دلیل این افزایش سرمایه شروع یک ساخت و ساز اساسی در اردبیل است... با موافقت سهامداران حاضر در مجمع افزایش سرمایه شرکت شاهد از ۲۷۰ میلیارد تومان به ۴۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته تصویب شد...
بورس24 : با موافقت سهامداران حاضر در مجمع افزایش سرمایه شرکت شاهد از ۲۷۰ میلیارد تومان به ۴۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته تصویب شد.
فرهود فلاحت پیشه مدیر عامل شرکت شاهد، امروز در جمع صاحبان سهام شرکت توضیح داد : اقدامات لازم برای افزایش سرمایه از ماه های گذشته انجام شده است و در نهایت با موافقت سازمان بورس افزایش سرمایه ۱۳۰ میلیارد تومانی از محل سود انباشته تصویب شد. این افزایش سرمایه در پروژه نمین که از طریق دولت به شرکت ما واگذار شده، استفاده خواهد شد.
وی افزود: در شهریور ماه سال ۹۰ پروژه نمین مورد تصویب قرار گرفته و در سال ۹۴ این طرح به ما واگذار شده است.این پروژه یک زمین دو هزار هکتاری در منطقه اردبیل و نزدیک فرودگاه این استان است. فرآیند دریافت مجوز های تامین آب و برق و گاز این پروژه را انجام داده ایم. البته مجوزی هم از سازمان محیط زیست اخذ کرده ایم که پروسه ای بسیار طولانی بود. بر اساس توافقی که با استانداری داشتیم در فاز نخست این پروژه تعیین کرده ایم که ۸۰۰ هکتار از آن زمین فنس کشی شود.
او گفت: امیدواریم تکمیل زیرساخت های این پروژه تا آخر سال ۹۸ انجام شود. تا بتوانیم واگذاری های زمین ها را که قطعه بندی کرده ایم انجام بدهیم.
وی تصریح کرد: تکمیل این پروژه به طور کامل هشت سال زمان بر خواهد بود. هزینه های این پروژه را در حالت بدون تورم ۸۳۵ میلیارد تومان و در حالت تورمی ۱۰۰۳ میلیارد تومان برآورد می شود و تاکنون نیز ۳۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه کرده ایم.
تکمیلی:
مجمع عمومی فوق العاده شرکت شاهد با حضور 85 درصدی از سهامداران و اعضای هیات مدیره صبح امروز در سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.
در این مجمع نصیری به عنوان رییس مجمع، میلانی و جوانمردی به عنوان ناظران، سلیمانی به عنوان حسابرس، دادفر به عنوان نماینده بورس و فرهود فلاحت پیشه به عنوان منشی جلسه در این مجمع حضور داشتند.
ابتدا فرهود فلاحت پیشه گفت: بر اساس گزارشات موسسه اندوخته شاهد 72.82درصد، مدبران اقتصاد5.19درصد، بیمه ایران2.7درصد و اشخاص حقیقی نیز 12.68درصد جزو سهامداران این شرکت هستند. آخرین افزایش سرمایه ما در تاریخ 31.03.94 تصویب شد، که سرمایه شرکت به 270 میلیارد تومان رسید.
او گفت: مبانی طرح و ضرورت این کار با توجه به سود انباشته در تکالیفی بود که سهامداران از ما می خواستند.
وی تصریح کرد: این افزایش سرمایه به منظور اجرای پروژه نمین است، که با توجه به روند فعالیت ها و بررسی های بسیاری که داشتیم در نهایت دولت این پروژه را در اختیار ما قرار داد. افزایش سرمایه که انجام خواهیم داد هم از خروج نقدینگی جلوگیری می کند و هم اینکه سبب اصلاح ساختار مالی شرکت می شود.
وی افزود: سود انباشته ما 67.6 میلیارد تومان بوده که در این صورت آورده نقدی سهامداران نیز باید 62.3 میلیارد تومان باشد.
فلاحت پیشه در ادامه افزود: در خصوص پروژه نمین تقریبا تمامی صنایع و فعالیت هایی که مجاز هستند آن جا فعالیت داشته باشند مجوزهایش اخذ شده است تا متقاضیان بتوانند بدون هیچ مشکلی به فعالیت های خود بپردازند.
وی ادامه داد: این پروژه در حالت تورمی 1600 میلیارد تومان درآمد خواهد داشت. تاکنون نیز برای این پروژه 300 میلیارد تومان از طریق شرکت های انبوه سازان هزینه کرده ایم، که مابقی هزینه ها از محل افزایش سرمایه انجام خواهد شد.
او بیان کرد: 25 درصد افزایش سرمایه از محل سود انباشته و 23 درصد آن نیز از محل مطالبات نقدی فراهم خواهد شد.
در ادامه سلیمانی حسابرس شرکت بندهای درج شده در گزارش حسابرسی را برای سهامداران حاضر در مجمع خواند که به شرح زیر است:
بند یک: ترازنامه تلفیقی گروه و شرکت سرمایه گذاری سعدی (سهامی خاص) در تاریخ 30 آبان ماه 1397 و صورت های سود و زیان و جریان وجوه نقد تلفیقی گروه و شرکت برای دوره میانی شش ماهه منتهی به تاریخ مزبور، همراه با یادداشت های توضیحی 1 تا 32 پیوست، مورد بررسی اجمالی این موسسه قرار گرفته است.
مسئولیت صورت های مالی میان دوره ای با هیات مدیره شرکت است. مسئولیت این موسسه، بیان نتیجه گیری درباره صورت های مالی یاد شده بر اساس بررسی اجمالی انجام شده است.
بند 2: بررسی اجمالی این موسسه براساس استاندارد بررسی اجمالی 2410، انجام شده است. بررسی اجمالی اطلاعات میان دوره ای شامل پرس و جو، عمدتا از مسئولین امور مالی و حسابداری و به کارگیری روش های تحلیلی و سایر روش های بررسی اجمالی است. دامنه بررسی اجمالی به مراتب محدودتر از حسابرسی صورت های مالی است و در نتیجه، این موسسه نمی تواند اطمینان یابد از همه موضوعات مهمی که معمولا در حسابرسی قابل شناسایی است، آگاه می شود و از این رو، اظهارنظر حسابرسی ارائه نمی کند.
بند سه: موجودی مواد و کالا و سفارشات و پیش پرداخت ها ی شرکت فرعی به ترتیب به مبالغ 175 میلیارد ریال و 98 میلیارد ریال به ترتیب مربوط به بهای تمام شده 494 دستگاه خود پرداز نزد شرکت ایران نارا و پیش پرداخت واردات قطعات منفصله 600 دستگاه خودپرداز از طریق شرکت مزبور در سنوات قبل می باشد که در یادداشت های 6 و 7 صورت های مالی منعکس شده است.
این در حالتی است، که به قرار اطلاع و حسب شواهد موجود، شرکت ایران نارا (طرف معامله با شرکت فرعی) دریافت کالا های مزبور را به صورت قطعی در حساب های خود اعمال نموده است، با عنایت به موارد فوق به دلیل وجود اختلاف فیمابین شرکت ها، نسبت به تعدیل حساب ها از این بابت در دفاتر اقدامی به عمل نیامده است.
به علاوه با توجه به اختلافات مالی موجود، تسویه حساب از این بابت نیز صورت نگرفته و طرفین نسبت به آن اقدام به طرح دعوی بر علیه یکدیگر نموده اند. با عنایت به موارد مذکور هر چند اعمال تعدیلاتی از این بابت ضروری می باشد، لیکن تعیین مبلغ دقیق آن منوط به مشخص شدن نتایج دعاوی مطروحه خواهد بود.
بند چهار: سرفصل پرداختنی های تجاری و غیر تجاری شرکت فرعی ( یادداشت توضیحی 11 صورت های مالی ) شامل مبلغ 14 میلیارد ریال راکد و انتقالی از سنوات قبل می باشد، که اقدام موثری جهت تعیین تکلیف آن ها صورت نپذیرفته است.
با توجه به مراتب فوق الذکر و به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات و مستندات مورد لزوم، تعیین میزان تعدیلات لازم از این بابت بر صورت های مالی مورد گزارش، در شرایط حاضر برای این موسسه مشخص نیست.
بند پنج: بر اساس بررسی های اجمالی انجام شده، به استثنای آثار موارد مندرج در بند های 3 و 4 فوق ، این موسسه به مواردی که حاکی از عدم ارائه مطلوب صورت های مالی یاد شده در بالا، از تمام جنبه های با اهمیت، طبق استانداردهای حسابداری باشد، برخورد نکرده است.
بند 6: موجودی مواد و کالا (یادداشت توضیحی 6 صورت های مالی ) فاقد پوشش بیمه ای در برابر خطرات احتمالی می باشد. نتیجه گیری این موسسه در اثر مفاد این بند تعدیل نشده است.
بند هفت: همان گونه که در یادداشت 4-2-4 صورت های مالی آمده، قیمت معاملاتی سهام شرکت عمران و توسعه شاهد منعکس در سرفصل سرمایه گذاری های بلند مدت جمعا مبلغ 108 میلیارد ریال، کمتر از بهای تمام شده آن ها است.
به استناد گزارش ارائه شده از جانب هیات مدیره ارزش ذاتی سهام فوق الذکر بیش از ارزش دفتری آن در تاریخ ترازنامه برآورد گردیده، لذا به اعتقاد هیات مدیره کاهش ارزش مذکور دائمی تلقی نشده است.
در نتیجه از این بابت ذخیره ای در حساب ها منظور نگردیده است. اظهار نظر این موسسه براثر مفاد این بند مشروط نشده است.
بند هشت: نسبت های کفایت سرمایه بر اساس ضوابط مدون سازمان بورس اوراق بهادار به طور خلاصه در یادداشت توضیحی 1-15 صورت های مالی منعکس شده است.
در این رابطه و در رعایت مفاد تبصره 3 دستورالعمل الزامات کفایت سرمایه نهادهای مالی ابلاغی مورخ 17 آبان ماه 1390 و اصلاحیه های بعدی آن، نسبت های جاری تعدیل شده و نسبت بدهی و تعهدات تعدیل شده بر اساس ضوابط و مقررات پیش بینی شده در دستورالعمل و اصلاحیه های بعدی مورد رسیدگی قرار گرفته است.
به نظر این موسسه، مبانی و پایه های محاسباتی و ضرایب مورد استفاده و محاسبات صورت گرفته از انطباق با مفاد دستورالعمل و اصلاحیه های بعدی برخوردار بوده، لیکن نصاب پیش بینی شده در دستورالعمل برای نسبت جاری تعدیل شده، کمتر از عدد یک بوده که قابل قبول برای واحد مورد گزارش نیست.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.