Bourse24 Ads 209
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 229
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 226
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 228
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 223

در شرایط تحریم بهتر می توان ریسک‌ های بزرگ را پوشش داد نشست خبری رئیس کل بیمه مرکزی در روز بیمه برگزار شد. غلامرضا سلیمانی امیری، امروز در نشست خبری روز جاری در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت...

رئیس کل بیمه مرکزی: از ظرفیت بازار سرمایه برای توزیع ریسک استفاده خواهیم کرد

بورس24 : نشست خبری رئیس کل بیمه مرکزی در روز بیمه برگزار شد. 

غلامرضا سلیمانی امیری امروز در نشست خبری روز جاری در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت شرکت بیمه آتیه سازان حافظ، گفت: آتیه‌ سازان حافظ از بیمه مرکزی مجوز ندارد.

او گفت: ما به این شرکت اعلام کرده ‌ایم، که مجوز ندارید و به همین دلیل یا باید کار بیمه ‌ای انجام ندهید و یا برای انجام فعالیت بیمه ‌ای باید از بیمه مرکزی مجوز بگیرید. شرکت‌ هایی که از بیمه مرکزی مجوز دارند، باید نسبت به واگذاری بیمه اتکایی به دیگر شرکت های بیمه اقدام کنند تا ریسک‌ های آن کاهش یابد.

رئیس کل بیمه مرکزی درباره آخرین وضعیت توانگری شرکت ‌های بیمه نیز گفت: ۸ شرکت بیمه در سطح دوم توانگری قرار دارند و بیش از سه سال است که در این سطح قرار گرفته اند. به این شرکت ها اعلام شده است، که سریعتر مشکلات خود را حل کرده و سطح توانگری خود را ارتقا دهند؛ وگرنه موضوع به شورای عالی بیمه ارجاع می شود.

سلیمانی گفت: این شرکت حدود 30 درصد از بازار بیمه کشور را در اختیار دارد؛ یکی از دلایل وضعیت شرکت بیمه ایران، فشاری است که بیمه مرکزی برای شفاف ‌سازی وارد کرده است. باید این شفاف سازی را به فال نیک بگیریم که به جای کتمان اطلاعات، فضا را برای یافتن راه حل ‌های مناسب باز کرده‌ ایم.

رئیس کل بیمه مرکزی اصلاح و خروج از برخی تعهدات زیان ‌ده را یکی از راه های بهبود وضعیت شرکت بیمه ایران برشمرد و گفت: روش های دیگری هم بررسی شده است، تا حتی بتواند بیمه ‌های تخصصی ایجاد کند. اگر در مورد روش های بهبود وضعیت بیمه ایران با وزارت اقتصاد به نتیجه برسیم، اجرایی می ‌کنیم.

ردیف بودجه مالیات بر ارزش افزوده ، در مجلس برابر صفر می شود... 

وی همچنین د رمورد برقراری مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه گفت: طرحی با عنوان حذف مالیات بر ارزش افزوده را برای ارسال به مجلس شورای اسلامی آماده کرده ‌ایم که اگر حتی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ‌رای نیاورد و کماکان اصرار بر وضع مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه داشته باشند، نظر دولت این است که مالیات بر ارزش افزوده از صنعت بیمه اخذ نشود.

سلیمانی امیری گفت: اکنون در حوزه اتکایی، بیمه ایران پیشرو است و باید به این شرکت کمک کرد که پرتفوی خود را سودده کند.

رئیس کل بیمه مرکزی درباره بیمه اتکایی در شرایط تحریم نیز گفت: اکنون شرکت های بیمه، کل ریسک های کشور را پوشش داده اند و دولت نیز به کمک صنعت بیمه آمده اما قصد داریم از ظرفیت بازار سرمایه هم برای توزیع ریسک استفاده کنیم.

او گفت: با انتشار اوراق ریسک بیمه ای و فروش آن در بورس مردم و شرکت های بیمه ای منتفع می شوند و در شرایط تحریم نیز بهتر می توان ریسک‌ های بزرگ را پوشش داد.

رئیس کل بیمه مرکزی درباره فعالیت استارتاپ ها (کسب و کارهای نوپا) در صنعت بیمه گفت: استارتاپ ها واقعیت دنیای امروز است و باید آن را بپذیریم؛ صنعت بیمه باید زودتر از این ها از این کسب و کارها استقبال می‌ کرد.

به گفته او برای اینکه استارتاپ ها زیر چتر بیمه مرکزی قرار گیرند، آیین نامه ها و مقرراتی در دست تهیه است، تا پس از بررسی در شورای عالی بیمه به تصویب برسد.

رئیس کل بیمه مرکزی درباره کاهش سهم این نهاد از بیمه اتکایی زندگی اظهار داشت: بر اساس برنامه ششم توسعه در حال کاهش سهم بیمه مرکزی هستیم و اکنون 13 درصد در بخش زندگی و 23 درصد در بخش غیر زندگی است.

وی درباره افزایش ضریب نفوذ بیمه نیز گفت: اینکه بخواهیم، طبق برنامه ششم توسعه این ضریب از 2.3 درصد فعلی به هفت درصد برسد کمی بلند پروازانه است، اما می توان با توسعه بیمه های زندگی و تنوع محصولات آن را محقق کرد.

وی یکی از اقدام های مناسب در صنعت بیمه را کنار گذاشتن نظام تعرفه ‌ای ذکر کرد و گفت: بازگشت به نظام تعرفه‌ ای فقط به سود شرکت ‌های بیمه است و موجب می شود، بیمه‌ گذاران زیان ببینند.

این مقام مسئول با بیان اینکه شرکت های بیمه نمی‌ توانند بیش از 2.5 درصد در بیمه شخص ثالث تخفیف دهند، ادامه داد: در بخش بیمه درمان تکمیلی به عنوان دیگر رشته زیان‌ ده در صنعت بیمه هم این موضوع در دست بررسی است، تا حداقل ها مورد توجه قرار گرفته و تخفیف ها در حد قابل قبولی باشد تا دیگر نرخ شکنی رخ ندهد.

او گفت: شرکت های متخلف در این بخش را معرفی خواهیم کرد.

سلیمانی افزود: شرکت های بیمه جهان از همان مرحله نخست اعمال تحریم های آمریکا، همکاری خود با ایران را قطع کردند، اما از همان زمان شرکت های بیمه ای دیگر به میدان آمدند.

وی ادامه داد: شرکت های بزرگ بیمه ای جهان که یا سهامداران آمریکایی دارند و یا در بازار آمریکا فعال هستند، ایران را ترک کردند اما اکنون 13 شرکت با ایران کار می ‌کنند که ارتباطی با آمریکا ندارند. از آنجا که قرار است، بیمه های اتکایی به این شرکت ها واگذار شود، به طور قطع صلاحیت آنها را بررسی خواهیم کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی درباره اثر تورم بر صنعت بیمه و سرمایه گذاری ها در این بخش گفت: یکی از موارد مورد توجه در اصلاح آیین نامه سرمایه گذاری صنعت بیمه، این است که سرمایه گذاری ها باید به گونه ای باشد، که علاوه بر حفظ ارزش دارایی ها، شرکت های بیمه ای درگیر بنگاه داری نشوند. 

سلیمانی امیری درباره تعیین تکلیف مدیریت شرکت های بیمه گفت: بر اساس قانون، سهامداران در یک دوره 2 ماهه باید مدیر عامل را به بیمه مرکزی معرفی و بیمه مرکزی صلاحیت وی را مورد بررسی قرار دهد. اگر صلاحیت فرد تایید نشود، به سهامدار اعلام می شود که فردی دیگر را معرفی کند.

وی اظهار داشت: اگر در موعد مقرر مدیر عامل معرفی نشود، بیمه مرکزی 2 ابزار در اختیار دارد؛ یکی اینکه به شرکت نمره منفی می دهد و ممکن است به سلب صلاحیت هیات مدیره منجر شود. ابزار دوم این است، که بخشی از رشته های بیمه ای یا کل فعالیت آن شرکت را تعلیق کند.  

رئیس کل بیمه مرکزی اضافه کرد: هیات مدیره سه شرکت از جمله «بیمه سرمد» از بیمه مرکزی نمره منفی گرفته اند و در تلاشند که به سرعت مدیر عامل خود را معرفی کنند.

وی درباره معافیت بیمه از مالیات بر ارزش افزوده نیز گفت: دولت موافق حذف این بخش است و امیدواریم در زمان بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده در مجلس، این موضوع تصویب شود. موضوع حذف مالیات بر ارزش افزوده از بیمه، از ردیف درآمدهای دولت در لایحه بودجه ۹۸ حذف شده است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24