مجمع پتروشیمی ممسنی با حضور ۸۳ درصد سهامداران برگزار شد. مهمترین موضوعی که در این مجمع درباره آن صحبت شد، بحث افزایش سرمایه پتروشیمی گچساران بود...
بورس24 : مجمع پتروشیمی ممسنی با حضور ۸۳ درصد سهامداران برگزار شد.
مجمع پتروشیمی ممسنی به منظور تصویب صورتهای مالی برگزار شد که البته تقسیم سودی هم نداشت.
در این جلسه که به ریاست خسرو رحمتی و دو ناظر اداره می شد ، پس از استماع گزارش توسط مدیر عامل و همچنین گزارش بازرس قانونی، مهمترین موضوعی که در این مجمع درباره آن صحبت شد، بحث افزایش سرمایه پتروشیمی گچساران بود.
برخی از سهامداران از این که پتروشیمی ممسنی بدون اجازه سهامداران در افزایش سرمایه شرکت نکرده و حتی در این خصوص مجمع فوقالعادهای برای افزایش سرمایه تشکیل نداده، گلایه مند بودند.
آنچه عنوان شد این بود که باید از سوی پتروشیمی ممسنی اطلاع رسانی می شد که شرکت نمی تواند در افزایش سرمایه گچساران شرکت کند و دلایل عدم شرکت را عنوان می نمود.
مهمترین مساله این بود که باید از همه سهامداران پتروشیمی ممسنی این اجازه دریافت می شد. به این دلیل که شاید سهامداران خرد قصد شرکت در این افزایش سرمایه را داشته باشند، که در پاسخ به این سوالات ظاهراً رئیس مجمع پاسخی ارائه نداد و سهامداران را با این موضوع که در حال حاضر در مجمع عمومی عادی سالیانه هستیم، به آرامش فراخواند.
در ادامه رئیس مجمع عنوان کرد، پیشنهادات سهامداران و شکایتشان در سازمان بورس و مراجع قضایی ثبت و بررسی می شود.
پترول در افزایش سرمایه نیامد چون که...
گفتنی است که، چندی پیش رسول اشرف زاده مدیر عامل" پترول" در خصوص دلایل عدم شرکت در افزایش سرمایه پتروشیمی گچساران به خبرنگار ما توضیح داد که، به دلیل اینکه پترول چهار طرح مهم بالادستی و پایین دستی از جمله سنقر و کریستال ملامین کردستان را در دست دارد که این طرح ها نیاز به تامین مالی زیادی خواهند داشت، در نتیجه نمی توانیم با منابعی که در اختیار داریم در این افزایش سرمایه شرکت کنیم.
وی گفت: اهدافی که برای افزایش سرمایه در گچساران دنبال می شود، بحث پرداخت بدهی ها مثل بدهی گچساران به هلدینگ خلیج فارس است و سهامداران به طور مداوم پیگیر آن هستند که مبلغی که به عنوان وام به گچساران می دهند، تعیین تکلیف شود. لذا با این افزایش سرمایه اولین عددی که گچساران دنبال می کند که بتواند از ۵۰۰ میلیارد به ۴۵۰۰ میلیارد برسد، این است که بخش عمده بدهی های خود را پرداخت کند. به هر حال این بدهی ارزی است و روز به روز از بعد ریالی افزایش پیدا می کند و هرچقدر دیرتر این بدهی پرداخت شود، به ضرر سهامدار است. بنابراین تصمیم بسیار معقولی گرفته شده است که این بدهی ها تسویه شود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.