Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

پراید ١٣٢ و ١١١ نیز از مدار تولید خارج شده، اما خطوط دیگری برای تولید خودرو‌های جدید آماده شده است...

زمان پایان تولید پراید ۱۳۱

بورس24 : قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از پایان تولید پراید ۱۳۱ در پایان تیرماه امسال خبر داد و گفت: پیش فروش خودرو شاهین نیز پس از ماه مبارک رمضان آغاز می شود.

مجید باقری در گفتگوی ویژه خبری از توقف تولید پراید 131 از اواخر تیر امسال خبر داد و افزود: پراید 132 و 111 نیز از مدار تولید خارج شده، اما خطوط دیگری برای تولید خودرو‌های جدید آماده شده است.

خودروی شاهین سایپا

سایپا: پایان تولید پراید 131 در پایان تیرماه / اعلام زمان پیش فروش خودرو جدید

سایپا: پایان تولید پراید 131 در پایان تیرماه / اعلام زمان پیش فروش خودرو جدید

وی گفت: پیش فروش خودروی شاهین پس از عید فطر آغاز می‌ شود و ظرفیت خط تولید تیبا و ساینا نیز افزایش یافته است.

باقری افزود: بر اساس بررسی‌های کارشناسی نیاز واقعی بازار خودروی کشورمان در سال گذشته 900 هزار خودرو بود که 833 هزار دستگاه تولید شد و نیاز امسال خودرو 1 میلیون دستگاه است که با شیوع بیماری کرونا احتمال تغییراتی در این تقاضا وجود دارد.

وی گفت: در کنار نیاز واقعی، نیاز کاذب به خودرو در کشور وجود دارد که 25 تا 30 درصد نیاز واقعی بازار است.

قائم مقام مدیرعامل سایپا با بیان اینکه با تغییر کارکرد مصرفی خودرو به سرمایه ای، پای دلالان به این بازار باز می‌ شود، افزود: از شورای رقابت تقاضا داریم قیمت خودرو‌ها به گونه‌ ای تعیین شود که خودروسازان متضرر نشوند. 

وی گفت: هدف ما افزایش تولید با کیفیت و استفاده از نظام عادلانه برای رسیدن خودرو به متقاضی واقعی است.

باقری افزود: از بهمن گذشته تا امروز 100 هزار دستگاه خودرو به مردم فروخته ایم و 150 هزار دستگاه خودرو نیز پیش فروش کرده ایم.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24