رشد ٢ برابری سود خالص شرکت های تحت کنترل تاپیکو در ۶ ماه نخست امسال علیرغم همه گیری ویروس کرونا و شرایط سخت اقتصادی کشور، سود تجمیعی شرکت های مدیریتی تحت کنترل هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی شستا در شش ماه نخست امسال از از ٢ هزار و ۶٠٨ میلیارد به بیش از ۵ هزار و ٣٨ میلیارد تومان رسیده که رشدی حدوداً ٢ برابری داشته است. محمود مخدومی مدیر عامل تاپیکو با اعلام این خبر گفت...
بورس24 : علیرغم همه گیری ویروس کرونا و شرایط سخت اقتصادی کشور، سود تجمیعی شرکت های مدیریتی تحت کنترل هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی شستا در شش ماه نخست امسال از از 2 هزار و 608 میلیارد به بیش از 5 هزار و 38 میلیارد تومان رسید که رشدی حدوداً 2 برابری داشته است.
محمود مخدومی مدیر عامل تاپیکو با اعلام این خبر گفت: بر اساس گزارش استخراج شده از صورتهای مالی حسابرسی نشده دوره شش ماهه منتهی به شهریور 99، میزان فروش تجمیعی شرکتهای تحت مدیریت تاپیکو نیز با 27 درصد رشد از 9 هزار 954 میلیارد تومان به بیش از 12 هزار و 631 میلیارد تومان افزایش یافته است
وی با اشاره به رشد چشمگیر سودآوری شرکت های تابعه تاپیکو در شش ماه اول سال جاری گفت: در میان شرکت های تابعه تاپیکو، هلدینگ سلولزی با 326 درصد، گروه صنعتی بارز با 316 درصد، پتروشیمی غدیر با 233 درصد، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با 195 درصد، پرسی ایران گاز با 79 درصد، نفت ایرانول با 58 درصد و شرکت پتروشیمی فناوران با 57 درصد بیشترین رشد سودآوری را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشته اند.
مدیر عامل تاپیکو موضوع جهش تولید را یکی از محورهای اصلی فعالیت تاپیکو در این سال عنوان کرد و گفت: در زمینه جهش تولید، شرکت های حریر خوزستان، بارز کردستان، بارز کرمان و پتروشیمی فارابی از جمله شرکتهای تابعه تاپیکو هستند که موفق به رشد بیش از 30 درصدی در تولید محصولات خود شدند.
او افزود: ما همچنین در این مدت شاهد رشد کم نظیر تولید در محصولاتی همچون CO و اسید استیک پتروشیمی فناوران و نیز شکست رکورد تولید MEK در شیمی بافت بودیم.
مخدومی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تبدیل بدهی های ارزی پالایشگاه ستاره خلیج فارس که 49 درصد از سهام آن متعلق به تایپکو است، خاطرنشان کرد: با پیگیری انجام شده و پس از جلسات و بحث و بررسی بسیار، در حال حاضر مقرر شده است در چهارچوب قانون رفع موانع تولید، 432 میلیون یورو از تسهیلات ارزی این پالایشگاه مربوط به وام اخذ شده از حساب ذخیره ارزی، بصورت ریالی تسویه شود که این موضوع بیش از 14 هزار میلیارد تومان صرفه جویی در اقتصاد پالایشگاه ایجاد خواهد کرد.
منبع: شستا رسانه
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.