کنفرانس توسعه نظام مالی در صنعت نفت در سالن همایش های کوشک وزارت نفت با حضور فعالان و مدیران بازار سرمایه برگزار شد. در حاشیه این کنفرانس پنل ظرفیت بازار سرمایه با حضور مدیر کانون نهادهای سرمایه گذاری و عضو شورای عالی بورس، امیر محمدی قائم مقام معاونت خدمات مالی شرکت تامین سرمایه تمدن و چند تن دیگر از مدیران بازار سرمایه برگزار شد...
بورس24 : کنفرانس توسعه نظام مالی در صنعت نفت در سالن همایش های کوشک وزارت نفت با حضور فعالان و مدیران بازار سرمایه برگزار شد. در حاشیه این کنفرانس پنل ظرفیت بازار سرمایه با حضور مدیر کانون نهادهای سرمایه گذاری و عضو شورای عالی بورس، امیر محمدی قائم مقام معاونت خدمات مالی شرکت تامین سرمایه تمدن و چند تن دیگر از مدیران بازار سرمایه برگزار شد.
محمدی قائم مقام معاون خدمات مالی شرکت تامین سرمایه تمدن با بیان اینکه زمانی گفته می شد که بازار سرمایه جایگزین بازار پول است برای تامین مالی شرکت ها، اما در حال حاضر این بازار در کنار بازار پول قرار گرفته است و نقش بی بدیل خود را در تامین مالی صنایع ایفا می کند، ادامه داد که در سال ۹۷ حدود ۴۷ هزار میلیارد تومان تامین مالی از طریق بازار سرمایه صورت گرفته است که بخش قابل توجه ای از آن مربوط به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بوده است.
وی با اشاره به حجم اوراق منتشر شده توسط تامین سرمایه تمدن برای صنعت نفت از سال 94 تاکنون افزود؛ در سال گذشته این تامین سرمایه به تنهایی حدود 3 هزار میلیاردتومان برای این صنعت تامین مالی کرده است و در سال جاری نزدیک به 4 هزار میلیارد تومان دیگر، تامین مالی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را در برنامه خود دارد.
محمدی تصریح کرد: با کنارهم قراردادن این ارقام این نکته حاصل می شود که تامین مالی های صورت گرفته توسط تامین سرمایه تمدن از جمله بزرگترین تامین مالی های بازار سهام بوده است.
قائم مقام معاون خدمات مالی شرکت تامین سرمایه تمدن خاطر نشان کرد؛ صنعت گاز و پتروشیمی صنعت بسیار بزرگی بوده و باید بازار سرمایه هم خود را برای این ارقام مهیا سازد.
وی با بیان این که حجم صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت حدود 150 هزار میلیارد تومان است، خاطر نشان کرد: با توجه به این توان، امکان انجام تامین مالی های گسترده برای صنایع راهبردی وجود دارد.
وی به انتشار اوراق مشارکت قابل تبدیل و تاسیس صندوق پروژه اشاره کرد و گفت که در مورد این اوراق و یا صندوق، صرفا نباید بر جذابیت نرخ اسمی آن ها تاکید کرد بلکه با استفاده از ظرفیت های صنعت، جذابیت های دیگری از جمله سهامداری در شرکت های مطلوب بازار سرمایه، به این ابزارهای مالی اضافه نمود تا موجب استقبال سرمایه گذاران شود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.