکتریکی و پاتیلی LF & EAF، سیستم حمل مواد MHS، سیستم غبارگیر FES و ماشین‌های ریخته‌گری پیوسته CCM با موفقیت عملیاتی شد.

عضو هیئت‌مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش گفت: در مجموع دو فاز فولادسازی، سه هزار و 227 عدد شمع بتنی، 158 هزار مترمکعب بتن‌ریزی، 15 هزار و 500 تن تجهیزات اصلی، 34 هزار و 500 تن اسکلت فلزی، 960 کیلومتر کابل‌کشی و 400 هزار دایا اینچ پایپینگ اجرایی شده است.

سلماسی خاطرنشان کرد: فاز 2 واحد تولید گازهای صنعتی (ASP) با ظرفیت اسمی تولید 11 هزار نرمال مترمکعب بر ساعت اکسیژن، 3 هزار نرمال مترمکعب بر ساعت نیتروژن و 380 نرمال مترمکعب بر ساعت آرگون خردادماه سال 1400 راه‌اندازی شد.

وی در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح تصفیه‌خانه فاضلاب صنعتی و بهداشتی در این مجتمع فولادی گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب صنعتی در سه‌فاز تعریف شده که راه‌اندازی اولیه فاز نخست آن با ظرفیت 130 مترمکعب در ساعت، فروردین‌ماه 1400 انجام شد. احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهداشتی نیز در دو فاز هدف‌گذاری شده که فاز نخست آن با ظرفیت 12.5 مترمکعب در ساعت به‌صورت کامل در اسفندماه 99 راه‌اندازی شد.

وی با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های جاری این شرکت، خاطرنشان کرد: فاز نخست آب‌شیرین‌کن ساحلی ROI با قابیلت تولید آب دمین جهت استفاده در فولادسازی و واحد احیاء و آب شرب به ظرفیت 10 هزار مترمکعب در خردادماه 1400 مورد بهره‌برداری قرار گرفت و دو فاز دیگر آن به ظرفیت مجموع 20 هزار مترمکعب در مرحله نهایی جهت بهره‌برداری است. همچنین فاز دوم آب‌شیرین‌کن ROII به ظرفیت 17 هزار مترمکعب تا پایان شهریورماه امسال بهره‌برداری می‌شود. ساختمان آتش‌نشانی و کلینیک و تکمیل سیستم روشنایی، اعلام و اطفاء حریق و نصب قفسه در انبار مرکزی و کارگاه نیز در حال انجام است که بهره‌برداری از آنها تا پایان شهریورماه سال 1400 آغاز می‌شود. عملیات احداث دروازه اصلی کارخانه نیز تا پایان مردادماه امسال به پایان می‌رسد و ساختمان رخت‌کن مجتمع نیز تا پایان سال جاری تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول اضافه کرد: به‌منظور تأمین آب‌شور موردنیاز مجتمع، دو عدد پمپ 6،600 مترمکعبی در محل اینتیک روی اسکله قرار دارد که پس از پمپ اول، پمپ دوم نیز در اردیبهشت سال 1400 با موفقیت راه‌اندازی شد. همچنین جرثقیل دروازه‌ای 10 تنی جهت نگهداری و تعمیرات پمپ‌ها تعبیه شده و هم‌زمان با نصب و راه‌اندازی پمپ دوم به بهره‌برداری رسیده است.

معاون طرح و توسعه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به پروژه‌های آتی و در دست اقدام این شرکت نیز اشاره کرد و افزود: طرح افزایش ظرفیت حمل مواد اولیه از واحد احیاء به فولادسازی (شامل تغییرات در سیستم حمل مواد موجود، افزایش سیلوهای آهک، افزایش مخازن آهن اسفنجی) در مرحله نهایی‌سازی فاز طراحی و برگزاری مناقصه جهت تأمین و اجرا قرار دارد. سه طرح احداث واحد مگا مدول احیاء به ظرفیت1.5میلیون تن در سال، احداث واحد تولید ناگت و بریکت، احداث واحد گندله‌سازی به ظرفیت 5 میلیون تن در سال (در محل سنگان در مجاورت معدن) در مرحله مطالعات اولیه است و احداث مخزن 60 هزارمترمکعبی نیز در مرحله برگزاری مناقصه قرار دارد.

پاسخ به سؤالات سهام‌ داران

در ادامه مراسم، گزارش توسط حسابرس قانونی شرکت ارائه و پس از بیان توضیحات اعضای هیئت‌ مدیره در خصوص بندهای آن و پاسخگویی به پرسش‌ های سهام‌ داران، این گزارش مورد تأیید مجمع‌ عمومی قرار گرفت.

سپس سؤالات سهام‌ داران حاضر در محل برگزاری مجمع و پرسش‌ های سهام‌دارانی که به‌صورت آنلاین مراسم را دنبال می‌ کردند، مطرح شد و رئیس مجمع، مدیرعامل و اعضای هیئت‌ مدیره توضیحاتی را در خصوص مباحث مطرح شده، ارائه کردند.

گفتنی است، در پایان مراسم پس از تأیید و تصویب صورت‌ های مالی، مجمع‌ عمومی عادی سالیانه شرکت، تقسیم 1400 ریال سود به‌ ازای هر سهم را تصویب کرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 252
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24