مدیرعامل بانک سینا در هم اندیشی دو روزه مدیران ستادی و مناطق این بانک از راه اندازی خط کسب و کار قرض الحسنه برای ارائه خدمات بهینه و مطلوب به هموطنان به ویژه نیازمندان خبر داد.
بورس24 : مدیرعامل بانک سینا در هم اندیشی دو روزه مدیران ستادی و مناطق این بانک از راه اندازی خط کسب و کار قرض الحسنه برای ارائه خدمات بهینه و مطلوب به هموطنان به ویژه نیازمندان خبر داد.
دکتر ایمانی افزود: این بانک در راستای چارچوبهای بانکداری اسلامی مبنی بر تلاش در جهت کاهش محرومیت و فقر از جامعه اسلامی و با هدف تمرکز بیشتر بر کمک به اقشار آسیب پذیر و کم درآمد، پیاده سازی خط کسب و کار قرض الحسنه را در دستور کار قرار داده که پس از آماده سازی بسترها و ایجاد ساختارهای لازم، به زودی اجرایی خواهد شد تا به عنوان بانکی پیشگام در شبکه بانکی بتواند از ظرفیتهای خود به بهترین نحو در راستای اشتغال و کارآفرینی طبقه کمتر برخوردار کشور استفاده کند.
وی افزود: بانک سینا به عنوان بانکی تجاری فعال در چارچوب قوانین و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، همواره خود را متعهد به اقدام در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دانسته لذا با اتکا به ظرفیتهای موجود بر توانمندسازی آحاد محروم جامعه به منظور حضور در فعالیتهای اقتصادی، ایجاد مشاغل پایدار و شایسته و تامین نیازهای مالی آنها تاکید داشته و راه اندازی خط کسب و کار بانکداری نیز در همین راستا و برای پیشبرد اهداف اقتصادی و ملی در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا طبق دستورالعمل تاسیس و عملیات بانکداری قرض الحسنه، مقرر است بانک سینا صرفا در قالب قرارداد قرض الحسنه به انجام عملیات بانکی اقدام و منابع دریافتی قرض الحسنه را تنها به اعطای وام قرض الحسنه در راستای رفع نیازهای ضروری به افراد نیازمند و طبقه کمتر برخوردار کشور بر اساس ضوابط تخصیص دهد.
دکتر ایمانی بیان داشت: به منظور ارائه خدمات مطلوب به مشتریان، در هر یک از شعب بانک، یک واحد به عنوان ارائه دهنده خدمات بانکداری قرض الحسنه در نظر گرفته می شود که در مرحله اول اجرای طرح، این خدمات در شعب منتخب بانک و سپس به تمام بانک تعمیم خواهد یافت.
وی افزود: مدیران در استانها باید نسبت به تبیین ابعاد و اهمیت این ماموریت بانک سینا به عنوان بانکی پیشگام و پایلوت در نظام بانکی اهتمام ویژه داشته باشند لذا ساختار سازمانی مناسبی در این بخش ایجاد خواهد شد که می بایست با اعتقاد و اراده کامل و بسیج تمامی ظرفیتها برای اجرای بهینه این امر اعتقادی تلاش شود.
مدیرعامل بانک سینا در ادامه به اهمیت سرمایه های انسانی اشاره و تصریح کرد: توجه به سرمایه های انسانی سرلوحه تمامی دستگاهها و نهادها از جمله بانک سیناست. اگر سرمایه انسانی رشد کند، بانک هم رشد و توسعه خواهد یافت لذا باید در کنار تامین خواسته ها و مطالبات کارکنان در حد قانونی و توان بانک، در حفظ شأن، جایگاه، شخصیت و کرامت انسانی آنها با بررسی دقیق مسائل و مشکلات این قشر زحمتکش کوشا باشیم.
وی با اشاره به افزایش اختیارات مدیران استانها در راستای ارائه خدمات سریع و مطلوب به هم میهنان عزیز، خاطرنشان کرد: با توجه به این تفویض اختیارات؛ لازم است در برخی فعالیت ها، برای دستیابی به جایگاهی که شایسته بانک است البته در چارچوب ضوابط و دستورالعمل ها، توجه ویژه داشته باشیم، بنابراین بحث نظارت بر کارها به منظور کاهش ریسک ها و مخاطرات پیش رو نیز بسیار مهم و ضروری است.
دکتر ایمانی تصریح کرد: واحدهای نظارتی در بانک و در فرایند اقدامات باید نظیر نوری باشند که جاده تاریک را روشن و مسیر درست را نشان می دهد، لذا حوزه های نظارتی باید با تقویت بنیه علمی و دانش افزایی همکاران این فرایند را به خوبی مدیریت کنند.
ساروخانی عضو هیات مدیره در هم اندیشی مدیران ستادی و مناطق بانک: حمایت از تولید داخلی و اشتغالزایی از اهداف استراتژیک بانکداری قرض الحسنه در بانک سینا است
ساروخانی عضو هیات مدیره بانک سینا در هم اندیشی مدیران ستادی و مناطق بانک ضمن عرض تسلیت شهادت سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی، با اشاره به اهمیت جایگاه قرض الحسنه در نظام بانکی به منظور کمک به اشتغال و قشر آسیب پذیر جامعه، گفت: بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی در چارچوب بانکداری اسلامی، طی چهار سال اخیر در حوزه قرض الحسنه فعالیت های متمرکز و منسجمی را برنامه ریزی کرد به طوری که با اقدام ویژه و تمرکز فعالیت ها در این بخش، مانده منابع قرض الحسنه بانک در حال حاضر به 2 هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع قرض الحسنه، بانک سینا در کنار مدل خطوط کسب وکار چهارگانه در صنعت بانکداری شامل بانکداری خرد، شرکتی، اختصاصی و تامین سرمایه؛ خط کسب وکار بانکداری قرض الحسنه را نیز راه اندازی کرده است، که در این راستا بانک ها از جمله بانک سینا موظف هستند جهت تحقق اهداف بندهای 2 و 9 اصل قانون اساسی بخشی از منابع خود را از طریق قرض الحسنه به متقاضیان اختصاص دهند. ساروخانی با اشاره به سیاست های کلی خط کسب و کار بانکداری قرض الحسنه در بانک سینا خاطرنشان کرد: افتتاح حساب های قرض الحسنه پس انداز، جاری و ویژه و ارائه انواع ابزارهای پرداخت و نقل و انتقال وجوه ریالی مرتبط با بانکداری قرض الحسنه، برخی از سیاست های خط کسب و کار بانکداری قرض الحسنه در بانک سینا است. همچنین ارائه خدمات بانکداری الکترونیک شامل صدور انواع کارت های الکترونیکی، خدمات مربوط به وجوه اداره شده، تاسیس و گسترش باجه های قرض الحسنه در داخل کشور و مناطق آزاد تجاری و تخصیص منابع از طریق بانکداری قرض الحسنه نیز از دیگر سیاست های خط کسب و کار این نوع از بانکداری است.
وی ادامه داد: چشم انداز بانک سینا در این بخش تبدیل شدن به الگویی در بانکداری قرض الحسنه با رویکرد کارآفرینی و اشتغالزایی است که از طریق تجهیز منابع و تخصیص آن در قالب تسهیلات قرض الحسنه با هدف اشتغالزایی و کارآفرینی و بهره مندی از ظرفیت بالقوه نیروی انسانی کشور و حمایت از اقشار آسیب پذیر و کم درآمد جامعه به منظور تقویت روحیه امید و خودباوری در آنها محقق خواهد شد.
وی در خصوص راه اندازی شعب قرض الحسنه هم گفت: این اقدام به صورت گام به گام پیش خواهد رفت به طوری که در مرحله ی اول در شعب مرکزی هر منطقه به صورت یک باجه قرض الحسنه ایجاد و در گام دوم به هر استان تعمیم خواهد یافت. در گام سوم، 50 شعبه و در گام چهارم تمامی شعب سراسر کشور صاحب باجه ی قرض الحسنه خواهند شد.
عضو هیات مدیره اظهار داشت: یکی از عوامل موفقیت در این بخش ترویج و تشویق عموم خیرین و نیک اندیشان به سرمایه گذاری در زمینه قرض الحسنه است که با تدوین برنامه های مناسب تبلیغی و تهییجی می بایست این اقدام به نحو شایسته صورت پذیرد.
منبع: روابط عمومی بانک سینا
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.