وزیر دفاع موقت آمریکا بار دیگر تأکید کرد که این کشور به دنبال جنگ با ایران نیست.
بورس24 : وزیر دفاع موقت آمریکا علیرغم تکرار ادعاهای اثباتنشده بار دیگر تأکید کرد که کشورش به دنبال جنگ با ایران نیست.
به گزارش شبکه خبری الجزیره، «مارک اسپر» روز جمعه گفت: «با آنکه اقدامات خصمانه ایران برای دنیا مشکل ایجاد میکنند، ایالات متحده آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست.»
یک سخنگوی پنتاگون هم روز پنجشنبه امکان استناد به یک قانون جنجالی مصوب سال ۲۰۰۱ در آمریکا را که برخی ادعا کردهاند ممکن است برای آغاز جنگ با ایران بدون مشورت با کنگره مورد استفاده قرار بگیرد، رد کرده است. این سخنگوی پنتاگون گفت: «وزارت دفاع آمریکا معتقد نیست از قانون "اختیار استفاده از نیروی نظامی" میتوان علیه ایران استفاده کرد.»
«اختیار استفاده از نیروی نظامی» قانونی است که کنگره آمریکا بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکا به تصویب رساند. این قانون به رئیسجمهور آمریکا اجازه میدهد بدون مشورت با کنگره از زور نظامی برای مبارزه با «گروههای تروریستی» استفاده کند.
دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا بعد از خروج از «برجام» در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری علیه ایران» به اقداماتی تحریکآمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمانهای اصطلاحاً «تروریستی»، اعزام یک ناوگروه، چند بمبافکن بی-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه رو آورده است.
در تازهترین اقدام تحریکآمیز، بامداد ۳۰ خردادماه یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا وارد حریم سرزمینی جمهوری اسلامی شد. این هواپیما در منطقه روبروی کوه مبارک هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.
دونالد ترامپ ادعا کرده بعد از سرنگونی این پهپاد قصد داشته به سه نقطه در داخل ایران حمله کند، اما اجرای حمله را ۱۰ دقیقه پیش از آغاز آن متوقف کرده است. علیرغم این ادعا، دا مشخص شد که نگرانی ترامپ از تبعات سیاسی و نظامی گسترده درگیری با ایران، او را از چنین اقدامی بازداشته است.
ترامپ بعدا در توجیه خودداری از صدور دستور درگیری نظامی با ایران، مدعی شد که تصور میکند هدف قرار دادن پهپاد حاصل یک اشتباه فردی بوده است. رئیسجمهور آمریکا ساعاتی بعد از ایران به دلیل آنکه یک هواپیمای دارای سرنشین را هدف قرار نداده، تشکر کرد و تایید کرد که ایران میتوانسته یک هواپیمای نظامی دارای ۳۵ سرنشین را هدف قرار داده و ساقط کند.
منبع: فارس
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.