شورای عالی بورس با استعفای دکتر شاپور محمدی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار موافقت کرد این جلسه در پی اصرار دکتر محمدی بر استعفایش که آن را از یک ماه و نیم پیش به وزیر اقتصاد ارائه کرده بود، برگزار شد در جلسه امروز با توجه به استعفای دکتر شاپور محمدی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار که مدتی پیش مطرح شده بود، نهایتا با جانشینی دکتر حسن قالیباف اصل با اکثریت آرا به عنوان سکاندار جدید این سازمان موافقت شد دکتر محمدی که از پنجم مرداد ۹۵ تاکنون رییس سازمان بورس بود در این مدت از کارنامه مورد قبولی نزد کارشناسان و فعالان بازارسرمایه برخوردار است. کاهش هزینههای معاملاتی، اصلاح مقررات مربوط به بسته شدن و بازگشایی نمادها، کاهش تاخیر در انتشار اطلاعات، راهاندازی مؤسسات رتبهبندی اعتباری، عرضه اولیه بوک-بیلدینگ و کاهش روزهای تسویه، تنها برخی از مهمترین اقدامات وی در دوره ریاستش است
بورس24 : وبسایت «سنا» خبر تغییرات مدیریتی در سازمان بورس و اوراق بهادار را این گونه گزارش کرد : شورای عالی بورس با استعفای دکتر شاپور محمدی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار موافقت کرد. این جلسه در پی اصرار دکتر محمدی بر استعفایش که آن را از یک ماه و نیم پیش به وزیر اقتصاد ارائه کرده بود، برگزار شد.
امروز ۲۳ فروردین جلسه شورای عالی بورس ساعت ۴ بعد ازظهر در محل سازمان بورس برگزار شد. در این جلسه با توجه به استعفای دکتر شاپور محمدی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار که مدتی پیش مطرح شده بود، نهایتا با جانشینی دکتر حسن قالیباف اصل با اکثریت آرا به عنوان سکاندار جدید این سازمان موافقت شد.
گفتنی است، دکتر محمدی که از پنجم مرداد ۹۵ تاکنون رییس سازمان بورس بود در این مدت از کارنامه مورد قبولی نزد کارشناسان و فعالان بازارسرمایه برخوردار است. کاهش هزینههای معاملاتی، اصلاح مقررات مربوط به بسته شدن و بازگشایی نمادها، کاهش تاخیر در انتشار اطلاعات، راهاندازی مؤسسات رتبهبندی اعتباری، عرضه اولیه بوک-بیلدینگ و کاهش روزهای تسویه، تنها برخی از مهمترین اقدامات وی در دوره ریاستش است.
نگاهی به کارنامه یازدهمین سکاندار تاریخ بورس ایران که پس از فریدون مهدوی (۱۳۴۶-۱۳۴۹)، فضل اله مهرپور (۱۳۴۹-۱۳۵۲)، داریوش خزیمه علم (۱۳۵۲-۱۳۵۳)، منصور ضابطیان (۱۳۵۳-۱۳۵۹)، اله وردی رجایی سلماسی (۱۳۵۹-۱۳۷۶)، سیداحمد میرمطهری (۱۳۷۶-۱۳۸۲)، حسین عبده تبریزی (۱۳۸۲-۱۳۸۴)، علی صالح آبادی (۱۳۸۴-۱۳۹۳) و محمد فطانت (۱۳۹۳-۱۳۹۵) و شاپور محمدی (۱۳۹۵-۱۳۹۹) عهده دار چرخاندن بازار سرمایه کشور شده نشان میدهد، دکتر حسن قالیباف دکترای مدیریت مالی از دانشگاه تهران داشته و پیش از این رئیس دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا بود. قالیباف اصل در رزومه خود، عناوینی مختلفی چون مدیر عاملی شرکت بورس اوراق بهادار تهران به مدت ۱۰ سال، مدیرعاملی برخی شرکتهای سرمایهگذاری از جمله ایرانیان و امید را دارد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.