Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

خبرنگار بورس ٢۴ مطلع شد : شرکت پلیمرآریا ساسول به هیات پذیرش فرابورس رسیده و فردا درباره بورسی شدن بزرگترین تولید کننده پلیمر کشور تصمیم گیری خواهد شد. خبر رسیده هیات پذیرش فرابورس روز سه شنبه پرونده آریا ساسول را برای ورود به این بازار بررسی می کند. پلیمرآریا ساسول ١.۵ میلیارد دلار ارزش جایگزینی دارد. همچنین ۵٠درصد این شرکت پلیمری در اختیار پتروشیمی پارس است ، که به نوعی یکی از سرمایه گذاری های بلند مدت پارس و ارزنده ترین شرکت آن محسوب می شود.

«آریا ساسول» به کانتر پذیرش فرابورس رسید

خبرنگار بورس24 مطلع شد : شرکت پلیمرآریا ساسول به هیات پذیرش فرابورس رسیده و فردا درباره بورسی شدن بزرگترین تولید کننده پلیمر کشور تصمیم گیری خواهد شد.

خبر رسیده هیات پذیرش فرابورس روز سه شنبه پرونده آریا ساسول را برای ورود به این بازار بررسی می کند.

پلیمرآریا ساسول 1.5 میلیارد دلار ارزش جایگزینی دارد. همچنین 50درصد این شرکت پلیمری در اختیار پتروشیمی پارس است ، که به نوعی یکی از سرمایه گذاری های بلند مدت پارس و ارزنده ترین شرکت آن محسوب می شود.

آنچه از صورت های مالی شرکت بر می آید، فروش داخلی این شرکت 11درصد و ظرفیت تولید پلی اتیلن متوسط و سنگین آن 300هزار تن ، ظرفیت تولید پلی اتیلن سبک شرکت 300هزار تن و ظرفیت تولید الفین آن 1 میلیون تن در سال است.همچنین صادرات شرکت به بازارهای جهانی آریا ساسول 89درصد تولید است.

سایت آریا ساسول درباره تاریخچه آن نوشته : این طرح از مجموعه طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران بود که فعالیت اولیه آن تحت مدیریت شرکت پتروشیمی پارس از اوایل سال ۱۳۷۹ آغاز و در ادامه، امور مربوط به قراردادهای اجرایی و تأمین منابع مالی آن از طریق فاینانس شروع شده بود. ولی در راستای سیاست‌های اقتصادی برنامه سوم و با توجه به اظهار علاقه شرکت SASOL از آفریقای جنوبی، جهت مشارکت در سرمایه‌گذاری در پروژه‌های طرح الفین نهم، در تاریخ 81.1.19 (آوریل ۲۰۰۲) تفاهم‌نامه‌ای بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت ساسول آفریقای جنوبی (شعبه آلمان)، به امضاء رسید و بر مبنای آن واحد الفین و نیز دو واحد پلی‌اتیلن سبک و پلی‌اتیلن متوسط و سنگین، از شرکت پتروشیمی پارس منفک و به عنوان یک مجتمع مستقل جهت اجرا به شرکت تازه تأسیس آریاساسول واگذار گردید، به این امید که این شرکت بتواند بهترین و برترین تولیدکننده پلیمر در سطح منطقه خاورمیانه محسوب گردد.

در خصوص مشارکت با طرف‌های خارجی در طرح‌های پتروشیمی، ابتدا مذاکراتی از طرف شرکت ملی صنایع پتروشیمی با شرکت انگلیسی BP انجام شد، ولی در اواخر سال ۱۳۸۰ به علت طولانی شدن مذاکرات، همکاری با شرکت مذکور لغو گردید. متعاقباً شرکت ساسول آفریقای جنوبی شعبه آلمان آمادگی خود را جهت مشارکت در طرح الفین اعلام نمود و از بین طرح‌های مختلف طرح الفین نهم جهت مشارکت انتخاب شد و ظرف مدت یکسال مذاکرات به نتیجه رسید. در سال ۱۳۹۲ پس از اوج‌گیری تحریم‌ها، شرکت ساسول آفریقای جنوبی تصمیم به خروج از مشارکت و فروش سهام خود نمود. با توجه به موافقت شریک خارجی تغییر در ترکیب سهامداران رخ داد و شرکت پارس تامین‌مجد با خریداری سهام شریک خارجی به عنوان سهام‌دار جدید در زمره ذینفعان سازمان قرار گرفت.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24