Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

مدیر عملیات بازار فرابورس ایران، با حضور در برنامه صبحگاهی تلویزیونی «یه روز تازه» ضمن تشریح علل رشد اخیر بازار سرمایه و توجه مردم به حضور در این بازار، توضیحاتی درباره نحوه ورود تازه‌ واردان به بازار سهام ارائه کرد...

استراتژی برتر سرمایه‌ گذاری در بازار سرمایه

بورس24 : مدیر عملیات بازار فرابورس ایران با حضور در برنامه صبحگاهی تلویزیونی «یه روز تازه» ضمن تشریح علل رشد اخیر بازار سرمایه و توجه مردم به حضور در این بازار، توضیحاتی درباره نحوه ورود تازه‌ واردان به بازار سهام ارائه کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، محمد صادق غزنوی در ابتدای سخنان خود با اشاره به غفلت از بازار سرمایه طی سال‌ های اخیر گفت: تاکنون بازار سرمایه به عنوان بازاری که امکان سرمایه ‌گذاری را برای علاقه ‌‎مندان ایجاد می ‌کند، نسبت به سایر بازارها مغفول مانده بود؛ بنابراین شاید یکی از علل رشد اخیر بازار سرمایه کشور را باید به این موضوع نسبت داد که ابعاد سرمایه‌ گذاری در این بازار نسبت به بازارهای مسکن، ارز و طلا مغفول مانده بود.

به گفته غزنوی اگر این بازار نیز همپای بازارهای دیگر در بازه‌ های زمانی مختلف با رشد همراه می‌شد، شاید امروز شاهد این رشد و جهش یک‌باره نبودیم، بنابراین این رونق تا حدودی نتیجه انباشت رشد و جهش در دوره ‌های گذشته است.

او در تشریح دومین علت رونق بازار سرمایه ایران نیز بیان کرد: علت دوم رشد بازار سرمایه را می‌توان به این موضوع نسبت داد که مردم با سرمایه‌گذاری در سایر بازارها به میزان بازدهی مطلوب خود نرسیدند و این سرخوردگی باعث شده به سمت بازار سرمایه کشیده شوند.

مدیر عملیات بازار فرابورس ایران، با اشاره به افزایش حجم و ارزش معاملات تشریح کرد که این شاخص ‌ها به خوبی بیانگر ورود نقدینگی به بازار سرمایه است.

او در این باره افزود: امروزه شاهد ورود پول ‌های تازه به بازار سهام ایران هستیم؛ پول‌ هایی که پیش از این یا در بازارهای دیگر نهفته بودند یا در حساب ‌های بانکی قرار داشتند. اما امروز با افزایش رونق بازار سرمایه و همکاری نهادهای حاکمیتی و دولتی برای افزایش عرضه‌ های اولیه، بهترین مکان برای سرمایه‌ گذاری را در دل بازار سرمایه می‌ جویند.

غزنوی با بیان اینکه تمامی بازارهای سرمایه‌ گذاری دارای درجات مختلفی از ریسک‌ هستند، افزود: در علوم مالی همواره بر دو عنصر حیاتی «ریسک» و «بازده سرمایه» تاکید می‌ شود؛ به این معنی که هر چقدر به دنبال بازدهی بالاتر باشیم، باید ریسک بیشتری را نیز بپذیریم.

او با اشاره به ابزارهای مالی مختلف موجود در بازار سرمایه متناسب با میزان ریسک ‌پذیری افراد گفت: در بازار سرمایه ابزارهایی در دسترس سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند که با توجه به ریسک‌ پذیری آنها می‌ تواند ابزار مناسب سرمایه ‌گذاری‌ شان باشند.

افرادی که میزان ریسک‌ پذیری بالایی دارند می ‌توانند به طور مستقیم وارد بورس شوند و به معامله کردن بپردازند، اما افرادی که تاب‌ ریسک ‌پذیری کمتری دارند می‌ توانند از انواع روش‌های غیرمستقیم سرمایه‌گذاری مانند صندوق‌های سرمایه‌گذاری استفاده کنند.

غزنوی در همین حال صندوق‌های سرمایه‌گذاری را یکی از بهترین روش‌ها برای ورود تازه‌واردان به بازار سرمایه و سرمایه‌ گذاری در این بازار دانست و در تشریح مزیت‌های آن گفت: مهمترین مزیت خرید واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری نسبت به سرمایه ‌گذاری مستقیم در بازار سهام این است که شما مدیریت پورتفوی خود را در اختیار اشخاصی قرار می‌دهید که طی سال‌ها تخصص و تجربه مدیریت سرمایه‌ گذارای را کسب کرده‌اند.

به گفته او چکیده آموزه‌ها و توصیه‌ها به سرمایه‌گذاران تازه‌وارد این است که تلاش کنند از تک سهمی شدن دور بمانند و همیشه برای سرمایه‌گذاری خود سبد متنوعی از انواع سهم‌ها را بچینند. مدیر عملیات بازار فرابورس در این رابطه بیان کرد: توصیه ما به مردم این است که هرگز پول خود را به یک دارایی تبدیل نکنند و سعی کنند اصل ایجاد و حفظ تنوع را در سرمایه خود رعایت کنند تا ریسک سرمایه‌گذاری خود را به میزان قابل توجهی کاهش بدهند.

غزنوی مزیت دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری را تنوع دارایی‌های آن دانست و عنوان کرد: اگر شخصی که چندان به بازار سرمایه آگاهی ندارد، مستقیم وارد بازار شود و دست به خرید و فروش سهام بزند، با افت و خیز قیمت‌ها ممکن است به شدت تحت تاثیر قرار بگیرد؛ اما اگر سرمایه خود را در اختیار صندوق‌های سرمایه‌گذاری بگذارد و از مدیریت حرفه‌ای برخوردار شود، با افت یک سهم ممکن است چندان تحت تاثیر قرار نگیرد زیرا افزایش قیمت سهم دیگر پورتفو می‌تواند آن را جبران کند.

بر اساس گفته ‌های مدیر عملیات بازار فرابورس ایران، مزیت دیگر سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه این است که افراد را از هیجانی شدن و تصمیم گرفتن بر مدار احساسات و عواطف خود باز می‌ دارد. ضمن اینکه صندوق‌ های سرمایه ‌گذاری فعال در بازار سرمایه از سازمان بورس و اوراق بهادار کشور مجوز گرفته‌ اند و تحت نظارت مسئولانه این سازمان قرار گرفته‌اند.

غزنوی با درخواست از افرادی که مایلند مستقیم وارد بازار سرمایه شوند و خود به معامله ‌گری بپردازند، توصیه کرد که نخستین قدم را با آموزش و کسب دانش مالی و سرمایه ‌گذاری بردارند.

او در پایان با اشاره به سیگنال ‌فروشی در فضای مجازی گفت: به طور کلی سیگنال ‌دهی در بازار سرمایه جهان به خودی خود منفی نیست. اما به شرطی که بدانیم شخصی که سیگنال خرید یا فروش سهم را می ‌دهد، چه کسی است، آیا دانشی در این زمینه دارد و اساسا چه هدفی از این سیگنال ‌دهی دارد. 

وی ادامه داد: گاه هدف از این سیگنال‌ ها دستکاری بازار و افزایش و کاهش قیمت یک سهم و به طور کلی پیگیری منافع شخصی است. بنابراین از تمامی فعالان بازار سرمایه خواستاریم در برابر سیگنال ‌فروشان با نهایت هوشیاری، مراقبت و آگاهی رفتار کنند و به سادگی اسیر طمع‌ ورزی نشوند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24