اگر پولشویی عظیمی در کشور وجود دارد، چرا این موضوع را به قوه قضاییه اطلاع نداده اید؟ سخنی نگوئید، که مانند خنجر به قلب نظام فرو برود رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت خودداری مسئولان از سخنان مجمل و دو پهلو که ممکن است، مورد سوء استفاده دشمنان قرار گیرد، از آنان خواست، که در مورد اظهارات خود دقت کافی روا دارند و در عین حال تأکید کرد که نباید از این موارد به عنوان ابزاری برای وارد آوردن فشار به دولت استفاده شود...
بورس24 : رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت خودداری مسئولان از سخنان مجمل و دو پهلو که ممکن است مورد سوء استفاده دشمنان قرار گیرد، از آنان خواست که در مورد اظهارات خود دقت کافی روا دارند و در عین حال تأکید کرد که نباید از این موارد به عنوان ابزاری برای وارد آوردن فشار به دولت استفاده شود.
آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی، ضمن تبریک سالروز آغاز دوران امامت حضرت، ولی عصر (عج)، میلاد مسعود پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را پیشاپیش تبریک گفت و تصریح کرد: میلاد پیامبر (ص) برای بشریت نعمتی بسیار عظیم بوده و زمانی این موضوع تصدیق میشود که انسان نیاز خود را به حقیقت و باطن هستی و اتصال به مبدأ عالم احساس کند.
آیت الله آملی لاریجانی درسخنان خود با اشاره به ادامه برخوردهای قاطع دستگاه قضایی با مفسدان اقتصادی، تصریح کرد: نمی توان نشست و تماشا کرد که عده ای زندگی میلیون ها شهروند را که با سختی های فراوان تلاش کرده اند زندگی متعارفی برای خود فراهم کنند، دستخوش منافع دنیوی خود قرار دهند و در شرایطی که دشمن با تمام توان در جبهه جنگ اقتصادی و عملیات روانی فعال است، از تلاطمی که خود در بازار به وجود می آورند سوء استفاده کنند.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: میلیونها انسان به دلیل اقدامات مفسدان اقتصادی متضرر میشوند و کارگر و کارمند در شرایطی دشوار تلاش میکنند زندگی خود را به پیش ببرند تا کسانی بگویند هفتصد میلیارد تومان رقمی نیست؟ گویی این افراد در فضای دیگری زندگی می کنند و نمی فهمند در بستری این سخن را می گویند که بخشی از مردم با معضل بیکاری دست به گریبانند و حتی اگر شغلی داشته باشند با حقوق ماهی یک میلیون و دویست هزار تومان به واسطه سودجویی های آنان روز به روز ارزش پولشان کمتر و قدرت خریدشان کاهش می یابد.
آیت الله آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه قوه قضاییه بر اساس موازین دقیق شرعی و قانونی هیچ تردیدی در برخورد با مفاسد اقتصادی به خود راه نمی دهد، از برخی اظهار نظرها پیرامون مجازات مفسدان اقتصادی انتقاد کرد و گفت: عده ای در همین زمان که آشکارا می بینند تمام مقررات قانونی از سوی برخی افراد زیرپا گذاشته شده و با کمال وقاحت از تلاطمی که خود در بازار ایجاد کرده اند سوء استفاده میکنند، به حمایت از چنین اشخاصی می پردازند و جالب است که کمپین های خارجی نیز به آنها ملحق شده اند.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: چنین اقداماتی نشان می دهد که «حقوق بشر» برای این افراد صرفاً لقلقه زبان است. آیا میلیون ها آدمی که از اقدامات مفسدان اقتصادی متضرر می شوند بشر نیستند و حقوقی ندارند؟ آیا تخلف از قوانین در ثبت معاملات، ارتکاب جرایم سنگین اقتصادی و اخلال در نظام اقتصادی، بخشی از حقوق بشر است؟
آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد: من شخصاً قاضی این پرونده ها نبوده ام که بخواهم راجع به ماهیت رسیدگی نظر بدهم، اما حسب گزارش ها روند رسیدگی ها را کاملاً قابل قبول و مورد اعتماد می دانم و اطمینان دارم که قضات باسابقه، متدین و سخت گیر از حیث دقت در قوانین و تطبیق احکام با موضوعات به این پرونده ها رسیدگی کرده اند. به ویژه در پرونده هایی که مجازات اعدام صادر شده است، قضات فاضل و خوش سابقه دیوان عالی کشور پرونده ها را به دقت بررسی کرده اند و از این جهت جای هیچ گونه شبهه ای وجود ندارد.
وی در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر ضرورت همدلی بیشتر بین قوا و مسئولان کشور، به وجود دشمنان مشترک اشاره کرد و گفت: در شرایطی که دشمنان نابخردی نظیر آمریکا داریم که به اروپا می گوید اگر سه ماه با ما همکاری کنید جمهوری اسلامی مضمحل خواهد شد، همگی باید در یک مسیر و تحت رهبری های داهیانه مقام معظم رهبری حرکت کنیم تا بتوانیم کشور را از بند مشکلات برهانیم.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: در چنین شرایطی توقع نیست که برخی مسئولان سخنان مجمل و دو پهلویی بر زبان بیاورند که موجب سوء استفاده دشمنان شود. باید حواسمان جمع باشد در بستری سخت می گوییم که دشمن حتی از حرف صحیح ما هم سوء استفاده می کند. در چنین فضایی نباید زمینه سوء استفاده دشمن را فراهم کرد.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: اگر پولشویی عظیمی در کشور وجود دارد، چرا این موضوع را به قوه قضاییه اطلاع نداده اید؟ این موضوع نیز مانند بحث واردات غیرقانونی خودروهاست که بعد از چند ماه به اطلاع قوه قضاییه رسید. قانون مبارزه با پولشویی در دهه ۸۰ به تصویب رسیده و بر اساس آن کسانی که از پولشویی مطلع اند موظف به اعلام آن به مرجع قضایی هستند.
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: نباید سخنی گفت و بعد اصلاح و بیان کرد که مقصود چیز دیگری بوده است. ما از فرد مسلمان قبول می کنیم که قصد سوئی نداشته است، اما نباید فراموش کرد که برخی سخنان اثر نادرست خود را می گذارند.
وی با بیان اینکه همه مسئولان به ویژه افرادی که در دولت و در میدان اصلی کارزار حضور دارند باید مراقب اظهارات خود باشند، تاکید کرد: البته نباید برخی اظهارات نیز ابزاری برای وارد آوردن فشار به دولت شود.
او گفت: در عین حال معتقدیم مسئولان نیز نباید سخنانی به زبان بیاورند که مانند خنجر به قلب نظام فرو برود. امروز باید از سخنان همه ما شمیم وحدت احساس شود. اگر اطلاعی از وقوع جرایم داریم نباید پنهان کاری کنیم بلکه لازم است آن را به مرجع مربوطه اعلام کنیم.
منبع: میزان
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.