بورس ٢۴ : اخیرا برخی از محصولات لبنی با افزایش قیمت همراه شده اند. هر بطری شیر دامداران که ششم آبان ماه با قیمت ٢٩۵٠ تومان فروخته می شد ، هشتم آبان ماه با قیمت ۴٠٠٠ تومان به دست مصرف کننده رسید! علی احسان ظفری رئیس هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان فرآورده های لبنی در گفت و گو با خبرنگار بورس ٢۴ درباره علل افزایش قیمت های اخیر اعلام کرد: در ابتدا باید بررسی کرد که نرخ ٢٩۵٠ تومان هر بطری شیر از چه تاریخی بوده است؟ در واقع این تولیدکنندگان در ماه هایی که بهای تمام شده آن ها با جهش قابل ملاحظه ای همراه بود نسبت به بالا بردن نرخ محصولات خود هیچ اقدامی نکردند.
بورس24 : اخیرا برخی از محصولات لبنی با افزایش قیمت همراه شده اند. هر بطری شیر دامداران که ششم آبان ماه با قیمت 2950 تومان فروخته می شد ، هشتم آبان ماه با قیمت 4000 تومان به دست مصرف کننده رسید!
علی احسان ظفری رئیس هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان فرآورده های لبنی در گفت و گو با خبرنگار بورس24 درباره علل افزایش قیمت های اخیر اعلام کرد: در ابتدا باید بررسی کرد که نرخ 2950 تومان هر بطری شیر از چه تاریخی بوده است؟ در واقع این تولیدکنندگان در ماه هایی که بهای تمام شده آن ها با جهش قابل ملاحظه ای همراه بود نسبت به بالا بردن نرخ محصولات خود هیچ اقدامی نکردند.
وی افزود: پس از حدود خرداد ماه که یک مرحله افزایش قیمت به تولیدکنندگان لبنی داده شد تاکنون این شرکت ها هیچ گونه افزایش نرخی نداشتند. اما در همین دوره هزینه های آن ها به طور قابل توجهی بالا رفته است. از اردیبهشت ماه تاکنون نرخ هر کیلو شیر خام 1200 تومان گران شده است. بهای بطری های شیر نیز از حدود سه ماه قبل تاکنون حدود 300 درصد افزایش یافته است. از سوی دیگر اعتراضات کامیون داران موجب رشد 100 درصدی قیمت حمل و نقل محصولات شده است.
او تاکید کرد: در واقع عمده ترین علت افزایش نرخ شیر رشد قابل توجه شیر خام است که در ماه های گذشته رخ داده است. زمانی که سازمان حمایت در حدود خرداد ماه آخرین قیمت های فروش محصولات لبنی را اعلام کرد مبنای شیر خام را نیز 1570 تومان در نظر گرفت. اما اکنون بهای هر کیلو شیر خام به 2400 تومان رسیده است. بنابراین دلیل اقدام تولیدکنندگان برای گران کردن محصولات را می توان در رشد قیمت شیر خام و سایر هزینه ها جستجو کرد.
ظفری در پاسخ به این که آیا سازمان حمایت مجوزی برای افزایش قیمت اخیر محصولات لبنی صادر کرده یا خیر، تصریح کرد: خیر، هنوز مجوزی از سوی سازمان حمایت صادر نشده تا کارخانه ها بتوانند به طور قانونی نرخ فروش محصولات خود را بالا ببرند ، اما قطعا رشد بهای تمام شده تولیدکنندگان مهمترین انگیزه آن ها جهت بالا بردن قیمت محصولاتشان است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.