حرکت و پویش خوبی که با کمپین بازار سرمایه برای مقابله با کرونا، از طریق فروش اوراق کرونا ۱ و کرونا ۲ راه افتاده و انعکاس و بازتاب جهانی نیز داشته است، در نشستی مورد بررسی قرار گرفت. این مهم که فدراسیون جهانی بورس ها...
بورس24 : دکتر محمدرضا ظفرقندی رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در این جلسه با قدردانی از اقدام اخیر بازار سرمایه در پویش مقابله با کرونا از طریق اوراق کرونا ۱ و کرونا 2 عنوان کرد:
سه ضلع اصلی موفقیت و کارایی این پویش اطلاع رسانی کامل و کارا، شفافیت فعالیت ها و گزارش دهی دقیق از وجوه جمع آوری شده و هزینه کرد آن است، که موجب می شود، شاهد زایندگی و شکوفایی این پویش باشیم.
مدیر عامل فرابورس ایران در این نشست با بیان اینکه دستورالعمل انتشار اوراق کرونا و جمع آوری وجوه خیرخواهانه اهالی بازار سرمایه در سریع ترین زمان ممکن در هیات مدیره سازمان بورس به تصویب رسید عنوان کرد:
از تمامی اهالی بازار سرمایه که به این پویش اعتماد کردند و مبالغ سرمایه گذاری را در ارقام کم و زیاد پرداخت کردند تشکر می کنم.
این حرکت و پویش آغاز خوبی برای تقویت فرهنگ وقف و نیکوکاری در حوزه سلامت و بهداشت با کمک ظرفیت های بازار سرمایه است.
کمپین بازار سرمایه برای مقابله با کرونا از طریق فروش اوراق کرونا۱ و کرونا۲ انعکاس و بازتاب جهانی نیز داشته است و فدراسیون جهانی بورس ها و فیاس صفحه ای به این منظور و با معرفی فعالیت بازار سرمایه ایران اختصاص یافته است.
بورس ایران مردمی است و این نقطه تمایز ما نسبت به بازارهای سرمایه در دنیاست که بتوان کمک های گستردهای از طریق مردم برای مقابله با کرونا جمع آوری کرد.
علی صالح آبادی مدیر عامل بانک توسعه صادرات، راه اندازی صندوق نیکوکاری کرونا را ابتکار خوبی برای کمک به نظام بهداشت کشور از طریق بازار سرمایه دانست و گفت:
در گذشته سنت وقف بسیار رایج بود و امروزه نیز مردم تمایل به امور نیکوکارانه دارند اما انتظار دارند گزارش های شفاف و روشنی از مبالغ اهدایی خود در اختیارشان قرار بگیرد.
راه اندازی صندوق های نیکوکاری با هدف جمعآوری منابع برای اهداف خیرخواهانه انجام شده است که امور خیرخواهانه صرفا در زمینه امور مذهبی نیست. بلکه می تواند برای کمک به نظام سلامت، آموزش و پژوهش، ورزش و ... با اهداف خیرخواهانه از این ابزار استفاده شود.
حسین عبده تبریزی عضو سابق شورای عالی بورس در جلسه هیات امنای صندوق نیکوکاری کرونا تاکید کرد که بازار_سرمایه ظرفیت کمک به تامین مالی بخش های مختلف را دارد و میتواند در تامین اعتبار برای نیازهایی که کشور در شرایط رویارویی با ویروس کرونا، نقش موثری داشته باشد.
به گفته او بازار سرمایه این امکان را دارد که تعهدهای آتی صندوق توسعه را به وجه تبدیل کرده و پرداخت کند.
عبده تبریزی گفت: صندوق نیکوکاری در بازار سرمایه ابزار بسیار خوبی برای منظم کردن مبالغ اهدایی در زمینه های مختلف است.
او افزود: چه بسا کمک های زیادی از طریق مراکز و خیریه های مختلف جمع آوری می شود اما اگر این ها از درگاه بازار سرمایه اتفاق بیفتد حساب و کتاب پیدا می کند.
عبده تبریزی #صندوق_نیکوکاری را ابزار مهمی در خدمت نظام بهداشت کشور دانست که در آینده می تواند، توسعه پیدا کند.
گفتنی است، جلسه هیات امنای صندوق نیکوکاری کرونا با حضور معاون و مدیران وزیر بهداشت و مدیران بازار سرمایه کشور برگزار شد.
منبع: فرابورس
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.